Eşimi ikna edemiyorum cıldıracağım

Temmuzda tatile gidecegiz.sirketten kiralıcagım villayı.son 3 aya kadar değişiklik oluyormus.

O neymiş ya ben bi tane buldum 7 günlük 4.950 tl acık -kapalı jakuzili havuz var.bi tanede 7.950 tlye buldum acık kapalı havuz,sauna jakuzi ,spor alanı vs özellikleri var.o kadar özellige iyi bence

Hediye olarak düşünüp alırsam eğer kızar ve inat yapar gidecegi varsada inadından gitmez.öyle dedigiimdede Para önemli değil diyor.

zengin arap turistler icindir o fiyatlar:) yerli turist biraz zor kalir

Para da verseniz yer bulamazsiniz ki istediginiz yerde .Kıytirik bir yerde belki bir günluk bulursunuz da tatil birgün mü olacak .
Evet diyorum anlamıyor.Agustosda annemler gitmişti rezarvasyon yaptırmadan cesmeye tüm otelleri dolasmıslar hicbir otelde yer bulamamıslar.bir tane pansiyonda bulmuslar oda 2 kişilik yer varmıs 5 kişi olduklarından oda olmamıs.ailem ve ben diyorum ona yer bulamayız diye inat ya diger insanlar bulmusta biz de bulurmusuz.diger insanlar bir kere benim gibi tesettürlü değil.ayrıyeten kaplıca villada kaplıcadan baska bişey yapamıyacagım güneslenemecegim.yüzebilecegim bir yer bile olmuyacak orası şifa yeri tatil yeri değilki.

Esin kafayı yemiş galiba su anda misal 100 tl ye alıcağın rez. Öyle gidip bakmayla 500 e zor bulursunuz o da yer varsa paranız çoksa neden olmasın bu erkekler neden kafasız gitmek istemiyor bence
Yok gitmek istiyor tüm sene söylenip durdu herkes gidiyor ben gidemiyorum diye.Kesşn gidecezde bi yerlere ama sansa neresi cıkarsa.ah keske oan ikna oldugu anda para olsaydıda kartta hemen ödeseydim.cayamazdıda iyi olurdu.ama simdi kararlıyım kredi kartında para bulunduracagım gene ikna olursa hemen ödemeyi yapacagım ocaymadan.

Gidecekseniz mutlaka onceden rezervasyon yaptirin rahat edin hem.zamandan hem paradan tasarruf edersiniz zamani gelince aradiginizda yer bulamayacaksiniz bulsanizda 3/4 kati fiyat soylenecegi icin muhtemelen gitmekten vazgececeksiniz

Eşinizin gidesi yok o yüzden işi yokuşa sürüyor bence, yaptırın rezervasyonu gelmezse gelmesin o zamana dek bi arkadaş veya aileden birini ayarlarsınız yanınıza illa tutturup gelmezse, kendinizi mahrum etmeyin sırf bi kapris için

Hasemayla denize girmek.. o suyun zevkini vermez bencede.. ha havuzlu ev villa kiralamak daha dogru eger bikiniyle duracaksan. Su dini suistimal eden sozde islami oteller varya su normal otelin bilmem kac kati olanlar.. orda kadinlar arasi olursada bikini dogru degil. Ne kadar yanlis yapildigini bilin.

Erken rezervasyonla daha uyguna gitmek varken neden oraya gidip onlar ne derse vermek zorunda kalasınız ki? Eşiniz bi garipmiş. Kilometrelerce gidip tat alamama ihtimaline asla gelemem.

Eşinin bu tatilin parasını su andan ödeyebilecek maddi güçte olduğundan emin misin?Bir de 10 yıldır birlikte hiç tatile cikmadiniz mi yoksa bir /iki yıldır mi gidemiyorsunuz?
Evet eminim zaten ikimizin ortak hesaptan ödeyecegiz ayrıca villa tatili için yüzde 35 ödemem yeterliymiş.daha cok istedigimde villa tatili çünkü rahatca havuza girip güneşlenmek istiyorum.otele gidersek öyle yapamayacagım.10 yıldır hic tatile cıkmadık sadece baska ildeki akraba ziyareti yapıyorduk okadar oda toplasan 20 günü gecmemiştir 10 senede 20 gün akraba ziyareti okadar.eşimde ömründe ilk defa tatile gidecek denizi havuzu olan bir yerde.ben genede zamanında ailemden dolayı denizde havuzda gördüm.

Evet cok pahalı tesettür oteller ordada ben kadınlar bile olsa bikiniyle girmem havuza.ayrıca eşimdende ayrı olucagım ozamanlar beraber havuzada girilebiliyormus buldugum otelde de mecbur hasemayla girecegim.yani bir tatile gidecez onuda eşiim simdiden burnumdan getiriyor.

önceden reservasyon yaptırın. Özelıkle yaz aylarında turist kaynıyor Antalydada yer bulunmaz. Ne tuhaf nasıl hic tatıle cıkmıyorsunuz. Maddi yönden kacıyor gibime gelıyor

Erken rezervasyonla daha uyguna gitmek varken neden oraya gidip onlar ne derse vermek zorunda kalasınız ki? Eşiniz bi garipmiş. Kilometrelerce gidip tat alamama ihtimaline asla gelemem.
İnatcı ya.bi gideyim göreyim bu sene diyor eger ortada kalırsak seneye hazırlıklı gideriiz diyor.dedim seneye ölmeyecegimizin veya basımıza bisey gelmemesinin garantisi varmı?imkanımız varken niye kendimizi perisan ediceğiz o zaman dedim.oda bu sefer benim fikrimi begenmiyosan eger ailenle git benim fikrim böyle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…