eşimi evde tek kalmaya ikna edemiyorum

ee sende de bu aksma annem aradı valla cok ısrar etti onda kalcam de hatat annene söyle esini arasın ben kızımı özledim gelsin dize desin

İşten gelince ütü masasını açın, kova süpürge filan çıkarın ortaya.
Bugün çok işim var, bunları ancak bitirip yatarım ben artık deyin.

Çalışan kadınsınız, hiç bir yere çıkmasanız bile bitmiyor işler, bir de böyle yatıya gitseniz oooooo

Yeni evliyken benimde başıma geldi malesef sizi anlıyorum. Kendinden emin bir şekilde ben evde kalmak istiyorum dersen ikna olacaktır. Bende işe yaradı

Kendi evindkalmak için onu ikna etmene gerek yok. Ben bir yere gitmiyorum diyeceksin, huzursuzluk çıkarsa çıksın, o huzursuz olmasın diye sen niye huzursuz olasın.

az önce kp aradı. akşam gelip alayım seni dedi, yok dedim ben kendi evimde kalıcam çok teşekkür ederim hem yarında işe gidicem dedim. kp yarın ben bırakırım seni işe dedi ay yok zahmet etme baba, hem evde işlerim var dedim. cesaretlisin yani dedi tek kalmaya. evet dedim, evimde kalıcam ve kapattık telefonu. eşim arayıp babasına beni aramasını söyledi kesin. ay çok bunaldım, sanki ben çocuğum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…