- 9 Şubat 2010
- 18.106
- 40.743
- Konu Sahibi teacherteachermom
Bence artık yöneticiyi kimse aranasın, duyulası bir şey varsa annesi duyar mutlaka.Sizin yöneticiye sorarak doğruyu öğrenmeniz en fazla 1 saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence artık yöneticiyi kimse aranasın, duyulası bir şey varsa annesi duyar mutlaka.Sizin yöneticiye sorarak doğruyu öğrenmeniz en fazla 1 saat
O kadar rezil ettiler ki anne oğul bizi binaya. Sanki annemin evinde afedersiniz fuhuş yapılıyor gibi sürekli kamera da kamera diye. Bir de ben Arayip daSizin yöneticiye sorarak doğruyu öğrenmeniz en fazla 1 saat
Şimdi ikna oldu 180 derece döndü diyelim, annesiyle de ipleri kopardı sizce bu kadın daha da çıldırmaz mı? Sizi dize getiremedikçe adamı doldurmuş, şimdi elinde dolduracağı oğlu da olmazsa esas cümbüş o zaman olur. Eşinizin değişme potansiyeli olsaydı 3 kez evlilik yapmazdı diye düşünüyorum, ki bu bile kopma noktasına gelmiş.O kadar rezil ettiler ki anne oğul bizi binaya. Sanki annemin evinde afedersiniz fuhuş yapılıyor gibi sürekli kamera da kamera diye. Bir de ben Arayip da
İnsanlara daha fazla rezil olmak istemiyorum. Anneme söyledim yöneticiyi gördüğünde soracak ne olduğunu. Bir de yoruldum gerçekten, düşünün günlerdir bu mevzunun icindeyim. Bosanip kurtulmak istiyorum sadece artık
Biliyorum canım timsah gözyaşları bunlar. Saatlerce yalvardı, beni affet diye ama beni bu noktaya getirmeyecektin dedim, geri adım atmadım. Az önce gitti umudu kesip, annesine gitmiştir. Bosayacagim samimi gelmiyor oraya tekrar gidip, annesinin rezilliginin üstüne bir de bu mum diktikten sonra..Kayıtlar silinmiş demesi bile annesinin tarafında olduğunu kanıtlıyor. Gözümle gördüm haklıymışsın diyemiyor. Bu, günü kurtarmak demek. Şu olay bir hallolsun devamına bakarız demek. Annenizle uğraşmayı bırakıp kızınıza sarabilir. Bunlar zehirli tipler. Siz kaldırabilirsiniz ama ergen genç kız kaldıramayabilir. Çocuğu da perişan ederler. Düşünsenize kızınıza iftiralar attıklarını. Kadın ölüp gitse bile eşiniz tüm varlığıyla annesinin etkisi altında.
Kendi de aynı annesi gibi. Eşime biraz zaman vereyim rahat bırakayım demiyor, kapının önüne mont serip oturuyor. Kardeş bunlardan en kısa sürede kurtulmanız şart. Sakın yumuşamayın, kocanı bırakma diyenlere kulak asmayın. Millet ne meraklı kocaya evliliğe. Böyle adamı bile boşama diyenler var, hayretle okuyorum.
Kesinlikle canım, o kadar haklısın ki..Şimdi ikna oldu 180 derece döndü diyelim, annesiyle de ipleri kopardı sizce bu kadın daha da çıldırmaz mı? Sizi dize getiremedikçe adamı doldurmuş, şimdi elinde dolduracağı oğlu da olmazsa esas cümbüş o zaman olur. Eşinizin değişme potansiyeli olsaydı 3 kez evlilik yapmazdı diye düşünüyorum, ki bu bile kopma noktasına gelmiş.
Ayrıca zaten tekrar oraya gidip bakması size değil annesine inandığını gösterir, sizi ve annenizi de apartmana rezil etmekten çekinmediğini yani saygı duymadığını da.
Bir kerecik affetsen mi ben biraz üzüldüm ya belli ki saf kalpli bir adam belki bu saatten sonra gerçekten mesafesini koyar tehdit ederdiniz bir daha bu tarz bir durum yaşanırsa benim için tamamen bitersin annen ne anneme gidecek ne de bizimle çok sıkı fıkı olacak sınırını koyacaksın deseydin. Eğer ki yine devam ederse öyle boşansaydın bilemedimArkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.
Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim
Bir kerecik mi? Adamın 3. evliliği ve üyenin genç kızı var. Yarın bir gün kıza da iftiraya başlarlar. Sana inanıyorum dememiş ki, koşa koşa görüntüleri izlemeye gitmiş. Üstelik annem haksız sen haklıymışsın bile dememiş kayıtlar silinmiş demiş. Böyle adama yüz kere şans versen yüz birinciyi ister.Bir kerecik affetsen mi ben biraz üzüldüm ya belli ki saf kalpli bir adam belki bu saatten sonra gerçekten mesafesini koyar tehdit ederdiniz bir daha bu tarz bir durum yaşanırsa benim için tamamen bitersin annen ne anneme gidecek ne de bizimle çok sıkı fıkı olacak sınırını koyacaksın deseydin. Eğer ki yine devam ederse öyle boşansaydın bilemedim
O kadar rezil ettiler ki anne oğul bizi binaya. Sanki annemin evinde afedersiniz fuhuş yapılıyor gibi sürekli kamera da kamera diye. Bir de ben Arayip da
İnsanlara daha fazla rezil olmak istemiyorum. Anneme söyledim yöneticiyi gördüğünde soracak ne olduğunu. Bir de yoruldum gerçekten, düşünün günlerdir bu mevzunun icindeyim. Bosanip kurtulmak istiyorum sadece artık
Çok haklısınız da ne bileyim belki bu üçüncü evliliğim artık kendimi toplamam lazım derse aklı başına gelirse diye dedim ne bileyimBir kerecik mi? Adamın 3. evliliği ve üyenin genç kızı var. Yarın bir gün kıza da iftiraya başlarlar. Sana inanıyorum dememiş ki, koşa koşa görüntüleri izlemeye gitmiş. Üstelik annem haksız sen haklıymışsın bile dememiş kayıtlar silinmiş demiş. Böyle adama yüz kere şans versen yüz birinciyi ister.
Bu ana kuzusu adamlar duzelmezler kac evlilik yapmış ama hic anasinin koynundan cikamamis birakin ana oğul onlari bas basaArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
Bu saatten sonra ona yapabileceğiniz son iyilik bi psikoloğa yönlendirmek olur. Çünkü aralarındaki şey sevgi değil korku ilişkisi .O kadar rezil ettiler ki anne oğul bizi binaya. Sanki annemin evinde afedersiniz fuhuş yapılıyor gibi sürekli kamera da kamera diye. Bir de ben Arayip da
çok ani karar gibi geldi banada eşinizle başka sorunlarınızdamı var. Sadece annesi için vazgeçmeyin derim bir şekilde orta yol bulunamazmıArkadaşlar önceki konu şurada. O gün hatirlayanlar bilir.
Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor
Merhaba arkadaşlar Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği. Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim. Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide annem görüşmek istemediği halde sürekli taciz ediyordu. En son 1 saat kapısını yumruklamıştı. Konuyu Okuyanlar hatırlar illaki.
Ne yaptı yaptı kayınvalide oğlunu da manipüle edip beni suçlu çıkarmayı başardı. Bu defa da "ben gittim evet, 21 defa aradım evet ama 1 saat kapıyı yumruklamadım, sadece 15 dakika kapısını çaldım, binanın önünde bekledim uzun süre belki kapıda camda görürüm diye annesini, ama görmeyince geldim eve döndüm" diye yalan söylemis. Eşimi annemin binaya kameraya yeniden bakmaya göndermiş. Tüm binaya rezil ettiler şu sacmaliklarla beni.
Bunca yeminlerle yalanlar söyleyip, aksi ispatlaninca kv uzun süredir beni arıyordu sözde özür dileyecekmiş açmadım günlerce, eşime baskı yapıyorlardı olayı büyütmesin devam edelim normal diye. Ben de en baştan beri ne annesine ne eşime onlarla yeniden görüşmek konusunda geri adım atmadım. Eşim ağladı yalvardı yine konusmadim.
