- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
-
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
Temmuzda tatile gidecegiz.sirketten kiralıcagım villayı.son 3 aya kadar değişiklik oluyormus.Tatile ne zaman gideceksiniz
Evet erken rezervasyon hoş duruyor da herhangi bir olumsuzlukta da sıkıntı oluyor
Bence Zaman yaklaşınca yer ayırtmak lazım yani şirket vs olmadan villaya şimdiden yer ayırtmak sağlam olmaz sanki
Ama onlar bu sene gitmiyecekler bir yere ayrıca ailemlede anlasamıyoruz hiçbir konuda .Evlenmeden önce her yaz ailenizle gidiyor mussunuz yaaa....onların tatiline ek olun
O neymiş ya ben bi tane buldum 7 günlük 4.950 tl acık -kapalı jakuzili havuz var.bi tanede 7.950 tlye buldum acık kapalı havuz,sauna jakuzi ,spor alanı vs özellikleri var.o kadar özellige iyi bence2 yıl önce kemer tekirovada deluxe bir oteldeydik ailece.kapalı bir akrabamız için otelin içinde villa bakmak istedik gezdırıldık hoştu da ama 15 gün için 80 000 fiyatı duyunca .turizm mezunu olan ben bile dumur oldum sanki villayı kiralamıyor satıyorlar puha haaa.
Hediye olarak düşünüp alırsam eğer kızar ve inat yapar gidecegi varsada inadından gitmez.öyle dedigiimdede Para önemli değil diyor.Otelden beklentilere göre değişir. Eşiniz yatacak yer olsun yeter gözüyle baktığından (bu kültür turizmi için uygundur aslında) orada hallederiz diyor.
Evet oteller var ama hangisi bir sürü seçenek arasından sizin istediğiniz özelliklere sahip en uygun oteli nasıl bulacaksınız ki?
Çalışıyorsanız bulduğunuz beğendiğiniz oteli siz alın, benden yılbaşı sürprizi diyip geçin:)
Ya da beğendiğiniz üç beş oteli eşinize gösterin bunlarda kalmak istiyorum oraya gidince hangisi daha uygunsa kalırız diyin. Ama artan fiyatlardan ben sorumlu değilim yapacak birşey yok diye belirtin.
Süprizler hiç hoşuna gitmiyor.emirvaki olarak düşünüp gitmez.tanıyorum onu.Tatil zamanınız belli değil mi ? İnternetten rezervasyon yapıp ben hallettim sürpriz yaptım sana diyerek halledebilirsiniz.
zengin arap turistler icindir o fiyatlar:) yerli turist biraz zor kalir2 yıl önce kemer tekirovada deluxe bir oteldeydik ailece.kapalı bir akrabamız için otelin içinde villa bakmak istedik gezdırıldık hoştu da ama 15 gün için 80 000 fiyatı duyunca .turizm mezunu olan ben bile dumur oldum sanki villayı kiralamıyor satıyorlar puha haaa.
Evet diyorum anlamıyor.Agustosda annemler gitmişti rezarvasyon yaptırmadan cesmeye tüm otelleri dolasmıslar hicbir otelde yer bulamamıslar.bir tane pansiyonda bulmuslar oda 2 kişilik yer varmıs 5 kişi olduklarından oda olmamıs.ailem ve ben diyorum ona yer bulamayız diye inat ya diger insanlar bulmusta biz de bulurmusuz.diger insanlar bir kere benim gibi tesettürlü değil.ayrıyeten kaplıca villada kaplıcadan baska bişey yapamıyacagım güneslenemecegim.yüzebilecegim bir yer bile olmuyacak orası şifa yeri tatil yeri değilki.Para da verseniz yer bulamazsiniz ki istediginiz yerde .Kıytirik bir yerde belki bir günluk bulursunuz da tatil birgün mü olacak .
Yok gitmek istiyor tüm sene söylenip durdu herkes gidiyor ben gidemiyorum diye.Kesşn gidecezde bi yerlere ama sansa neresi cıkarsa.ah keske oan ikna oldugu anda para olsaydıda kartta hemen ödeseydim.cayamazdıda iyi olurdu.ama simdi kararlıyım kredi kartında para bulunduracagım gene ikna olursa hemen ödemeyi yapacagım ocaymadan.Esin kafayı yemiş galiba su anda misal 100 tl ye alıcağın rez. Öyle gidip bakmayla 500 e zor bulursunuz o da yer varsaparanız çoksa neden olmasın bu erkekler neden kafasız gitmek istemiyor bence
10 senelik evliyim.Eşinizle kaç senedir evlisiniz?
