- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
cnmm ailem arkadaşlaırm yanımda olsa inan giderdim sürekliii umursamazdım bile eşimi..çünkü memlekete eşimle gidince aklıma bile gelmiyor eşim..meselaa haftada bir yemege gideriz iyi bir flim gelirse ayda 1-2 sinemayada gideriz.. ama arkadaşlarıda gelir yalnız sıkılıyor çünkü.. bi bakarım iki taşın arasında aramış.. hadi sinemaya girelim derimm du arkadaşlarda gelcek der..
çok şükür cnm bnm iyiyimmmm eşim biraz daha akıllıı çünkü eskisi gibi ilgilenmiyorum.. önceden evde sürekli oturdugumdan takıyordum evde olmadıgı zamanları kafama şimdi zaten yoruluyorummm işten eve gelince evde olmasada dert etmiyroum valla azcık net tv takılıp uyuyorum:) eşim beni bu sıra sinirlendiremez işimi düşünmekten başka bşy yapmıyorum zaten:) hafta sonlarıda dışardayız kahveye gitmedii işe başladıgımdan beri hafta sonu bi gün kaynanamda bigünde arkadaşlarla zaman geçiriyoruz ama hafta içi gidiyor kahveyeee vazgecemezde zatenn.. dün regl olmuştum agrıdan ölüyodum kalktı çay yaptı bana meyve hazırladıı rekor kırdı yani ömründe ilk kez :)
bunların büyük sebebi çalışıyor olmam maaşımın olması onaaa muhtaç olmamam kendime acaip güvenimin gelmesii bi çok etken var.. eskiden evinde hizmetciydim ihtiyaclarını görenn.. şimdii iseeee el üstünde tutuyor tabi yinee arada yaptıgı şeyler oluyor ama eskisinde göre çok şükür..mesela 1 sene içinde hiç çiçek almayan adam işe başladıgım gün odama çiçek yolladıı yani şaşırttı benii.. ama ben o çiçegi çoktan hakediyordum işe başladım diye alması çookta önemli deill neyseee yinede gelişmeler var bunada şükür:)
kaynanama her gittigimde kaynanam sürekli söylenirdi niye gelmiyorsunuz aman birine sadaka vercem geldiniz diye herseferindemi sitemle kapı açılırr bıkmıştım süreklide eşime diyordum annene zatne haftada 1-2 gidiyoruz niye böle söylüyorrr diye.. neyse gecen hafta yine aynısını dedi kaynanam eşimde sinirlendi " bu ne yaa her seferinde aynı şekilde karşılıyorsunuz geliyoruz işteee "diyip fırçaladı ve ondna sonra 1 kere gittik öle bşy demediler:)
bide merak ettım eşiniz kumar oynuyo olmasın?bağımlı gıbı resmen kahveye..
ya adam zaten cok sevıldıgındem bıyerlerı kakmıs bıde boyle yaparsa ıs ıyıce cıgrından cıkarbirden kalk kocanin yanina git ellini tut yanas öp hicbirsey olamis gibi davran birde bunu dene bence ise yarar güller yüz göster saril bakalim o ne yapacak sonucda esin
bakalım kayınvalidem iki gün önce gittii dün aldım kayınpederimi yemege hatta gitme kal yalnız ne yapcan evde dedim yok dedii gittii.. başka yerde kalamıyo:) bakalım görümcem çagırcakmıı:) 2 günde bir çagırcam hergün gel desemde gelmez kayınpederim anlayışlıdır:)gelsede 2 saat duurp gidiyor kaynanam olsa gece 12 den önce gitmez:)Ben de yapmıyorum artık canım buraya ilk geldiğimde bir süre onlarda kalmıştım gerçek yüzlerini gördüm, şimdi asla yapmam ama onlar bekliyor biliyorum.
Valla benim de bazı beklentilerim var onlar yapmıyor ben de yapmam.
İşe başlaman çok iyi olmuş senin için, biraz kendini düşün kayınpederin gelir bir tabak yemek yer ağır gelmez sana tabi ama kızı bu kadar yakındayken eğer ilgilenmezse ayıp eder. Sen de biraz paranı biriktir, eşine verme sakın.
