Eşimi ev değiştirmeye nasıl ikna edebilirim

Ebrar72

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
55
18
8
28
Selamün aleyküm arkadaşlar benim üst kat komşum bize gelip her gidişinde bir şeyimiz kayboluyor ben ona konduramıyorum ama o geliyor hemen sonra kaybolduğunu fark ediyorum ve eşime bahsettim evimizi değiştirelim dedim ikna edemiyorum onu kapılarını kitle o çalarsa açma diyor sadece siz kocalarımızı nasıl bir şeye ikna ediyorsunuz bana taktik verin 2 gündür evde somurtuyorum ama nafile kaybolan şeylerde küçük değil tektaşım ve 300 lira param gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum ne yapmalıyım sizce

Almayın eve bunun için ev mi taşınır. Zorla mı giriyor sanki
Ama
Almayın eve bunun için ev mi taşınır. Zorla mı giriyor sanki
Şöyle ben evimden memnun da değilim zaten fark ettiğimden beri almıyorum hatta kapıyı bile açmıyorum ama yüzsüz her gün gelip kapıyı çalıyor benim artık sinirim bozulduğu için taşınmak uzaklaşmak istiyorum kadının eşi eşimin kuzeni olduğu için de eşim mevzuyu büyütmek istemiyorum

Ha bide kuzenin eşi bu kadın. O zaman sıkıntı. Evi beğenmiyorsanız orası ayrı. Eşiniz ne diyor peki taşınmayı neden kabul etmiyor?

Ha bide kuzenin eşi bu kadın. O zaman sıkıntı. Evi beğenmiyorsanız orası ayrı. Eşiniz ne diyor peki taşınmayı neden kabul etmiyor?
Taşınmak biraz zor bi iş o toplara girmek istemiyor hem maddi hem manevi olarak uğraşamam diyor ama o evde değil sürekli ben evdeyim o sadece akşam geliyor bana göre gitmesi lazım

Taşınmak biraz zor bi iş o toplara girmek istemiyor hem maddi hem manevi olarak uğraşamam diyor ama o evde değil sürekli ben evdeyim o sadece akşam geliyor bana göre gitmesi lazım
Toplanmak falan zor ama bi şekilde hallolur. Maddi yönüne bir şey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…