- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Uyduruyor çünkü :)
Ben de bunu dusundum cozemedim. Hadi 1+1 ev olsa nasil bir açidan gorunebilir ki yatak odasi kapisinin oda duvarinin ortasinda olmasi durumunda gorunebilir herhalde
Oyle bir ev de var mi bilmem.
Onlar uyumaya gittiyse misafirler ne diye salonda oturuyor hala.
Ilginc valla.
Yok varmis oyle salonla oda karsilikli olan evler.Uyduruyor çünkü :)
Benim oturdugum ev oyle salon arada koridor karsida yatak odasi koridor da cok uzun degil size denk gelmemeis demek kiYa birde bir çok eve girdim çıktım ama hiç salonun karşısında yatak odası olan bir ev henüz görmedim...
Aynı apartmanda oturmuyoruz demi :)Benim oturdugum ev oyle salon arada koridor karsida yatak odasi koridor da cok uzun degil size denk gelmemeis demek ki
Yasadiginiz yere baktim ama yazmiyor izmire yakin bir il mi sizinki saka bir yana zor ihtimal gerci Allah bilirAynı apartmanda oturmuyoruz demi :)
Bu ne çirkin bi bakış açısı. Yine suç kadının başına patlamışSizde eşinizi kardeşinizn evine yatılı getirmeyin.. aynı evde kalma durumlarına çok karşıyım ben. Bacısı deil kardeşi değil erkek sonuçta. Yaptığı yanlış ama o ortama zemin hazırlayanda sizsiniz.
Evet yakın bi il izmire :))Yasadiginiz yere baktim ama yazmiyor izmire yakin bir il mi sizinki saka bir yana zor ihtimal gerci Allah bilir
Hyr kadınları suçlamıyorum kesinlikle.. ama şu evi barkı olupta kocasıyla kardeşnde akrabada kayında eltide kalanları anlayamıyorum malesef...Bu ne çirkin bi bakış açısı. Yine suç kadının başına patlamış
Ha ha haEvet yakın bi il izmire :))
Ay bütün apartmanı saydın :)))Ha ha ha4.kattayim ben alt katta ev sahibim bi altinda hemsire hamile komsum en alt katta yine hamile bi oglu olan komsum var hangisisiniz soyleyin kahvaltiya gelicem yarin sabah
Ha ha ha4.kattayim ben alt katta ev sahibim bi altinda hemsire hamile komsum en alt katta yine hamile bi oglu olan komsum var hangisisiniz soyleyin kahvaltiya gelicem yarin sabah
Bereketli olsun sofraniz hayirli gecelerBuyur gel yine kahvaltıya :))
Camlı değil kapıları açık ve ışık da yanıyor
Nasıl bir saçma Zihniyettir anlamadım eşinizi kardeşinizin karısından kıskandınız ve onu sözüm ona onların odasına bakarken yakaladınız.Kardeşimde kalmaya gittiğimiz bir gece herkes yatmıştı.Biz salonda yatıyorduk.Kardeşim ve eşimin odası salonun karşısındaydı ve ışıkları yanıyordu.Eşimin gözünün oraya doğru kaydığını hissettim ve salon kapısını kapattım.Bir süre daha oturduk ve ben tuvalete gitmek için odadan çıktım ve çıkarken de kapıyı kapattım.Tuvaletten çıktığımda kapının odayı görecek şekilde aöılmış olduğunu ve eşimin de kapının karşısundaki koltukta oturduğunu gördüm.Şok oldum.resmen odalarını gözetliyordu hem de kardeşimin eşi ve hem de benim yanımda.Kapının neden açık olduğunu ve odaya bakmasından rahatsız olduğumu söyledim.Binbir türlü bahane üretti.kendimi kötü hissediyorum.Ayrılmayı düşünüyorum.Güvenim yok oldu ve bence iğrenç bir durum.Haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?