How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..

üzüldüm canım...yoğun bir işi mi var eşinin çok mu yorgun oluyor? bir de şöyle bişey var sen hep evdesin dışarı çıktığın yok ondan böyle oluyordur çalışmayı falan düşündünmü hiç belkide çalışsan farklı bi hayatınız olabilir..

peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..

iste bunlari yapmayacaksiniz cok fazla simartmissiniz havalara girmis:51:

üzüldüm canım...yoğun bir işi mi var eşinin çok mu yorgun oluyor? bir de şöyle bişey var sen hep evdesin dışarı çıktığın yok ondan böyle oluyordur çalışmayı falan düşündünmü hiç belkide çalışsan farklı bi hayatınız olabilir..

eşimin işi yogun deil cnmm.. istedigi saatte gidip istedigi saatte çıkıyor bürosu var..
üniversite mezunuyummm iş arıyorum deil giibi ama yok yok yokk.. keşke işe girebilsemmm inan umruma bile gelmiycek ne hali varsa görsün diycem.. sürekli evdeyim ve iyicene düşünüyorumm.. ama yemin ederim umrunda bile deilim evde 10 gün otursam dışarıya çıkmasam sıkıldınmı bile demez.. inan hafta sonu 2-3 saat bile oturamıyor evde hemen çıkıyorrr dışarı sıkılıyorum diyor.. ee ya ben neyapayımm..çok bencilll cokkk.. allahım bana sabır eşime vicdan akıl versin.. ama hakkımı helal etmiyorum çok üzdü beni 1 sene içinde :(

kusuruma bakma ama ornegine guldum bir dizi bile izlemedik birlikte, bunun ornek olabilecegini hic dusunmemistim...sanirim bunu cift aktivitesi olarak saymak bile garip bir durum herneyse durum bu ise cidden zor olmali sizin icin ortak paylasimlarinizin olmamasi cidden sinir bozucu buarada sanirim calismiyorsunuz neden calismayi dusunmuyorsunuz? ekonomik ozgurlugunuzun olmasi gerekiyor sizinde demis oldugunuz gibi fazla guvenmesi sorun olabilir yada baska seylerdir olasiliklar sonsuz ama bence siz ilk once kendinizi degistirmeye calissaniz(tabi bunu ev hanimi oldugunuzu dusunerek soyledim) yarinin bugunden bir farki olmamasi bence onun umursamazligindan cok daha vahim bir durum, kendinizi tuketiyorsunuz uyanin bir an once. ki simdi okudum universite mezunusunuz bir an once kaybettiginiz yasami geri almaya bakin lutfen.

Son düzenleme:
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..

iste bunlari yapmayacaksiniz cok fazla simartmissiniz havalara girmis:51:

bunu demiştim eşime atletine kdr ütülüyorumm hangi arkadaşının eşi yapmış söyle dedim.. bana veridig cevap senin görevin bu yapacaksın söylenmiyeceksin....
yaaaa ben deger verdigim içinnnn peşinde döneyimmm ama o bunların görevimin oldugunu söylesin..inan aglıyorum şuanda.. bugun beni çok kırdıı.. iş yerine gittim evde çok sıkıldım diye saat 12 idii.. yemek yeriz dedim.. yarım saat oturdukk kalktı kahveye gidiyorum ben dedii çıktı gittii.. ben neye ugradıgımı şaşırdımmm peşinden gittim kahveye girdim dışarı gel dedimm.. çıktık kahvedennn sen beni arkadaşlarıma nsl rezil edersin.. s..tir ol git eve... diyip bagırdıı.. zırlaya zırlaya eve geldimm hala aglıyorummm.. gözlerim şimşiş eşimde 11 de geldi eve sanki düşmanıymışım gibi baktı gitti yattıı..

