Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.
Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.
Merhaba kızlar ben 8 aylık evliyim ve malesef vajinismusluyum.Eşimle 5 yıl flört döneminden sonra evlendik.Eşimin bana olan ilgisi,sevgisi,anlayışı inanın dillere destandır.Şu vajinismus illeti dışında maddi manevi hiçbir sorunumuz yok çok şükür.Bu zamana kadar eşim hep 10 yılda olsa 20 yılda olsa sabırla bekleyeceğim diyerek yanımda oldu.Her neyse konuyu anlatayım.Dün akşam ikimizde çok yorgun olduğumuz için saat 10u biraz geçerken yattık.Baktım uykuya daldı,neyse bende tam dalmak üzereyken bana yaklaşmaya çalışıyor.Zaten uyku sersemiyorum hayatım lütfen vs. diyorum yok,o kadar ısrarcı ki anlatamam.Neyse sonra anladı istemediğimi öptü beni iyi geceler dedi yattı.Hem sinirlendim hemde üzüldüm uykum kaçtı.Battaniye ve yastık alıp oturma odasına geçtim tam tv açacaktım yanıma geldi.Ne yapıyorsun dedi hiçbir şey dedim.Gelsene içeri dedi hayır dedim.Burda mı yatacaksın dedi bende evet dedim.Aslında niyetim biraz tv izleyip yatağa dönmekti ama o öyle manidar manidar burda mı yatacaksın diyince sinirlendim.İyi peki dedi üstümdeki battaniyeyi aldı yatak odasına geçti baktım elinde yorganla geliyor.O içeri gidince ben başladım tabi ağlama ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Sanki hiçbir şey yokmuş gibi üstümü örttü ama ağladığımı umursamıyor bile.Aldı laptopu geçti yatak odasına kapısınıda kapattı.Ben tabi şok içindeyim eşim benim ne kadar hassas bir insan olduğumu biliyor.Ayrıca tek yatamadığımı da biliyor.Birde kızlar ben çok ağladığım zaman kendimden geçiyorum yani bildiğiniz bayılıyorum eşim bunuda biliyor.Saat 4e kadar o yatak odasında pc başındaydı bende oturma odasında içim dışıma çıkana kadar ağladım.İnsan öldün mü kaldın mı bayıldın mı diye bir gelip bakar.Hala inanamıyorum bir damla göz yaşıma kıyamayan adam tam 5 saat boyunca bir fiil ağlayan karısının yanına bile gelmiyor.Neyse saat dörtte geldi uyumadın mı hala dedi yüzümün halini görünce(ağlamaktan gözler kan çanağına dönmüş,dudaklar morarmış resmen hortlak gibi) yüz ifadesi değişti,gerçekten üzüldü farkettim.Gelmeyeceğim burda yatacağım dememe kalmadan kucakladı yatak odasına götürdü kapıyıda kapattı uyuyacağız dedi.Sonrada döndü arkasını uyuduVe bunu eşim bir kaç zamandır yapıyor.Kavga ediyoruz veya tartışıyoruz ağzımdan git lafı çıkmasın hemen uzaklaşıyor benden.Kısasa kısas gibi davranıyor.Çözmek yerine kaçıyor.Ne olursa olsun asla ayrı yatmayacağız diyen adam git başka odada yat dersem hemen gidip küçük oda da yatıyor.Beni sevdiğinden asla ve asla şüphem yok.Genelinde çok iyi anlaşırız bir dediğimi iki etmez.Ama gel gelelim kavga edince ya da ufak bir tartışma yaşayınca değişiyor.Öyle kızıp bağıran hakret eden bir tip değildir.Hissettiklerini duygularını kavga esnasında bile hep sakince söyler.Ama benim anlam veremediğim evlenmeden önce küçük bir kavga yaşasak ya da telefonda gözümden iki damla yaş geldiğini anlasa atlar gelir gönlümü alırdı.Şimdi ise aynı evin içinde hıçkırıklarımı duyduğu halde yanıma gelmiyor.Gözümün yaşını silmiyor.Bir çoğunuzun bana bu da dert mi sen dert görmemişsin diyeceğini biliyorum.Ama kızlar ben eşimi böyle tanımadım o yüzden çok zoruma gidiyor.Bir ay sonra finallerim var oturup ders çalışmam gerekirken üzüntüden kendimi yiyorum.Şimdi işte.Öğlen aradı evde pek bir şey yoktu akşam gelince markete gidelim dedi.Bende ben artık yemek yapmacağım canın ne istiyorsa onu al dedim.Akşama yemek yok mu yani dedi.Bende evet dedim.Tamam hayatım görüşürüz dedi kapattı.Deli olacağım bu kadar çok seven adam kavga edince nasıl vurdumduymaz olabiliyor.Biri bana yardım etsin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?