- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
-
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Diyorum anlamak istemiyor yasayıp göreceğiz herhalde .para sorun değil pahalıda olsa gideriz ama niiye enayilemesine fazla para verelimki anlatamıyorum.Esinize yok oyle bir dünya diyiverin..
Biz sırf bu rahatlıktan yazın tatil yapamadık.Esim sağolsun aynı eşiniz kafasindaydi..
Hiç bir otelde yer bulamadığımız gibi fiyatlar da ateş pahasiydi.
Hic sektorden haberi yok ilk defa tatile gitcez.ailemden benimle gelebilcek biri yok.Eşinizin gidesi yok anladınız değil mi? Bin dereden su getiriyor. Hiç mi sektörden haberi yok adamın, villalara nisanda bakıyorsun; haziran, temmuz, ağustos başı dolmuş oluyor. Dandirik bir yere götürecek belli ki.
Ailenizden biriyle gidin yada arkadaşlarınızla. Ne çekiyorsunuz nazını.
Evlenmeden önce her yaz ailenizle gidiyor mussunuz yaaa....onların tatiline ek olunHic sektorden haberi yok ilk defa tatile gitcez.ailemden benimle gelebilcek biri yok.
düşük bir meblağa sigorta yaptırır sorun çıkmaz gidilemezse para iadesi yapılır.tatil....se...ti vb.guvenılır sıtelerden mutlaka şubattan önce satın alsın tatilini .fiyatta epey farkeder erken rezervasyonda.hemde taksit yaptırır öderler yaza kadarTatile ne zaman gideceksiniz
Evet erken rezervasyon hoş duruyor da herhangi bir olumsuzlukta da sıkıntı oluyor
Bence Zaman yaklaşınca yer ayırtmak lazım yani şirket vs olmadan villaya şimdiden yer ayırtmak sağlam olmaz sanki
düşük bir meblağa sigorta yaptırır sorun çıkmaz gidilemezse para iadesi yapılır.tatil....se...ti vb.guvenılır sıtelerden mutlaka şubattan önce satın alsın tatilini .fiyatta epey farkeder erken rezervasyonda.hemde taksit yaptırır öderler yaza kadar
sadece bu tür villa kıralayan sitelerde var çok seçenek var da konu sahibinin eşin de niyet yok ben ce.antalya kaşı tavsiye ederim kendisine mesela bu tür villalardaO şirketler, tatil siteleri olur da konu sahibi villa demiş
Muhafazakar villa diye bir sektör var ya onunla ilgili
Onlar önce kiraya veriyor sonra da fiyatlar artınca bahane bulup iptal ediyor vs diye duydum
sadece bu tür villa kıralayan sitelerde var çok seçenek var da konu sahibinin eşin de niyet yok ben ce.antalya kaşı tavsiye ederim kendisine mesela bu tür villalarda
2 yıl önce kemer tekirovada deluxe bir oteldeydik ailece.kapalı bir akrabamız için otelin içinde villa bakmak istedik gezdırıldık hoştu da ama 15 gün için 80 000 fiyatı duyunca .turizm mezunu olan ben bile dumur oldum sanki villayı kiralamıyor satıyorlar puha haaa.Katıldım hem kaş ın doğası güzel hem de bu tarz turizm gelişmiş
Ama biz yıllar önce kaş a gittiğimizde villa fiyatları çok fazla gelmişti
Otelde 4 yetişkin kaldığımız fiyat villanın üçte birinden azdı