- 9 Ocak 2019
- 38
- 10
- 39
-
- Konu Sahibi yasamkedisi
34 yaşındayım .haklısınızKaç yaşındasınız? Seviyorum ama evlilik bana göre değil yalanına ya çok aşık olduğunuz için inanıyorsunuz yada olgun düşünemiyorsunuz. Boşanıp sevgililiğe devam edemeyeceğinize göre, hayatından çıkacaksınız değil mi? Adam başka kadınlarla birlikte olmayı özlemiş, geri gelse ne olur, alıp ne yapacaksınız adamı?
Boşanın, pişman etmeye çalışmayın. Hem haksızlık yaşadığınız, hemde çok gurur kırıcı.
O anda onu kapinin onune koysaydiniz belki kaybetmekten korkardi pisman olurdu, aldatilmaya kadR gitmezdi siz ustune dusuncede iyi niyeti su istimal etmis. Ve tren kacmis, bu yasananlardan sonra kabul edermisiniz once bunu sorun kendinizeCiddiye almadım derken aklıma aldatılmak gelmedi,aile terapisti ne gidelim dedim kabul etti,ilk seferinde işte evlilik bana göre değil naraları,bidaha evlense benle evlenir mi s falan,ikinci randevu iki hafta sonraydi,el ele gittik gene aynı şeyi söyleyince bu sefer benim telefon karistirmalarim başladı ve sonuç bu işte
Tembel ve büyük ihtimalle kişilik bozukluğu olan bir adamla yillarınızı harcamış siniz devam etmek için çözüm arıyor sunuz silkinin ve hayatınıza bakın benceNeden öyle dediniz ,,
En azından nafaka alırsın bir de tazminatı ödemek zorunda yoksa hapis yatarAldım aldım,işe yarar mı bilmiyorum ama sevgilisi duymuş korkmuş,aradı,ses kaydı var, var da adamın ne parası var ne malı
Face hesapla arkadaş bulma sitesinde konuştum.severek evlenmiş de artık çocuk istemiyormuş ,öyle dediUzun süreli birliktelikten dolayı kadın olsun erkek olsun “ee bu kadar süre birlikteyiz uyumluyuz da sevmesem de evleneyim artık” kafasına giriyor insanlar. Acaba eşinizde öyle mi evlendi sizinle. Çünkü ben ortada bir aşk göremedim. Beni istemeyeni ben sittin sene istemem. Yol verin gitsin.
Ne olacak pişman olsa affedecek mısınız 4 yıldır sizin sırtınızdan geçinen ve hala utanmadan sizi başkasıyla aldatan birini.Merhaba,34 yaşındayım.15 yıldır birlikteliğim var 4 senedir de evliyim.. birbirimize çok uyumlu bir çiftlik. esim biraz şanssızlıklar dan dolayı evliliğimiz süresince işsiz kaldı, ama ekonomik sıkıntı cekmedik. ben de çalışıyorum. esim kafasını kaldırıp kızlara bakan bir tip değildi, bir kaç ay önce ayrılmak istediğini evliligin ona göre olmadığını söyledi, özgür olmak istiyormuş, ben pek ciddiye almadım. ama bir ay önce telefonunda kız mesajı falan gördüm. igrenc konuşmalar, neyse iki kişi imiş, bende bunu evden gönderdim. bir aydır ayriyiz, ortada boşanmak istiyorum diye geziyor, çeşitli kız bulma sitelerinde dolanıyor, benle hiç bir problemi yokmus mus, ama evlilik ona göre değilmiş,,, ne istesem verecekmiş, sanki nesi varsa, arkadaslarinda kalıyor, nerede akşam orda sabah geziyor,Ben verdiğim emeklerle aciyorum. bide tabi 15 yilima, beraber büyüdük sonuçta,Size sorum, pişman olur mu, olursa ne zaman. babası boşandıktan sonra bu evde kalamayacağını söylemiş, bir planı da yok, erkek psikolojisi nasil birşey, ben bir anlam veremedim
Baldırı çıplak miii hahahahhahah Allah sana ne diyim koptumNe kadar gereksiz bir adam. Hem çalışmıyor hem de karısını bırakıp sevgili peşine mi kosuyor. Hangi kadın bakar öyle baldırıçıplak işsiz adama ? Herkes karısı değil ki kahrını çeksin. Eve alma , ailesi de 5 kuruş koklatmasın aç kalınca aklı başına gelir.
O bunalim 40 yaşında olmuyor mu?sanki 30 yas bunalimi gibi geldi bana
Mezun evet birçok işe girip çıktı,4 senede ona yakın iş değiştirdi,7 aylık işsizlik dönemi oldu,ben çalıştığım için çocuk cesaretim olmadı,araba var evet üstüne,ama babası aldı,oturduğumuz evde annesinin.faturalar yeme içme benden,pek sorumluk alamadı,buna rağmen sorumluluktan bıkmış ,hayır ilk kez aldatildigimdanmidir nedir yakıştırayakıştıramiyorum.cok iyi tanıdığımi sanıyordum.35 yasina kadar hicbirseyin sahibi olamamış adam yeteneksiz de ayni zamanda . Bir arabasi da mi yok ??
Hem sizi istemiyor . Bunca sene aklı neredeymis beyefendinin? Universite mezunusunuz orda tanışmışsınız mezun degilmi? Şaşırdım yani yanlış anlama benim esimin yaşı ondan küçük bir arabasi var yaza dogru da ev alcaz galiba. Tabi bu isler kısmet te böyle adamlara şaşıyorum.
Delilleri kaybetmeyin.
Bir de 4 senedir evlisiniz neden cocuk yok?
Istemediniz mi? Yoksa olmadi mi
Konu mesajlari okurken,cocuk istemedigini yazmissiniz galiba
Ne hali varsa görsün ac kabadayı.
35 yaş bunalımı diye birşey var bende duydum.hayat gidiyor,ben nerelerdeyim.gezeyim tozayim her çiçekten bal alayım misali.ama insanın içinde olmasa yapmaz yani,O bunalim 40 yaşında olmuyor mu?
Orta yas krizi?