- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
-
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Suanda yıllardır ne günesden dogru düzgün faydalsndım ne de deniz veya havuzdan faydalanabildim o yüzden hasretini cekiiyorum diyebilirim .Pardon merak ettim sadece
Illa ki illa ki guneslenicem guneslenicem..diye dert etmissiniz ya villa tipi vs olursa olur diye.... nasil gunesleneceksiniz ki?
Mayo bikini giyemezsiniz herhalde ne olursa olsun.?
Yani illa ki goren olur belki??
Sadece merak yanlis anlamayin
tlc de izleye izleye benim de rocky dağına tatile gidesim varVillasını falan bilmem de, şu zamana kadar yaptığım her 10 tatilden 9unda son an rezervasyonu yaptım. Hiç açıkta kaldığım veya pişman olduğum olmadı.
Sizin durumunuz özelmiş. Yani kimse görmeden bikini giyeyim falan diyorsanız... bilemem bulabilir misiniz bir şey.
Sans artık bulmasına buldum ama eşim rezarvasyon yaptırmak istemediginden zamanı geldiginde bulamıcam gibi gözüküyorVillasını falan bilmem de, şu zamana kadar yaptığım her 10 tatilden 9unda son an rezervasyonu yaptım. Hiç açıkta kaldığım veya pişman olduğum olmadı.
Sizin durumunuz özelmiş. Yani kimse görmeden bikini giyeyim falan diyorsanız... bilemem bulabilir misiniz bir şey.
Dağ tepe gidesim var yeterki özgür olayımdatlc de izleye izleye benim de rocky dağına tatile gidesim var
Peki riske atmaya degermi? Diye sorun.Gitmeyi cok istiyor ama akrabası ve ailesine uyuyor onlar öyle yapmış ortada kalmamıslar bizde kalmazmısız.
Evet onlarıda denedim söyle güzel böyle güzel olur dedim yok inadı var kolay kolay vazgecmez.genede denemeye devam edicem bakalım daha aylar var ins ikna ederim.Peki riske atmaya degermi? Diye sorun.
Aynı paraya erken rezervasyonla muhtesem tatil alabilmek varken, cok pahalaya kimsenin begenmedigi son kalan tatilleri niye almak istiyorki. Son anda iyi oteller dolu ve kötü otellerin pahalı oldugunu görünce, yapacaginiz streste bütün tatilinizi mahveder.
Kadınlıgınızı kullanarak mi ikna etmeye çalışsaniz acaba
Mesela başbaşa villa, havuz, romantizm, belki bikinili, belki bikiniz falan fistan işte
Yatak odasındakinde değil de çocukların yatacağında ya da işte oturulacak olan odadakinde kanepe koltuk vs
İnsanların çok değişik hassasiyetleri var yahu
Arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sorunum eşimle yıllar yıllar sonra ömrümüzde ilk defa tatile gitmek istiyoruz sorun su ki ben önceden rezarvasyon yaptırmak istiyorum eşim ise oraya gittikmi arar sorarız mutlaka bos bir otel ve villa bulunur diyor.villa kiralanan yerlere sordum önceden rezarvasyon tavsiye ediyorlar yoksa boş yer kalmazmıs.eşim etrafındaki ailesi ve arkadaslarını örnek alıyor mesala arkadasıda o bölgeye gidiyormus örnegin antalya da bir otel arayıp rezarvasyon yapıp gidiyormus.akrabasıda aynı sekil kaplıca villa kiralamıs öyle bizde bulabiliriz heryer otel kaynıyor diyor.sorun suki ben tesettürlüyüm heryere girememki ben özgürce hasema giymeden güneslenmek havuza girmek istiyorum denize hasemalı girsemde olur.gecen esim ikna olmustu havuzlu villa kiralama konusunda eger o anda kredi kartında para olsaydı hemen rezarvasyon yapıcaktık ama simdi parayı ayarladım bu seferde oraya gittikmi ayarlarız diyor benim için kaplıca olsada yeter diyor zaten ben yüzemiyorun diyor.arkadaslar ben nasıl ikna edicem esimi.sinirlerim cok bozuldu sabah beri aklıma geldikce ağlıyorum.evlenmeden önce havuz deniz her yaz gidiyordum ailemle kaç yıldır mahrum kaldım denizdende havuzdanda.şimdi götürcek bin dereden su getiyor.korkuyorum oralara kadar gidipte denize havuza giremeden güneşlenemeden geri dönececeğim diye.bana lütfen eşimi ikna edebileceğim bir tavsiye verin lütfen?şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.
acikcasi tuhaf buldum evliliginizide... Reservasyonlari ben yaparim eşimde öder... yani kendi başınıza izin almadan niye birşey yapamıyorsunuz? yer bulunmaz bulsanızda aon anda aşırı pahlı olur bu sefer yine bir bahane uydurcak... Sizin işiniz yaşKadın ona uymak zorunda diye düşünüyor uymadımmı ona uyumsuzuz diyor hemen.herseyde ben ona uynak zorundayım.normalde tatille alakalı tüm gitmeyi düşündügümüz yerlerde uyum sagladık birbirimize ama su rezarvasyonsuz gitmekte anlasamadık.ama vazgecmeyecegim mart veya mayıs gibi gene sansımı deniyecegim.
cok sacma bir yorum... kapalı inanlar hayatından mi vezgecmiş oluyor ne alaka:) allah akıl fikir versin ki ben acık bir bayanım.... herkese karşı saygi lütfenZaten kapanmak ugruna bütün hayatinizdan vazgecmissiniz, havuzdan denizden vazgecmek neden bukadar agir geldi size anlamadim?
Tabi ki olacak.yok gerçek doktorlara gayet saygımız var allah yokluklarını göstermesin
Açıkta yüzmeye cekinirim çünkü yıllardır denize girmedim okadar yüzebilecegimi sanmıyorum ayrıca eşim hiç yüzemiyorTekne kiralayın, açıklarda özgürce denize girer güneşlenirsiniz.
Kapandım diye hayatımdan vazgecmiş değilim sadece yıllarca maddi imkansızlıklardan dolayı tatile gidemedim.şimdide imkanım olunca en iyi yerlere gitmek istiyorum.Zaten kapanmak ugruna bütün hayatinizdan vazgecmissiniz, havuzdan denizden vazgecmek neden bukadar agir geldi size anlamadim?
O düşünüyor bunu. Önemli olan senin ne düşündüğün. Bırak karar verirken o senin yaptığını yapıp seni caydırmak ikna etmek için şans denesin. Sen kadın olarak kendine bunu yaparsan karşındaki ne yapmaz. Unutma karşındakinin sana nasıl davrandığı senin izin verdiğin kadardır.Kadın ona uymak zorunda diye düşünüyor uymadımmı ona uyumsuzuz diyor hemen.herseyde ben ona uynak zorundayım.normalde tatille alakalı tüm gitmeyi düşündügümüz yerlerde uyum sagladık birbirimize ama su rezarvasyonsuz gitmekte anlasamadık.ama vazgecmeyecegim mart veya mayıs gibi gene sansımı deniyecegim.
Tesettürlüler için özel oteller var oraya gidin bence.Tümden etrafı kapatılmıs dagın tepesinde villalar var dibinde baska villalar olmayan oralarda mayo bikini giyip hic olmazsa askılı giyip güneslenmek özgürce yüzmek istiyorum.