eşimin işi yogun deil cnmm.. istedigi saatte gidip istedigi saatte çıkıyor bürosu var..
üniversite mezunuyummm iş arıyorum deil giibi ama yok yok yokk.. keşke işe girebilsemmm inan umruma bile gelmiycek ne hali varsa görsün diycem.. sürekli evdeyim ve iyicene düşünüyorumm.. ama yemin ederim umrunda bile deilim evde 10 gün otursam dışarıya çıkmasam sıkıldınmı bile demez.. inan hafta sonu 2-3 saat bile oturamıyor evde hemen çıkıyorrr dışarı sıkılıyorum diyor.. ee ya ben neyapayımm..çok bencilll cokkk.. allahım bana sabır eşime vicdan akıl versin.. ama hakkımı helal etmiyorum çok üzdü beni 1 sene içinde :(

anlıyorum canm ..arkadaşın da dediği gibi çok fazla üstüne düşme sen de o sana nasıl davranıyorsa öyle davran bence bu umursamazlığını farkedecektir mutlaka. evet çok fazla üstüne düşmüşsün ve ne yaparsa yapsın senin hep evde hazır duruşta ona hizmet etmek için beklediğini düşünüyordur ve bunun rahatlığını yaşıyor bence.hafta sonları birlikte çıkalım de kahvaltıya gidin ne bilim yemeğe gidin sen iste gidelim de...

:( üzülme canım ya.. bence sen kendine bir uğraş bul, iş bulamıyorsan bile bi hobi edin diyeceğim; ama söylemesi kolay, yapması zor, biliyorum :( hangi şehirdesin, ne mezunusun, iş bulmak kesin çözüm bence

haddime düşmeyerek sorucam canım cinsel hayatınız nasıl?
evde oturmasan sende? madem sıkılıyor eşin evde, onunla birlikte çık. farklı şeyler getir aklına. ondan beklemeden bugün şunu şunu yapalım şuraya gidelım ayarladım filan de.

bunu demiştim eşime atletine kdr ütülüyorumm hangi arkadaşının eşi yapmış söyle dedim.. bana veridig cevap senin görevin bu yapacaksın söylenmiyeceksin....
yaaaa ben deger verdigim içinnnn peşinde döneyimmm ama o bunların görevimin oldugunu söylesin..inan aglıyorum şuanda.. bugun beni çok kırdıı.. iş yerine gittim evde çok sıkıldım diye saat 12 idii.. yemek yeriz dedim.. yarım saat oturdukk kalktı kahveye gidiyorum ben dedii çıktı gittii.. ben neye ugradıgımı şaşırdımmm peşinden gittim kahveye girdim dışarı gel dedimm.. çıktık kahvedennn sen beni arkadaşlarıma nsl rezil edersin.. s..tir ol git eve... diyip bagırdıı.. zırlaya zırlaya eve geldimm hala aglıyorummm.. gözlerim şimşiş eşimde 11 de geldi eve sanki düşmanıymışım gibi baktı gitti yattıı..

pes diyorummm sen zaten dediğimi yapmışsın gitmişsin yemek yemek için ve o kahveye gitmiş sonra da seni eve göndermiş. seninle sadece temizlik yemek için mi evlenmiş.. hey allahım ya... evliliğinizin ilk aylarında da böylemiydi?

kusuruma bakma ama ornegine guldum bir dizi bile izlemedik birlikte, bunun ornek olabilecegini hic dusunmemistim...sanirim bunu cift aktivitesi olarak saymak bile garip bir durum herneyse durum bu ise cidden zor olmali sizin icin ortak paylasimlarinizin olmamasi cidden sinir bozucu buarada sanirim calismiyorsunuz neden calismayi dusunmuyorsunuz? ekonomik ozgurlugunuzun olmasi gerekiyor sizinde demis oldugunuz gibi fazla guvenmesi sorun olabilir yada baska seylerdir olasiliklar sonsuz ama bence siz ilk once kendinizi degistirmeye calissaniz(tabi bunu ev hanimi oldugunuzu dusunerek soyledim) yarinin bugunden bir farki olmamasi bence onun umursamazligindan cok daha vahim bir durum, kendinizi tuketiyorsunuz uyanin bir an once. ki simdi okudum universite mezunusunuz bir an once kaybettiginiz yasami geri almaya bakin lutfen.

