Esimi taniyamiyorum

Annesi kanser ve koah olan bir adama ana kuzusu iması yapmak çok doğru bir tavsiye bence de. Tebrikler.

Benim anladigim kadariyla beklediginiz aslinda minimum ilgi ama yok, bebekle tek basinasiniz herseyde, paraniz da yok. Belki de beklediginiz bir guzel soz, bir gulumseme. Ama esiniz evliligin ilk gunlerinde gosterdigi o ilgiden mahrum etmis sizi hastaliklari soyleyerek. Oysaki o hastaliklar hep varmis ama o zamanlar ilgi sefkat varken simdi yok. Parasizlik, tek basina tum sorumluluk da uzerinize binince iyice bunalmissiniz sanirim. Bunu mu demek istediniz?
Tek soyleyebilecegim esinizin size hakaretleri, kotu davranmasi, asagilamasi falan yoksa sabir gosterip bu surecin bitmesini beklemek gerekiyor diye dusunuyorum ve esinize destek olmaniz. Maddi yonlerden ihtiyaclarinizi onu kirmadan dile getirmelisiniz.
Ancak eger size davranislari kotu ise yani size insanca davranmiyorsa o zaman sabretmenin anlami yok.

Sorunumu kendinize soru haline getirin demedim zaten,bu tür hemcinslerimiz bazı örneklendirmelerle karakter analizi yapıyor.Yapmayin rica ediyorum beceremiyorsunuz.Teşekkür ederim farkındalığıniz için

Annesi kanser ve koah olan bir adama ana kuzusu iması yapmak çok doğru bir tavsiye bence de. Tebrikler.
KudrAlobar hanım;Hastalık ile gereksiz duyar kasmayın imalarınız iğrenç.Ben eşimin ilgisizliğini çok erken hissettiğimi buna hazır olmadığımı anlatmaya çalışıyorum siz annesi babasındasiniz o çok ayrı ve iki üç süslü cümleyle kiyaslanamaz.Sizin gibi vurun küçüğe değil bilgilendir küçüğü bazında olduğu için anlamamaniz normal.

Kesinlikle çok iyi anlamışsınız tam olarak bu.Onerilerinizi dikkate alicam denicem teşekkür ederim saygılarımla

Onu kendi annem yapıyor genelde dediginiz gibi.Belki benim söylemem daha etkili olur denicem yeri gelince.Tesekkur ederim

Cok gencsiniz dusundum ben sizin yasinizdayken universitedeydim ve o yasta bu denli sorumlulugu olgunlukla kaldiramayabilirdim. İlgi beklemek, ihtiyaclarinizin karsilanmasini istemek cok insani bir duygu. Ancak ana baba o haldeyken esinizin onlardan yana agir basmasi da insani. Haklilik haksizlik degil bence sizin olayiniz. Fedakarlik yapmak zorunda bir taraf. Her sayfayi okumadim ama ben esas su noktaya takildim
Diger elti ve diger evlat... Bazen bazi ailelerde butun yuk bir kardesin uzerine biniyor. Digerleri cekiliyor. Yasli bakimi, cocuk bakimi, hasta bakimi zorlu bir surectir. Bakilan kadar bakan kisi de destege ihtiyac duyar. Diger kardes ayni hassasiyeti gostermiyor mu anasina, babasina? Esinize destek olsalar esiniz de diger sorumluluklarina odaklanabilir.
Allah yardimciniz olsun ne diyeyim...

Sağlık konusu öncelikliyken ilgi vs durumunu anlayamam.Eminim çoğu insan da anlayamaz.Konu zaten ped değil benim odak noktam da o değildi
Çok fazla doldum gerçekten ben okuyamadım psikolojim gerçekten çok bozuktu kendi kendimi yetiştirmek ayaklarımın üstünde durmak zorundaydım çünkü annemde 3 çocukla dul kalmıştı kimse sahiplenmedi bizi şimdi hepsi pesimizde olsada o zamanları unutamıyorum.Ben insana değer veren biri olmak için çok çabaladım üstelik gözümün önünde hiç örnek yokken.Annemi görmüyorum çalışıyor annaneme sığındık bizi evden atıyor yani birsürü şey.Demek istediğim şımarıklık olmadığı anlayışlı olmaya çalışıyorum üst üste gelince dayanamadım artık yazdım buraya.Eltimle biz evlendikten 1 hafta sonra küstüler sebebi özgür birey olması ve ona kimsenin karışmaması gerektiği.E abisi yavaş yavaş çekti kendisini.Ara sıra vakit oldukça Eşim vakit ayırıyor her zaman.