Baktılar ki bu böyle olmayacak, beni ikna edemeyecekler, şimdi de eşimi doldurmuşlar tekrar kameraya bakmaya gidiyor. 15 dk mı 1 saat mi diye. Sanki diğer yaptığı her şey normalmiş gibi..
Yarın bosanma davası açacağım, o kadar yoruldum ki bu avam davranışlarından. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değilmiş malesef ama çekişmeli başlatacağım mecbur. Aileme ve çocuğuma karşı, herkese karşı başımı öne eğdi..
bence gördü 1 saat olduğunu anası ile ailesi ile kavga mı etti ne olduysa ondan U dönüşü yapıyorArkadaşlar gitmiş annemin binasina, kamera kayıtları silinmiş demiş yönetici. Belki de gösterdi kayıtları, 1 saat olduğunu gördü, orasını bilemiyorum ama bana söylediği kamera silindiği icin bakamadığını söylüyor.
Ama orada ne olduysa 180 derece dönmüş, o artistlik yapan adam, annemi de ailemi de sildim, tek ailem sensin diye saatlerdir kapıda yalvarıyor, almıyorum eve. Kapının önünde yatarim bir daha onlara dönüp bakmam, senin yanında hoparlörü açıp yakamdan düşmelerini bizi kendi halimize birakmalarini söyleyeceğim nolur affet diye yalvarıyor. Kabul etmedim. Montunu serdi yere, yerde yatıyor bina içinde. Kabul etmedim
Ailesi ve onlardan korkusu dışında eşimin şu kusuru var diyebilecegim hiçbir olumsuz yönü yok. Ama dün beni kaybedeceğini bile bile oraya gidip, annesinin onca yalanına rağmen beni ezip geçmesi bende kayışı kopardı.çok ani karar gibi geldi banada eşinizle başka sorunlarınızdamı var. Sadece annesi için vazgeçmeyin derim bir şekilde orta yol bulunamazmı
Bi şans daha verip anasini hayatinizdan uzak tutuyor mu bi bakmak da bi yol olabilir. En ufak anam dedigi an düşünürsünüz ya da kadinin sizin annenizle en ufak temasinda. Ne var bu analarinda en nefret ettigim erkek anaci erkektir bizim de annemiz var niye böyle şeyler olmuyor sinir şeyler.Ailesi ve onlardan korkusu dışında eşimin şu kusuru var diyebilecegim hiçbir olumsuz yönü yok. Ama dün beni kaybedeceğini bile bile oraya gidip, annesinin onca yalanına rağmen beni ezip geçmesi bende kayışı kopardı.
Yarın bir gün kamera ile ispatlayamayacağım bir iftira atabilecek kapasitede bir annesi var. Ben bu olaydan sonra ilerisi için korktum.
Dün gece onlarda kalmış. Herkese gerekeni söyleyip odama geçip kilitledim kapıyı, yanıma kimseyi almadım dedi.
Hepsini silip sadece senin olmak istiyorum, kimseyle ne sen ne de ben gorusmeyelim diyor. İstersen şehir değiştirmeye bile varım diyor.
Dünden beri yalvarıyor
Annesiyle büyük kavga ettiğini görmeden affetmeyin. O resti çeksin sizin sınırınızı belli etsin istiyorsa kendi görüşsün ama asssla size annesiyle ilgili tek kelime etmesin. O zaman mutlu olur yuvanız.Ailesi ve onlardan korkusu dışında eşimin şu kusuru var diyebilecegim hiçbir olumsuz yönü yok. Ama dün beni kaybedeceğini bile bile oraya gidip, annesinin onca yalanına rağmen beni ezip geçmesi bende kayışı kopardı.
Yarın bir gün kamera ile ispatlayamayacağım bir iftira atabilecek kapasitede bir annesi var. Ben bu olaydan sonra ilerisi için korktum.
Dün gece onlarda kalmış. Herkese gerekeni söyleyip odama geçip kilitledim kapıyı, yanıma kimseyi almadım dedi.
Hepsini silip sadece senin olmak istiyorum, kimseyle ne sen ne de ben gorusmeyelim diyor. İstersen şehir değiştirmeye bile varım diyor.
Dünden beri yalvarıyor