cnmmm gülümseten bi örnek ama cidden bi yeirmde olarak düşünürsen çok acıı...
üniversite mezunuyum cnm sürekli iiş arıyorumm deli gibiii.. doguda yaşıyoruz küçük bi şehirde.. iş olanakları yok denecek kdr az....inan işe girmek için hergün dua ediyorummmmm..

bence annenin evine git ve o seni arayıp çağırana kadar asla arayıp sorma. gelirse ne ala gelmezsede zaten bidaha dönme

haddime düşmeyerek sorucam canım cinsel hayatınız nasıl?
evde oturmasan sende? madem sıkılıyor eşin evde, onunla birlikte çık. farklı şeyler getir aklına. ondan beklemeden bugün şunu şunu yapalım şuraya gidelım ayarladım filan de.
valla cnm haftada 1-2 en fazla.. eşim öleee istekli deil o konulara. bense hergün olsa yok demem..hani genelde kadınlar istemez falan .. ama bende öle bi durum yok ..akşam yemege gidelim diyorum hemen arıyor arkadaşlarını yemek yiyoruz beni minübüse bindirip yolluyor eve arkadaşlaarıyla kahveye giidyor..yada bize arkadaşşlarıyla eşlarini çagırıyorım 1 saat otuurp erkekler kahveye giidyor.. bizde kadınlarla oturyorz..
pes diyorummm sen zaten dediğimi yapmışsın gitmişsin yemek yemek için ve o kahveye gitmiş sonra da seni eve göndermiş. seninle sadece temizlik yemek için mi evlenmiş.. hey allahım ya... evliliğinizin ilk aylarında da böylemiydi?
yani ilk aylarıda böyle sayılırdı ama bukdr abartılı deildii.. elimden geleni yaptım kızlar her yolu denedim ama yokkk kıymetim bilinmiyor.. hakkımı helal etmiyorum.. seviyorumm ama böyle devam ederse sevgimde nereye kdr gider bilmiyorum..

bence annenin evine git ve o seni arayıp çağırana kadar asla arayıp sorma. gelirse ne ala gelmezsede zaten bidaha dönme

babamla annem rahatsızlar zaten cnmm.. annemlere gitsem en fazla 3-4 gün kalabilirim eşim şehir dışında işe giti derim.. ama küstügümü söyleyemem çok üzülürler.. amaaa biraz daha sabredecegim ve gidecegimmmm arayana kdr. ama düzelecegine inanmıyorum.. bugunden sonra evde yemek bile yapmycammm zatennn gelip yemek yiyp hemen kahveye gidiyor.. yemeginide kahvede dışarda yesin.. yatmaya gelsin eve.. gömlegini çıkartır ben hemen yıkar ütüler dolaba asarımm.. bırakcam bi gömlegi giysin 1 hafta.. niye bukdr deger vereyimm.. ama işte dayanamıyorumm..

Son düzenleme:
anliyorum evet malesef turkiye'nin dogusunda kadinin yasam alani sifira yakin gerci bati'da ayni sekilde bakmayin toplum icerisinde yer aliyorlar kariyer yapiyorlar ama yinede bir kadinin yeri belli aslinda. kendi isinizi yapmayi dusunmezmisiniz? sizi bir noktada anliyorum cunku yabanci olmayi bilirim.

senın ıcın tek çare iş bulman sanırsam ınsallah bulursun canım ama nasıl bu kadar umursamaz cok ılgınc annenlerın yanına gıt bence bı de bunu dene

canım bu işin içinden bence kendin çıkamazsın. daha yeni evlisiniz eşin seninle ilgilenmiyor, arzulamıyor.doğudayız dedinya. tayini filanmi çıktı oraya? psikolojisi bozuk olmasın? sen bi psikoloğa gitsende durumu anlatsan belki bi yol gösterir.