Ben seni anliyorum. Afrika'daki ac cocuklar icin ne kadar uzuluyorsam senin icin de uzuldum. Simdi sinirlisin zor donemler gecirmissin, geciriyorsun. Esinle tatli bir dille konusup cikis yolu bulabilmeni diliyorum. Tatli dil her kapiyi acar kardesim.

Ailede bu şekilde hastaların olması tabi ki eşini de etkiliyordur. Ama şunu söyleyebilirim belki ilgi sevgi anlamında bu dönemde eksik kalabilir de en azından evinin ihtiyaçlarını gidermeli para bırakmalı. Heralde bu kadın da aksam yemeğine Paris e götürsün diye beklemiyor. Ped konusunu örnek olarak vermiş onun üzerinden gitmek doğru olmaz çünkü zaruri ihtiyaç değil alternatif bulunabilir, param yok demiş yani belki ekmek alacak, belki canı bir şey çekecek. Ben seni anladım. Görümcem bir ara boşanma sürecine girdi ve eşim o ara resmen depresyonda gibiydi bizi gözü görmedi sonra çok pişman oldu tabi ama iyi tarafı ben para konusunda sıkıntı yaşamadım manevi olarak çok kötü 3-4 ay geçirdik. Esinle güzelce konuş ihtiyaçlarını belirt para bırakmasını iste belki düşünememiştir.

Ben seni anliyorum. Afrika'daki ac cocuklar icin ne kadar uzuluyorsam senin icin de uzuldum. Simdi sinirlisin zor donemler gecirmissin, geciriyorsun. Esinle tatli bir dille konusup cikis yolu bulabilmeni diliyorum. Tatli dil her kapiyi acar kardesim.
Âmin,teşekkür ederim

Ne atarlı çıktın sen yahu, sana yazmadım o cevabı ben. Yazmıyorum sana zaten. Beğenmiyorsan aldığın cevapları kapattırırsın konunu.

Ailenin Sağlık durumunda problemler olduğunda maalesef insanın psikolojisi bozuluyor. Eşiniz şu an kendinde değil diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sabır diliyorum çünkü yapılacak birşey yok. Oturup konuşsanız, o ruh haliyle sizi daha çok kıracak. Ben ne yaşıyorum, sen ne istiyorsun diyerek anlayış bekleyecek. Siz de haklısınız, bir noktadan sonra kopar herşey.
Yalnız ben şu para konusuna çok takıldım. Sizin bebeğiniz var, acil bir durum olsa adam ortada yok. Biraz para bırakması lazım, bu durum hiç normal değil. Bence bunu sakin bir şekilde konuşmanız lazım.

Yani siz istiyorsunuz ki eşiniz hasta anne ve babası ile ilgilenmesin. Bu çok çok yanlış bir düşünce. Bu süreçte eşinize tam anlamıyla destek olmanız gerekiyor. Evlilik böyle bir sebeple yıkılmaz. İyi günde, kötü günde... Bunu unutmayın.

Her aileden bir kişi, diğer kardeşlerinin yapması gereken evlatlık görevlerini tek başına üstlenmeyi kendine vazife edinir ve evini , eşini birazcık ihmal eder. Daha sakin kalın, bu dönemler geçecek ama eşinizde bıraktığınız izlenim geçmeyecek. Başınıza , kalbi kötü kadın tabiri kakılmasın istiyorsanız sinirlerinize hakim olun ve sakinleşin. Atlatılıyor bunlar ama sevgi, saygı,aşk biterse mutluluk, huzur ve de dolayısıyla evlilik biter.

İşte onlarda doymayanlar benimki de yedi yedi başta bana döndü sonra anam babam dedi ne olursa olsun dedi hem üzülüyo hem artık bana söz geçiremiyo
Kazık olarak görmüyor bizimkisi herşey müstehak modunda.Farkli farklı hepsi ama biz kadınlar hep aynı olmak zorundayız fedakar anlayışlı empati...

Kazık olarak görmüyor bizimkisi herşey müstehak modunda.Farkli farklı hepsi ama biz kadınlar hep aynı olmak zorundayız fedakar anlayışlı empati...
İşte bende bunu anlamıyorum bizim kadar vicdanlı olamıyolar benim eşimde olan yemeği bile ısıtmıyo benden bekliyo anası sana bir bardak su verse benim gücüme gider demişti gitgide anasının oğlu oldu eşimde

Yani eşinize hayran olarak evlendiniz ve şu an durum bu. Genellemeyi çok sevmem ama kendinden kaç yaş küçük kadınlarla evlenen erkekler yönetmeyi seven, ne dersem onu yapsın, sesi çıkmasın ,gözü açılmamis olsun diyen tipler. İstisnalar vardır hatta çoktur da ama bu dediğim de çok. Kendi yaşındakini veya yaşına yakını kolay ezemez belki de ondan belki de kendine güvenmeyen tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…