Eşinin bu tatilin parasını su andan ödeyebilecek maddi güçte olduğundan emin misin?Bir de 10 yıldır birlikte hiç tatile cikmadiniz mi yoksa bir /iki yıldır mi gidemiyorsunuz?10 senelik evliyim.
Evet eminim zaten ikimizin ortak hesaptan ödeyecegiz ayrıca villa tatili için yüzde 35 ödemem yeterliymiş.daha cok istedigimde villa tatili çünkü rahatca havuza girip güneşlenmek istiyorum.otele gidersek öyle yapamayacagım.10 yıldır hic tatile cıkmadık sadece baska ildeki akraba ziyareti yapıyorduk okadar oda toplasan 20 günü gecmemiştir 10 senede 20 gün akraba ziyareti okadar.eşimde ömründe ilk defa tatile gidecek denizi havuzu olan bir yerde.ben genede zamanında ailemden dolayı denizde havuzda gördüm.Eşinin bu tatilin parasını su andan ödeyebilecek maddi güçte olduğundan emin misin?Bir de 10 yıldır birlikte hiç tatile cikmadiniz mi yoksa bir /iki yıldır mi gidemiyorsunuz?
Evet cok pahalı tesettür oteller ordada ben kadınlar bile olsa bikiniyle girmem havuza.ayrıca eşimdende ayrı olucagım ozamanlar beraber havuzada girilebiliyormus buldugum otelde de mecbur hasemayla girecegim.yani bir tatile gidecez onuda eşiim simdiden burnumdan getiriyor.Hasemayla denize girmek.. o suyun zevkini vermez bencede.. ha havuzlu ev villa kiralamak daha dogru eger bikiniyle duracaksan. Su dini suistimal eden sozde islami oteller varya su normal otelin bilmem kac kati olanlar.. orda kadinlar arasi olursada bikini dogru degil. Ne kadar yanlis yapildigini bilin.
önceden reservasyon yaptırın. Özelıkle yaz aylarında turist kaynıyor Antalydada yer bulunmaz. Ne tuhaf nasıl hic tatıle cıkmıyorsunuz. Maddi yönden kacıyor gibime gelıyorArkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sorunum eşimle yıllar yıllar sonra ömrümüzde ilk defa tatile gitmek istiyoruz sorun su ki ben önceden rezarvasyon yaptırmak istiyorum eşim ise oraya gittikmi arar sorarız mutlaka bos bir otel ve villa bulunur diyor.villa kiralanan yerlere sordum önceden rezarvasyon tavsiye ediyorlar yoksa boş yer kalmazmıs.eşim etrafındaki ailesi ve arkadaslarını örnek alıyor mesala arkadasıda o bölgeye gidiyormus örnegin antalya da bir otel arayıp rezarvasyon yapıp gidiyormus.akrabasıda aynı sekil kaplıca villa kiralamıs öyle bizde bulabiliriz heryer otel kaynıyor diyor.sorun suki ben tesettürlüyüm heryere girememki ben özgürce hasema giymeden güneslenmek havuza girmek istiyorum denize hasemalı girsemde olur.gecen esim ikna olmustu havuzlu villa kiralama konusunda eger o anda kredi kartında para olsaydı hemen rezarvasyon yapıcaktık ama simdi parayı ayarladım bu seferde oraya gittikmi ayarlarız diyor benim için kaplıca olsada yeter diyor zaten ben yüzemiyorun diyor.arkadaslar ben nasıl ikna edicem esimi.sinirlerim cok bozuldu sabah beri aklıma geldikce ağlıyorum.evlenmeden önce havuz deniz her yaz gidiyordum ailemle kaç yıldır mahrum kaldım denizdende havuzdanda.şimdi götürcek bin dereden su getiyor.korkuyorum oralara kadar gidipte denize havuza giremeden güneşlenemeden geri dönececeğim diye.bana lütfen eşimi ikna edebileceğim bir tavsiye verin lütfen?şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.
İnatcı ya.bi gideyim göreyim bu sene diyor eger ortada kalırsak seneye hazırlıklı gideriiz diyor.dedim seneye ölmeyecegimizin veya basımıza bisey gelmemesinin garantisi varmı?imkanımız varken niye kendimizi perisan ediceğiz o zaman dedim.oda bu sefer benim fikrimi begenmiyosan eger ailenle git benim fikrim böyle dedi..Erken rezervasyonla daha uyguna gitmek varken neden oraya gidip onlar ne derse vermek zorunda kalasınız ki? Eşiniz bi garipmiş. Kilometrelerce gidip tat alamama ihtimaline asla gelemem.