Eşimi ikna edemiyorum cıldıracağım

Süprizler hiç hoşuna gitmiyor.emirvaki olarak düşünüp gitmez.tanıyorum onu.

Valla paranın yanacağını bilir de iade olarak parayı geri alamayacağınızı öğrenirse mecburen gidebilir. Rezervasyonsuz gitmek hic akıl işi değil, hem uyguna yer bulamazsınız ucuz olan yerler de çok bakımsız ve pis oteller olur büyük ihtimalle. Suan yüzde 50 indirimli bile fiyatlarda otel bulabilirsiniz.

Eşim internetten hiç anlamaz öyle seyleri anca ben yapabilirim.buldugum villada son3 aya kadar garanti veriiiyor ama adam tutturmus kendimi bir yere baglıyamam diye.ama yazın hiç bir istedigim yer olmazsa eger tüm yıl boyunca çenemden kurtulamıyacak.inş ben yanılırımda güzel bir tatil yaparız.o iptal olaylarınıda ben biiliyorum diyor kaç ay ugrasıyorsun para almak iiçin diyor.sanki hiç ömründe hic tatile gitmiş milletteen duyduklarıyla hareket ediyor.dedim sen beni ne sanıyorsun ben 150 tllık ürünün para iaedesini ta çinlerden almıs kadınım sen beni ne sanıyorsun diyorum anlamıyor.zamanında internetten siparişle giysi,ayakkabı ve ucak bileti alınmasınada karsıydı ben bir kac kere aldım ikna oldu 3 senedir internetten alışveris yapıyorum.herseyi geriden yasıyor benim eşim.

Booking sitesinde öyle bir sıkıntı yaşanmıyor ki. Nice insan vize başvurusunda kanit göstermek için o şehrin otellerinde rezarvasyon yapıyor, vizesi çıkınca da iptal ediyor. O yüzden dert edecek birşey yok.. ama işte bazı insanlar nato kafa nato mermer denen cinsten. Kendi doğruları dışında birşeyi kabul etmeleri çok zor ...
Ayrıca çoğu şeyde azıcık fazla para ödüyorsun (gerçekten azıcık) sana sigorta yapıyor. Gitmesen de paranı geri alabiliyorsun...
Bazı şeyler şans işi tabii ki ama tatil sezonunda standartlariniza uygun yer bulmak çok zor. Benim standartlarım çok düşük, bir mekandaki tek kriterim "olmasi" ama ben bile bazen zorluk yaşıyorum. Mesela geçen temmuz bir kampinge gitmiştim, cadir kurmaya yer yok dediler çadır ya, kapladığı alan sadece 120*200 cm
O yüzden ne yapın edin ikna edin bence adamı. Ya da uçak indirimlerini takip edin. Daha gecen ay pegasusta Karacuma indirimi olmuştu, borajette zamanında 20 liraya bilet almistim falan. Böyle bir dönemde biletleri alin çok ucuz çok ucuz diye. Sonra zaten tarihler de belli olduğu için - gideceginiz kesinleştiği için daha ılımlı yaklaşabilir.
Ya da gerçekten iyi gezen bir arkadaşınız varsa akşam yemeğine davet edin, o konuşsun dursun :) madem başkalarının 'bulursunuz abi', 'iptalde paranizi vermezler abi' sözlerinden etkileniyor belki sizin arkadaşın sözlerinden de etkilenir

Bol sans

Son düzenleme:
Tavsiyeleriniz için tesekkürler.eşim sadece kendi ailesi ve arkadaslarının laflarına uyuyor o konuda etkili olabilecegimi sanmıyorum.booking le alakalı bir sansımı deneyim.hatta olmadı gizliden rezarvasyon yaparım ortada kalırsak bende böyle rezarvasyon yapmıstım derim olmadı.

Aynen öyle yapabilirsiniz. Sadece almadan önce emin olun ücretsiz iptal seçeneği olan bir yer olduğuna:)
Eşinizle de bol şans diliyorum. Sırf böyle herşeyi bildiğini sanan (sevdiğim) insanlarla muhatap olamamak için yıllardır tek tatil yapıyorum...

inss hal edrsiniz aglamak icin tek derdiniz bu mu uzmeyin bence evlilik boyle

Kesinlikle katılıyorum size nasıl çirkin bi üslup.örneğin babam maddi imkanı olduğu halde tatile gitmek gibi bir alışkanlığı yoktu hiç,eşimle birlikte bu yıl zar zor ikna edip bütün aile birlikte gittik.

Böyle diyorsa tüm tatili ailesinin yaninda gecirirsiniz benden söylemesi

Dur hele hayatım biz daha tatil sezonunu yeni bitirdik daha kar kış yuzu görmedik , yollar izler kapanmadı kardan adam yapmadık burnuna havuc takmadık. Sen şimdiden haşemayla havuza denize girdin valla. Çok erken değil mi ya ben hep 1 ay öncesınden rezervasyon yaparım hiç sorun yasamadım bu gune kadar.​

Allah başka dert vermesin komiksiniz gerçekten ne mutlu aslında sizlere en büyük derdiniz böyle şeyler

Tesettür otelmi gittiginiz yerler bide biz 1 ay kala degil ya o bölgeye gidince yada gitmeden 3gün önce rezarvasyon yapıcakmısız.son dakika oluyor yani biraz.

Tesettür otelmi gittiginiz yerler bide biz 1 ay kala degil ya o bölgeye gidince yada gitmeden 3gün önce rezarvasyon yapıcakmısız.son dakika oluyor yani biraz.
Yok canım ben normal otelde yapıyorum yani karma. Ama tesettur otel için de çok erken bence . Paranızı kaptırmayın daha yaza cok var. 3 ay öncesınden bakmaya baslarsınız. Millet kıştan kalkıp rezervasyon yapıp tüm otellerı dolduramaz sonucta.

Uzun yıllardır tatil özlemi içinde olmanızı anlıyorum bununla birlikte tatile,aklınıza geldikçe ağlayacak,çıldıracak kadar anlam yüklememenizi tavsiye ederim.
Hayatta çok üzerinde durduğumuz,ısrarla olmasını istediğimiz şeyler bazen bize olumsuzluk getirir,tecrübeyle sabittir.
Biraz sakin olun ve bu sorunu çözmeye odaklanın.

Anlaşılan eşinizle bazı konulara bakış açılarınız birbirinden farklı.
Siz istiyorsunuz ki adam yıllardır yapamadığınız tatil için biraz heves etsin,yeri şimdiden ayırtsın,kısacası plan program yapsın.
Belli ki o da kendince sebeplerle (yüzme bilmemek,para harcamadan evde yatmak istemek,gezmeyi sevmemek vb) bu işe sizin kadar hevesli değil.
Öncelikle eşinize bir kahve yapın ve bu tatilin sizin için önemli olduğunu,şimdiden gerekli ayarlamaları yapmak istediğinizi ben dili kullanarak ve duygularınızı ifade ederek anlatın.
10 yıllık eşinizin ikna damarını bildiğinizi varsayıyorum.
Sonra da eğer uğraşmak zor geliyorsa yer arama ve rezervasyon işlerini sizin yapabileceğinizi söyleyin.
Ben doğru iletişim ve istekleriniz konusunda tatlılıkla ısrar yoluyla tatil sorununu çözeceğinize inanıyorum.

Vallahi ailemle giderdim!

Siz zaten havuzu ayrı olan bir villa ya da muhafazakar otel düşünmüyor musunuz? Neden erkeklerle mi gireceksin dedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…