Eşimi tanımakta güçlük çekiyorum.Akıl verin lütfen.

aramaması garip eşinizin naptığınızı falan sorması lazım.özlemiyormu anlamadım.

aramaması garip eşinizin naptığınızı falan sorması lazım.özlemiyormu anlamadım.

özlüyodur da yapısı öyle herhalde ne bileyim nişanlıykende öyleydi. özlemiyo ama en azından şüphede mi etmiyo, merakta mı etmiyo diyorum bazen ama demek ki güveniyo. mesela o iş için ist a gittiğinde teyzesinde kalıyo eminim çünkü onlarla da konuşuyorum naptınız ne ettiniz diye. zaten senede bi ya daiki kez gidiyo. bi kötülük olsa zaten belli eder. eşim plan yapabilen yalan söyleyebilen biri değil. eli ayağına dolaşır. özlemekle ilgisi yok dışarı çıksam bile o evdeyken saat çok geç olmadıkça nerdesin diye aramaz. karakter işte. yoksa evdeyken hep gelir sarılır öper filan.

Merhaba canim,
bir arkadas mesajlarda benden bahsetmis zatn salonda yatan koca basligi var diye:)
bugun yine bagirip cagirdim gunduz, o da gitti salonda uyudu aksama kadar. kendi kendime dedim ne yapayi
patladim iste ne olacaksa olsun. sonra uyaninca sicak davrandi kavga etmekten yorulduk artik barisalim dedik sonra kardesi geldi oturduk, bakalim. bu kusunce salonda yatma huyu beni deli ediyor ama...

neyse, ben sana niye yazdim, cunku seni cok iyi anliyorum. bakiyorum cogunluk seni hatali bulmus ama o psikolojiyi anliyorum. ince ince esinin her hareketini gozlemliyorsun, acaba mutsuz mu, bana kizgin mi yoksa destek mi oluyor vs.
sana tavsiyem su canim.
vajinismus sorunun icin hemen yarin mutlaka bir psikologa git, hatta internetten arastir bu konu ile ilgili bir psikolog bul. eger mumkunse esin de gelsin cunku erkekler ne kadar kazkafali olsa da birkac kelime ogrenir belki:)
yani esine bakma, o ister kussun ister kizsin isterse de opsun.
soyle dusun ki, cinsellik dogal hayatimizin bir parcasi ve senin kendin icin, bu zevki yasaman icin ve bunu dogal bir sekilde yasaman icin tedavi olman gerek. doktorun verdigi fiziksel ve zihinsel egzersizleri her gun yap. kocan yaninda olsun olmasin, o sana destek olsun olmasin sen yapmaya devam et.
yani ben anladim ki kocama dert anlatana kadar kendimuzerine yogunlastigimda cozebiliyorum. sonra adamin tavrini istedigin gibi degerlendir elestir ov ne yaparsan yap.
mesela benim kocam sik denemeye falan cekinmee baslamiti, ben de kiziyordum egzersiz yapmamiz gerekiyor sen gelmiyorsun falan diye. o da bana demisti ki artik bende de korku olustu, bu da isteksizlige neden oluyor vs.
yani sorun sahibi sensin ama ne yapacagini bilemeyrn kocan oluyor malesef. kisa bir sure destek oluyor ama sobra ya sucluyor ya da kaciyor.
bir kadin olarak kendi basina coz derim ben cozebilirsin.
sobra da kizdigim zaman diyorum ona kendim cozdum sen destek olmadin diye bilsin.
iliskinizi bilmiyorum ama biz de 5 yil cikmistik evlenmeden once, bir sure sonra baska tatmin yollari falan aramaya kalkabilir kocan, erkekler cozum disinda butun sacma yollari seceboldigi icin.
bir an once halletmeye bak.

Son düzenleme:

hmm anladım.eşimde bana çok güvenir nişanlıyken telefonda konuşurken uyurdu.açık kalırdı bazende öyle.

aklını başına al adamı elinden kaçırırsın başka kadınlara yönelir sonra kalırsın ortada naz niyaz adama bıktırır o zman ağlamayı görürsün akıllı ol şekerim

konunun üzerinden zaman geçmiş ama eğer aynı dertten muzdaripsen aslı dalanı öneririm

Ohooo bu kadar naza niyaza bi de beşibirlik taksaymıştı sana. Çok naz aşık usandırır. Dogrudur da. Bence abartmayın durumu cocuklaşmaktan vazgecın derim.

Belki sıkılmıstır aglamalarindan. Ondan biraz kendine birakayim demis olabilir.
Hakikaten cok abartmissin durumu. Etini mi kopardi, cok agir laf mi etti bu kadar icin icin agladin.gozler kan canagina döndü. Gece uykunu kacirmis o kadar...

Arkadaşım psikoloğa git derim ben eşinde hiç bi hata göremedimm

Ay çok eski konuymuş kim hortlattı yine bu eski konularııııı

esiniz size yaklasmis, sorununuz oldugu icin istemiyorum demissiniz, o da anlamis ve GUZELCE "iyi geceler" diyip OPUP yatmis. sonra siz sinirlenip biraz da uzulup battaniyeyi alip salona gitmissiniz...
1-neden sinirlendiniz orayi anlamadim

sonra adamcagz gelmis gelmiyo musun demis, hayir demissiniz...uzerinize yorgan ortup yine GUZELCE iyi geceler diyip gitmis... bu sefer aglamya baslamissiniz...

herseyi surekli aglayarak ve ustelik sebepsiz yere aglayarak cozdugunuz icin sizi kendi halinize birakmis olabilir mi?

yine bir syre sonra gelmis kucaklayip odaniza goturmus...sonra markte gdelim diye telefon etmis artik yemek yapmyacagim ne istersen al demissiniz...TAMAM HAYATIM demis kapatmis...Gercekten bu yazdiklarinizi tekrar okuyup bi kendinize bakin...empati kurun...kizmayin ama ben esinize uzuldum daha cok...bence yaptiklarinizda dolayi ozur dileyip boyle bir adama sımsıkı sarilmalisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…