Eşimi ikna edemiyorum cıldıracağım

Eşinin kafasından geçen bu yıl da tatile gitmemek öncelikle bunu söyleyeyim sana....bu konuda gelgitleri olduğu için bir tatil plani yapıyor ,bir "ailemin yanında kalirken bakarsın kalacak yere " diyor.Tatile çıkmak istememesinin cesitli nedenleri olabilir....para ile ilgili bir sorunu olabilir,daha çok birikim yapmak isteği içinde olabilir, yüzme bilmediği için huzursuzluk duyuyor olabilir.Cocuklugunda yaşamak isteyip yaşayamadığı için tatil onun gozunde farklı anlamlar taşıyor olabilir....bunlarin hangisi ve ya baska bir neden mi var bunu bilemeyiz.Ama alistigi ve icinde deniz/havuz iceren tatilin olmadigi bir rutini var eşinin. Degismek aslinda senin dusundugunden daha zor birseydir ....degismek icin birsey yapmak gerekir.Oysa esinin alistigi bir rutini /yasayis tarzi var.Degismemek icin direnc gostermesi dogal olacaktir.Oturup sakince eşinle konusmalisin.Senin kendini iyi hissetmek için böyle birşeye ihtiyacın olduğunu ve bunu onunla yaşamak istediğini konuyu başka bir meseleye getirmeden ,suclamadan anlatmalisin.

Villa asla bulamazsiniz.Gecen sene balayi icin mart ayinda yaptik rezervasyonu.Hatta yine ayni yer icin su anda iletisim halindeyiz.Esinizin pek gonlu yok gibime geldi tatile.

Kusura bakmayın ama eşinize inanılmaz sinir oldum ne düz bir adam böyle erken rezervasyon yapınca ne oluyor anlamıyorum ki iptal etme özelliği olan bir sürü site var bende erken rezervasyondan ağustos ayına otel ayarladım.
Daha önce tatile gitmemiş olabilir ama insan araştırma da mı yapmaz belki yer olur ama fahiş fiyat ve düşük kalite olur bunu bilemezsiniz ki. Hatta yazın tek otelde kalacağınız fiyata şimdiden ayarlarsanız 2 otelde kalırsınız. Şimdi fiyatlar uygun üstelik. Yaza iki katı ödersiniz.

Bir insana muhtemelen çocuğunuz olmuyor ne çirkin bir uslup

Oteli bilmemem ama o havuzu korunaklı villalar neredeyse bir sene önceden rezerve oluyor,gidince bulmak imkansıza yakın.
Herhangi bir otel belki bulursunuz ama havuz deniz konusunda kısıtlanacaksanız onun adı tatil olmuyor...

Bu tavırlar bi yerden tanıdık geliyor bana. Aynı eşim!!! 3 sefer aynı şeyi yaptı o kadar dememe rağmen dinlemedi berbat yerlerde kaldık yemek bile yiyemedik Ama öğrenmelerin en güzeli yaşayarak öğrenmedir demişler bu yıl rezervasyon yaptıralım Rezil oluyoruz paramızla diyo hah şunu bileydin dedim. bırak bişey deme tatilinizi zehir etmeyin ama kaldığımız yeri beğenmediğinizi sırf huzursuzluk çıkmasın diye kaldığınızı dile getirin

Siz zaten havuzu ayrı olan bir villa ya da muhafazakar otel düşünmüyor musunuz? Neden erkeklerle mi gireceksin dedi ki?
Gecen yaz gene bir yere gitmemiştik bende dayanamadım ozaman bende oturdugumuz bölgedekii havuza gidecegimi söyledim ordada karma havuz ozaman bana erkeklerlemi gireceksin demişti.

Bu inadı eşim nereye kadar sürdürcek anlamıyorum.ins yol yakınken esim dogru yolu bulur.

Oteli bilmemem ama o havuzu korunaklı villalar neredeyse bir sene önceden rezerve oluyor,gidince bulmak imkansıza yakın.
Herhangi bir otel belki bulursunuz ama havuz deniz konusunda kısıtlanacaksanız onun adı tatil olmuyor...
Evet aynen gelde bunu inatcj eşime anlat tutturmus kaplıca villa diye illaki hiçbiryer olmasa orda buluruz diyor 2metreyex2metre kapalı havuzda ne kadar yüzebilirim nasıl güneslenirim.

Eşinizin niyeti yok bence sansa bıraktığına göre.
Biz her sene erken rezervasyon yaptırırız, geçen yıl Güral'a kasımda 8.000 civarı anlaşmıştik,sezonda 14 bin civarıydı. Hoş gidemedik hamileliğimin son zamanlarina denk geldiği için ama 60 lira sigorta dışında ödediğimiz tutarı geri aldık. Bir kaybımız olmadı yani.
Erken rezervasyon genelde fiyat anlamında baya farkediyor. Bu sene de erken rezervasyon yaptıracağim hatta tur şirketindeki görevli aradı erken rezervasyon başladı diye,bu ay tatil günleri belli olsun gidip tatil satın alacağım.
Ayrıca büyük risk yer belirlemeden gitmek,yer bulamazsanız nerede kalacaksınız? Villa /otel hayali ile gidip pansiyonda kalmak durumunda kalabilirsiniz son anda.

İnat inat yasayıp anlıcak ille.

Eğer dört bir yanı duvar örülü ve özellikle tesettürlüler için tasarlanmış bir havuz değilse bu hayalleri gerçekleştirmeniz çok zor. İlla kıyıdan köşeden bir yerden gören olacaktır. Ayrıca çoğu villa tipi yazlıklar site içerisinde ve 3-4 villa aynı havuzu kullanıyor.
Rezervasyonda buna çok dikkat edin.
Tabi ki rezervasyon yaptırın oraya gidip rezil olabilirsiniz. Tatil dediğin gidiş dönüş uçak biletine, oteline, kalacağın gün sayısına kadar ayarlanmalı bence.

@
Hangi firmadan kiralıyorsunuz villayı?

Tatilvillam sitesinden.Risk aldik gecen sene acaba nasil olur ,balayi mahvolur mu ama cok ilgilendiler sagolsunlar.Hic bir sorun yasamadik.Fotograflarla birebir ayniydi villa.Fiyatlar biraz artmis ama bu defa 2 aile gitmeyi istiyoruz.Daha rahat ederiz diye dusunuyorum maddi acidan.
Tesetturluymussunuz.Buna dikkat edin.Muhafazakar villalara goz atin.

Gittiginizde iki kati para vermek istiyorsaniz ( tabii yer bulabilirseniz) bekleyin.yoksa hemen yapin rezervasyonunuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…