senın ıcın tek çare iş bulman sanırsam ınsallah bulursun canım ama nasıl bu kadar umursamaz cok ılgınc annenlerın yanına gıt bence bı de bunu dene

inş cnm inşş inannnn okdr çok arıyorumki işş maaşı bile önemli deill yol param çıksın yeter..4 yıllık iyi bi fakülte bitirmeme ragmen... ne parasını ne işin zorlugunu hiç bşyi önemsemiyorum..umarım olur..
annemlerin yanına giderimm ama işine gelir.. zaten sallamıyor hiç sallamaz kahveden çıkmaz...hani arar eve gel der diyorsunuz ya inanın aramaz.. keyfin bilir gelmezsen gelme der..

valla cnm haftada 1-2 en fazla.. eşim öleee istekli deil o konulara. bense hergün olsa yok demem..hani genelde kadınlar istemez falan .. ama bende öle bi durum yok ..akşam yemege gidelim diyorum hemen arıyor arkadaşlarını yemek yiyoruz beni minübüse bindirip yolluyor eve arkadaşlaarıyla kahveye giidyor..yada bize arkadaşşlarıyla eşlarini çagırıyorım 1 saat otuurp erkekler kahveye giidyor.. bizde kadınlarla oturyorz..
.

Bence sorun esinizde degil canim, sorun yanlis arkadas cevresinde, esinize cok belli etmeden, yeni aktiviteler planlayin, mumkun oldugunca esinizi kahve kulturunden, yanlis arkadaslardan uzak tutun..
her aksamini bir programla doldurun mesela..

Baktiniz olmuyor, en son care, kahve arkadaslarini esleriyle beraber evinize cekin, esleride alip beraber, kagit, okey ne oynuyorlarsa iste hep beraber oynayin..

baskada ne yapilabilir dusunelim hep beraber :44:

anliyorum evet malesef turkiye'nin dogusunda kadinin yasam alani sifira yakin gerci bati'da ayni sekilde bakmayin toplum icerisinde yer aliyorlar kariyer yapiyorlar ama yinede bir kadinin yeri belli aslinda. kendi isinizi yapmayi dusunmezmisiniz? sizi bir noktada anliyorum cunku yabanci olmayi bilirim.
öyle cnmm öyle.. eşim güya üniv mezunu zaten dışarıdan gelip konuşssanız nsl beyfendi nsl kibar dersiniz..ama onu gelin bana sorun.. kendi işimi yapacak yer yokk cnm zaten önncelikleee iş yeir açmam için iyi bi şekilde para lasım.. ondan kendi iş yerimi açamam amaa biyerde çalışsam yeter bana sabah gidip akşam geleyimyorgun argın bi kaç saat oturup yatayım tek bunu istiyorum..

annemleirn yanına gitsem aramaz niye gelmiyorsun diye çünkü gamsız.. zaten ne söylesemmm suçlu ben oluyorum hemen üste çıkıyor.. bikere bile karıcım derdin ne demedi..
canım bu işin içinden bence kendin çıkamazsın. daha yeni evlisiniz eşin seninle ilgilenmiyor, arzulamıyor.doğudayız dedinya. tayini filanmi çıktı oraya? psikolojisi bozuk olmasın? sen bi psikoloğa gitsende durumu anlatsan belki bi yol gösterir.

yok cnmmm memleketinde yaşıyoruz ..üniversite haricinde sürekli memleketinde yaşamış biri.. inanın eşimin işi kdr rahat bi iş yokk.. benim pskolaga gitmem lasımm eşim gitmez. yediremez.. ama ben tek başıma gitsem nolacakkk.. sorunlu olan eşim..

Back