Daha da koparsak ?Sorun banyo yapınca ya da ilişkiye girince çözülecek bir şey değil. İkiniz de yıpranmışsınız, psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Ama en önemlisi bence birbirinize iyi gelmiyor oluşunuz. Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız ve iyileşmeye karar verirseniz ikiniz de bir süre ayrı kalın. Telefondan görüşün, özleyin, iyileşin. En azından bir iki ay. Şu an içinde olduğunuz döngüyü kırmış olursunuz en azından.
Şu an aynı evin içinde giderek uzaklaşmışsınız gibi geldi bana anlattıklarınızdan. Tabii bu konuda kesin bir şey söyleyemem. Hatta bu konuyu da psikoloğunuza danışırsanız daha sağlıklı bir karar verirsiniz. Ama benim görüşüm eğer aranızda sevgi bağı varsa iyileştikçe bunun daha güçleneceği yönünde.Daha da koparsak ?
Yüz görümlüğü nedir bilmiyorum ama evlenmeden önce nasıldı ilişkiniz?Bilmiyorum hatalı miyim ilk geceden önce sordum yüz gorumlugu takacak misin diye.elbwtte dedi.dedim ya çok yalnız kaldım ben.hicbirsey bilmiyorum. İlk gece oldu tek bildiğim TV lerde gördüğüm . Hiç konuşmadım dedi noluyor işaret ettim anlamadı dedim yuzgorumlugu? Ben onu bilmiyorum para taksan olmaz mı dedi. Ama takacagini söylemiştin dedim neyse kalsın sağlık olsun dedim. Buna küstü bıraktı gitti odanın yanındaki bahçeye. Kalakaldım öyle. Yanına gittim o halde dedim gel. Gelmedi. Bende girdim içeri yattım. Geldi yanıma ilişkiye girmek istedi ama yapamadım. Bilmiyorum vajinismus da bununda etkisi olabilir gibi geliyor
SağolunŞu an aynı evin içinde giderek uzaklaşmışsınız gibi geldi bana anlattıklarınızdan. Tabii bu konuda kesin bir şey söyleyemem. Hatta bu konuyu da psikoloğunuza danışırsanız daha sağlıklı bir karar verirsiniz. Ama benim görüşüm eğer aranızda sevgi bağı varsa iyileştikçe bunun daha güçleneceği yönünde.
Bağırış, çağırış, sinir krizleri, intihar lafları, birbirine baskı yapma, suç atma bütün bunlar varken ikinizin de o evde iyileşmesi çok zor olur gibi geldi bana. Lütfen yanlış anlamayın farklı bir bakış açısı sunmaya çalışıyorum
Bende bilmiyorum pek oradan buradan duydum işte. Kimse akıl vermedi ki bana da.garip garip çıktım evden. İyiydi evlenmeden önce sürekli gelirdi her firsfırs. Parası olmasa bile bu yolunu bulurdu.Yüz görümlüğü nedir bilmiyorum ama evlenmeden önce nasıldı ilişkiniz?
Söz veriyor tamam diyor ama o hafta ya hasta ya yorgun oluyor. Hiç olmadı gezmeye gidiyigben buna gıcık oluyorum işte. Gezmeye gidersen yapamazsın tabi
Denedim kirliyim diyip gelmiyor
Seviyordur tabii ki. Bu yaşadıklarınız sevgisizlikle alakası değil ki. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz.Bende bilmiyorum pek oradan buradan duydum işte. Kimse akıl vermedi ki bana da.garip garip çıktım evden. İyiydi evlenmeden önce sürekli gelirdi her firsfırs. Parası olmasa bile bu yolunu bulurdu.
Beni seviyor kimse öyle sarilmadi bana
Bilmiyorum hatalı miyim ilk geceden önce sordum yüz gorumlugu takacak misin diye.elbwtte dedi.dedim ya çok yalnız kaldım ben.hicbirsey bilmiyorum. İlk gece oldu tek bildiğim TV lerde gördüğüm . Hiç konuşmadım dedi noluyor işaret ettim anlamadı dedim yuzgorumlugu? Ben onu bilmiyorum para taksan olmaz mı dedi. Ama takacagini söylemiştin dedim neyse kalsın sağlık olsun dedim. Buna küstü bıraktı gitti odanın yanındaki bahçeye. Kalakaldım öyle. Yanına gittim o halde dedim gel. Gelmedi. Bende girdim içeri yattım. Geldi yanıma ilişkiye girmek istedi ama yapamadım. Bilmiyorum vajinismus da bununda etkisi olabilir gibi geliyor
Banyoda arınacak işte kirlerinden...
Sizinle banyoda farklı hissedebilir diye dedim...
Tekken korku hissi vardır, beraberken aşılabilir diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?