How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ailemin eşime karşı tutumu nasil olmalı ?

Ailene sınır koy. Eşime böyle bu konuda bir laf edemezsiniz diyeceksin. Hal hatır soruyormus, el bile öpüyor. Daha ne?
Bir keresinde yüklenmeyin vs dedim.iste elalemde o damatlar vs destan yazdilar ee dedim.benim esim de dayak atıp kumar oynamiyor gayet iyi bir insan gerek yok onun bunun damadini övmenize

Bir keresinde yüklenmeyin vs dedim.iste elalemde o damatlar vs destan yazdilar ee dedim.benim esim de dayak atıp kumar oynamiyor gayet iyi bir insan gerek yok onun bunun damadini övmenize
Ben erkek ya da kız tarafı bilmem. Üstünlük çabasına ve gereksiz kaprise karşıyım. Bu gereksiz kapris.

Ailenizle konuşun bence. Bir selam yüzünden aramız açılacak yakında diyin. Aklına gelirse selam verir, unutuyorsa unutsun yani ne olacak. Eşinizin yerine kendimi koyuyorum, çocuk gibi sürekli ikaz edildiğim bir eve gitmek istemezdim sanırım.

Kalmayın. Ailenize iş selamla bitmiyor, selam verse sonra surat asıp otursa eşim daha mı iyi diyin.
Alışmamış ve baskı yapıyorsunuz bu konu da ben üzülüyorum, beni arada bırakmaya hakkınız yok diyin
Bazen surati asiliyor anliyorum bu konudan yuzu dustugunu

Arkadaşlar ufak bir mesele değil mi eşler birbirinin ailelerinin bu tarz hareketlerini görmezden gelebilir bence? Misal ben telefonla aramayı konuşmayı hiç sevmem eşimin ailesi de tam aksi her gün aramak aranmak ister. 2 senedir hemen hemen her konuştuğumuzda aramiyosun etmiyosun lafı döner her seferinde de gülüp muzurluk yaparak olur mu annecim/babacim arıyorum hep meşgul zamana denk geliyor diye gecistiriyorum 😂 herkes her şeyin farkında tabiki ama ne ben kafama takiyorum ne gönül kiriyorum ne de eşime ailen sürekli bana laf sokuyor diye dırdır yapıyorum. Bu şekilde biraz umursamaz ve politik davranmakta fayda var ailelere karşı. Bence eşiniz de unuttugunda direkt selam verebilir ya da dalgaya vurarak aa yine mi duymadınız mı diye gecistirebilir. Allah başka dert vermesin biraz idare etmeyi bilmek gerekir 🌸

Iyi de gelene hoşgeldin denir o da hosbuldum der olur biter. Ne alaka hosgeldin denmesi icin illa selmanaleykum demesi mi lazımmış ilk defa duyuyorum.

Ben de bu şekilde selamlama yapmadım hiç hayatımda, ailem de yapmaz ve simdiye kadar kimse vayyy nasıl selamaleykum demezsiniz demedi. Aileniz asıl garip olan.

Son düzenleme:
Ailenizle konuşun bence. Bir selam yüzünden aramız açılacak yakında diyin. Aklına gelirse selam verir, unutuyorsa unutsun yani ne olacak. Eşinizin yerine kendimi koyuyorum, çocuk gibi sürekli ikaz edildiğim bir eve gitmek istemezdim sanırım.
Aileme sürekli bahsediyorum inanin o an sustuysam babannem yasli diye

Muhafazakarlikla ilgisi yok. Selamin sekli kullanilan kelimeyle de ilgisi yok. Gayet seküler ailelerde de bqzi anneler misafir gelince cocugunu zorlar , kizim/oglum hosgeldin de selam ver öp ellerini diye cocuklari zorla terbiye ederler. Cocuklar da şartlanir. Benim ailem gayet muhafazakar, ama annem el alem ayyy bunlar da nasil biseyler yabani gibi bi selam vermiyolar diye kınayıp durdugu halde, napim onlar da oyle isteseler gelirler selam verirler der gecerdi. Hic zorlamadi bizi. Cani gonulden sevdiğimiz insana sarilirz operiz selamlasiriz zaten. Gerisine de mecbur degiliz. Hic sevmem ben de kaliplara sokulmayi. Kimin ne dedigi de umrumda degil. Esinizin yerinde olsam kavga konusu olurdu bu. Ailenizin yaptigi hem ayip hem sacmalik gercekten. Cocuk degil koca adam ya

Iyi de gelene hoşgeldin denir o da hosbuldum der olur biter. Ne alaka hosgeldin denmesi icin illa selmanaleykum demesi mi lazımmış ilk defa duyuyorum.

Ben de bu şekilde selamlama yapmadım hiç hayatımda ailem de yapmaz kimse de vayyy nasıl selamaleykum demezsin demedi. Aileniz asıl garip olan.
Bir de görsen normalde asla böyle tutucu degiller ya diyorum selam sözkonusu olunca sizi taniyamiyorum

Ramazanda birileri oruc tutmadiginda karsi görüsten birileri linclerken size de onlarin hayati diye savunan aydin fikirli insanlar is selama gelince böyle oluyorlar hayretler icerisinde kaliyorum
Kimsenin kimseyi linclemeye hakkı yok. Bir insan bir kere uyarılır. O iş ondan çıkar artık. Aileniz biraz had hudud ta bilmiyor başkasının yaşam tarzına şekline burun kiviramazlar. Rahatsız oluyorsalar sürekli uyarmaktan vazgeçip laf sokmayı bırakacaklar.

Ailenizde eve gelene hoşgeldin deme nezaketi niye yok?
Eşiniz selam vermedi diyelim onlar niye hoşgeldin demiyor?
Bunun defalarca mesele olup,eşinizin uyarılması manasız.
Günlük hayatta selam alıp verme bizde de alışkanlıktır ama vermeyen vermez yani. Herkesin kendi bileceği iş.

Son düzenleme:
Bir de görsen normalde asla böyle tutucu degiller ya diyorum selam sözkonusu olunca sizi taniyamiyorum

Ben çok kizardim. Iyi eşiniz 5 sene ağzını açmamış bence fazla zorlamasinlar. Modern olduğunu düşünmüyorum ailenizin yani mümkün değil.

Ailesine damat veya gelin olarak gelen birinin aile terbiyesi almadığını düşünüp dur ben öğretirim diyerek ortalığı karıştıran,her şeyi en iyi biz biliriz,biz nasıl diyorsak odur uyacak diyen bir aile daha gördüm konuda.
Ben olsam evlerine gitmeyerek girişteki kelam nasıl olacak sorununu toptan ortadan kaldırırdım.
Eşinizi takdir ettim

Back