• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kuzeninden kıskandım

Bilemedimnedesem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
80
46
38
26
Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında

ek bilgiyi konuyu kısa tutmak için sonradan yazmıştım düzenlemeden ekliyorum linç etmeyin artık :)

ek bilgi: kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona abi demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım

he bir de ben de kendimden örnek vermiştim konuşma esnasında kaynımın belini sürekli açık görüyordum eğildiği zaman atalı görünüyor ama bu güne kadar hiçbir şey söylemedim kafamı çevirdim. dedim. bana dediler ki sen gelinsin sen söyleyemezsin!

Son düzenleme:
Bu tarz kelimelere şahit olduğunuzda nasıl sakin kalabildiniz ? Ben olsam parçalardım herhalde. Siz kuzenine kötü bir şey söylememişsiniz. Eşinizde de hata var, kendi uyarması gerekirdi. Bir de zamanında yakıştırma yapılmış, ben olsam eşimle konuşurdum önce.
Eşimle konuştum konuşacaktı ama ben tartışma çıksın istemedim. Ben gurbetteyim burada onlardan başka kimsem yok kalplerini kırmak istemedim. Kadın kadının halinden anlar diye düşündüm o yüzden ben konuşmak istedim.

Ben de çok rahatım kuzenlerimle. O meme muhabbetini yapabilirim ama tutup da pipisinin üstündeki lekeyi sormam. Biraz seviyesizlermiş. Ama sizin müdahale etmeniz de doğru gelmedi bana. Kırk yıldır neyse muhabbet öyle gider yani. Biri gelip beni uyarsa ben daha da b.kunu çıkarırdım.

Ben de çok rahatım kuzenlerimle. O meme muhabbetini yapabilirim ama tutup da pipisinin üstündeki lekeyi sormam. Biraz seviyesizlermiş. Ama sizin müdahale etmeniz de doğru gelmedi bana. Kırk yıldır neyse muhabbet öyle gider yani. Biri gelip beni uyarsa ben daha da b.kunu çıkarırdım.
Editi şimdi gördüm yuh o zaman neresi kardeşmiş bunların? 🤦🏻‍♀️

Eşimle konuştum konuşacaktı ama ben tartışma çıksın istemedim. Ben gurbetteyim burada onlardan başka kimsem yok kalplerini kırmak istemedim. Kadın kadının halinden anlar diye düşündüm o yüzden ben konuşmak istedim.
Kadın kadının halinden anlamıyor maalesef ki. Sizin yanınızda bu şekilde rahat konuşuluyorsa siz yokken nasıl konuşuluyor kim bilir. Siz tartışma çıkmasın, kimseyle aram bozulmasın istemişsiniz ama bu ara bozulmayacak bir şey değil çünkü çok çirkin laflar. Benim eşim kız kızayken bile böyle samimiyete karşı. Kuzeni tehlikeli birine benziyor bence aranıza mesafe koyun, eşinizle de düzgünce konuşun ve mesafe koymasını isteyin. Görüşmesinler demiyorum ama en azından bu laçka muhabbete son versinler.

Editi şimdi gördüm yuh o zaman neresi kardeşmiş bunların? 🤦🏻‍♀️
Evet bu da beni tetiklemiş olabilir bir de biz sevgiliyken konuşmaları var eşime demiş ki sevgilin kızmasın konuşuyoruz ama. Ben de diyorum ki siz kendinizi bu kadar kardeş gibi görüyorsanız neden benim kıskanacağımı düşünsün?

Evet bu da beni tetiklemiş olabilir bir de biz sevgiliyken konuşmaları var eşime demiş ki sevgilin kızmasın konuşuyoruz ama. Ben de diyorum ki siz kendinizi bu kadar kardeş gibi görüyorsanız neden benim kıskanacağımı düşünsün?
:oha: çok mide bulandırıcı. Kuzenlik bu değil ya.

Kadın kadının halinden anlamıyor maalesef ki. Sizin yanınızda bu şekilde rahat konuşuluyorsa siz yokken nasıl konuşuluyor kim bilir. Siz tartışma çıkmasın, kimseyle aram bozulmasın istemişsiniz ama bu ara bozulmayacak bir şey değil çünkü çok çirkin laflar. Benim eşim kız kızayken bile böyle samimiyete karşı. Kuzeni tehlikeli birine benziyor bence aranıza mesafe koyun, eşinizle de düzgünce konuşun ve mesafe koymasını isteyin. Görüşmesinler demiyorum ama en azından bu laçka muhabbete son versinler.
Bütün kuzenleri bana cephe aldı. Ben abartıyormuşum

Kızlar konu çok uzun o yüzden kısa kesmeye çalışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gözüme batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu için sözlerime çok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda büyümediğim için bunlar bana biraz garip geliyor lütfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini söyledim ama o bütün kuzenlerin söylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan önce samimiyetine güvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobüs olmadığı için ben onunla konuştuktan 10 gün sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi açığa çıkardı sonradan herkese dedi ki ben çok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi açıklamak için
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi büyüdüler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de çok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu laçka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.

Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında
doğru alternatiflerden biri.. güzel de konuşmuşsun ayrıca tebrikler.
ikinci adımı hak etmiş yüzüne bakma bir daha aklı başına gelsin.

Çok gereksiz olmuş yaptığınız konuşma. Ben olsam kendime yediremezdim kocamın kuzenine gidip konuşmayı. Resmen seni kıskanıyorum, kendime de eşime de güvenim sıfır demek gibi olmuş. Sizin kuzenlerinizle iletişim tercihiniz farklı olabilir ama bu kocanıza karışma hakkı vermez. Ya bu tip bir adamla evlenmezsiniz, ya da evlendiyseniz kuzenleriyle ilişkisine karışmazsınız. Kuzenle ilişki gibi sapıkça birseyden supheleniyorsaniz da bunu yapabilecek seviyede bir adamla zaten evli kalmazsınız. Ha esiniz de rahatsızdır bu durumdan o zaman gider kendi konuşur. Ailenin diline düşmüşsünüz.

doğru alternatiflerden biri.. güzel de konuşmuşsun ayrıca tebrikler.
ikinci adımı hak etmiş yüzüne bakma bir daha aklı başına gelsin.
Mecburiyetten bir araya geldiğimiz zamanlar oluyor anca o zaman ama bu olaylar olduğu sırada çok ağladım kendimi suçladım hata yaptım diye bir aradayken aklıma onlar geliyor beni ağlattılar zamanlar geliyor tahammül edemiyorum

Bence eşinle konuş bu konuyu rahatsızlığını dile getir oda ona göre davransın artık siz evlisiniz hem ben sabredemezdim bu kadar mesafe koysun bide burda başka kimsem yok demişsiniz bu kadar rahatsız edici tipler hayatınız da olsa ne olmasa ne eşinle iyi ol o yeter

O değilde pipisinin üstünde çamaşır suyu lekesi olan eşofmanla bir insan nasıl insan içine çıkar? Hadi o çıktı karısı neden değiştir onu demez? Kocam bakkala bile çıksa üstünü başını kontrol ederim ben bi anormallik var mı diye.

Birinde de görsem samimiysem “o ne lan öyle” diye sorarım. Komik çünkü.

Back