bende arkadasla aynı seylerı yasıyorum hemen hemen 2 sene olucak evlenelı benımkının arkadas ortamı yok ısınden evıne evınden ısıne olsa ne yazar gene soguk gene ılgısız bende bakımlı hos bır bayanım gırdıgım tum ortamda dıkkat cekerım ama esım evlendıkten sonra guzelıgımden etkılenmez oldu bız evlenmeden evvel 4 sene gecırdık canım 2 senedır bu olayları yasayan bırı olarak sana sunu soyleyeyım naparsan yap eskı ılgı alakayı gormek cok zor klasık köpruyu gecene kadar ayıya dayı der hesabı yapıyolar esım eskıden benım guzellıgımden okadar etkılenırdı kı anlatamam sımdı ıse sankı bambaska bırı oldu bu yuzden cok kavgalar ettık ılgısızlıgı soguklugundan dolayı tamam duzeltıcem kendımı dıyo soz verıyo yemın edıyo 1 gun sonra gene aynı eskıden gunde 100 msj yazan adam tek msj atmaz oldu gelde delır me evlenınce donen erkeklerden nefret edıyorumınsan kendını kandırılmıs degersız hıssedıyo
bune bukadar arkadas bagımlısı olmak ya allahallah ya sevgılıler gununde yanına arkadas getırme esınle sınemaya gıderken yanına arkads getırme yuhhhhhhhhhhhsasırdım dogrusu
arkadasa katılıyorum bunlar kesın kumar oynuyor sureklı kontrol altında oynayamaz dıyosun da annemlerın altında kahve var ordan bılıyorum kumar oynatmak ıcın gızlı bır bolum yapmıslar polıs geldımı gormesın dıye ordan bılıyorum esın arkadas bagımlısı degılde kumarbaz mı acaba
kac saattır bu konuyu okuyorum sabah olmujs mıdeme agrılar gırdı :93:
teşekür ederim cnmm bnmmm çalışmak çok önemliymiş onu anladım herkes aman ne çalışcan otur evinde ye iç gez diyordaa.. öyle olmuyor.. oyalanmam gerekk yoksa taktıkca takıyor büyüttükce büyütüyorsun..ben işe başlamadan önce eşimle küsünce ertesi gün işten gelince eşim normal konuşmaya çalışırdı çünkü adam dışarı çıkmış kafasını dagıtmış gelmiş oluyordu bense evde kafamda kura kura deliriyor iyisene sinir oluyordum ..şimdi aynısını ben yapıyorum sinir etsede beni işe gidince kafam dagılıyor cidden eve gelince eşimle ugraşasım bile gelmio valla:) allahım saglık versin herkese gerisi bi şekilde oluyorr:)canım senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah çok güzel günler yaşayacaksın. erkek milleti işte hepsi hemen hemen aynı
şımartınca tepene çıkıyolar, biraz ilgiyi alakayı kesince kedi gibi olup peşinde dolaşıyolar :) anneleri desen tam bir felaket, hiç bahsetmek bile istemiyorum((
bebek konusuna gelince daha acele etme derim ben... çalış gez toz kendi paranı ye tadını çıkar
herşey gönlünce olsun canım
merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..
Allah sana sabır versin canım herkezin evde problemleri oluyo benimkide bir pc başındadır bir tv ama tv izlerken benimde ne istediğimi sorar yabancı filmi çok sever benim eşim genelde onları izleriz ama beraber çok bencilmiş seninkikızdım vallahi evlenene kadar canım gülüm sonra nasıl olsa elinde ya hiç gitmiyecek sanır birkaç gün git annene o zaman belki eve gelince kimsenin olmayışı zoruna gider. Hafta sonları damı bişeyler yapmıyosunuz birlikte yani dışarı çıkmak yemeğe gitmek gibi bende evdeyim ama eşimin cebinde para varsa hafta sonları alırız çocuğumuzu da çıkarız dışarı gelir bizi eve bırakır 1-2 saat kahvede takılır gelir eve okuyorum da ben ama okula gitmiyorum sınavdan sınava gidiyorum kızım var çünkü zaten internetten de görüyoruz dersleri evde oyalanabiliyorum yani sende eğer böyle bir imkanın varsa yani açıköğretim de olsa başla yada birsürü kurslar var halkeğitim lerin belediyeler bile açıyo istanbulda ismek mesela canın sıkılmaz evde boş durma durdukça kurarsın sende gez toz arkadaşın varsa etrafında onlara git kendine iyi bak
cnm benim son sayfalarda baya anlattım işe başladım çok şükür:) eşim eskiden hafta sonralarıda kahveye gitmek için bahaneler uydururdu ş hafta içi zate gidiyorduda şimdi benim işe başlayıp onla ilgilenmedigimden dolayı artıkk eskisi gibi davranmıyo biraz daha ilgili tabi yinede çok sayılmaz.. evlenene kdr bu erkeklerin cnm cicim demesiii. hevesleri gectii ondan başkasınada gitmiycegimden eminn ondan gamsızlaştı:) neyseee çok şükür şimdilik iyiye gidiyor umaırm eskisi gibi olmayız..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..
iste bunlari yapmayacaksiniz cok fazla simartmissiniz havalara girmis
son günlerde gelemedim kızlar son yorumlar için teşekür ediyorum:) ev temizlemiyorum artık kadın tuttum eşim ödüyorrr vallaaa her yere yetişememki:)bana gecen dediki işe başladın benim papucum dama atıldı diyo.. bende eeee olacak okdrrr dedimm.. farkında artık eskisi gibi peşinden koşmadıgımınn.. iyii oldu baya düzelmeler var kızlarrrr melek gibi olursa 1 sene içinde hiç şaşmıycam:)kredi kartını verdii çalışıyosun git elbise kıyafet al bolca kendine dedii:)iş yerime çiçek falna yolluyo niye bukdr deişti anlamadım...sanırım çalışan bi eşinin olması hoşuna gidiyo:)
son günlerde gelemedim kızlar son yorumlar için teşekür ediyorum:) ev temizlemiyorum artık kadın tuttum eşim ödüyorrr vallaaa her yere yetişememki:)bana gecen dediki işe başladın benim papucum dama atıldı diyo.. bende eeee olacak okdrrr dedimm.. farkında artık eskisi gibi peşinden koşmadıgımınn.. iyii oldu baya düzelmeler var kızlarrrr melek gibi olursa 1 sene içinde hiç şaşmıycam:)kredi kartını verdii çalışıyosun git elbise kıyafet al bolca kendine dedii:)iş yerime çiçek falna yolluyo niye bukdr deişti anlamadım...sanırım çalışan bi eşinin olması hoşuna gidiyo:)
teşekür ederim cnm bnmmm:) inş inşşş böle devamm eder amaa agzım bikere yandıgı içinnn bakalımmmm tedbirliyim:)çok sevindim durumuna, allah nazarlardan saklısın :)
Çalışan eş değil de kaybedeceğinin farkına vardı, sen ne kadar kendini düşünür onu ihmal edersen o kadar üzenine düşer. Malesef erkekler böyle, iyi olmak onlara yaramıyor, ne kadar kötü olursan o kadar değerli oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?