Eşimi kardeşimin eşini gözetlerken yakaladım

Uyduruyor çünkü :)

Ya saka mi bu igrenc gercekten.Nasi tepki vermeden duruyosunuz.

Valla aynı olay bizim komşunun başına geldi kadının kocası kayınbiraderinin karısını kaçırdı yani yengesini uzun yıllar sevmiş meğersem kadını kimse anlamamış en son kadında karşılık verince kaçmışlar.. aklıma geldkte midem bulanıyor kimseye güvenmeyin bu devirde..

Sizde eşinizi kardeşinizn evine yatılı getirmeyin.. aynı evde kalma durumlarına çok karşıyım ben. Bacısı deil kardeşi değil erkek sonuçta. Yaptığı yanlış ama o ortama zemin hazırlayanda sizsiniz.

Ya birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...
Benim oturdugum ev oyle salon arada koridor karsida yatak odasi koridor da cok uzun degil size denk gelmemeis demek ki

Bu ne çirkin bi bakış açısı. Yine suç kadının başına patlamış

Bu ne çirkin bi bakış açısı. Yine suç kadının başına patlamış
Hyr kadınları suçlamıyorum kesinlikle.. ama şu evi barkı olupta kocasıyla kardeşnde akrabada kayında eltide kalanları anlayamıyorum malesef...
Adamın kötü niyeti olmayabilir ama karşı kadınada güvenemeyizki.. mesela kuzenim eltisiyle bi ay bi arada kaldı kadın (iftira mı bilemem) kocan duş alırken gözetliyor bni çok bakıyor rahatsız oluyorum die kuzenimi uyarmış. Adam iftira diyor ama boşanıyorlar şmdi...

Nasıl bir saçma Zihniyettir anlamadım eşinizi kardeşinizin karısından kıskandınız ve onu sözüm ona onların odasına bakarken yakaladınız.
Kusura bakmayın ama sizin içiniz kötü... nasıl böyle birşeyi kondurursunuz!!
Yok bacağını çekmiş vs ne kadar çirkin!! Sizin eşinize hiç mi güveniniz yok!!
Yoksa onun yanında nasıl yatabiliyorsunuz!! Pess!!
Şu söz geliyor aklıma; Hani biz marjinaldık?
Yazık gerçekten kardeşinizin eşi o. Nasıl böyle düşünebilirsiniz yuh!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…