- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ailene sınır koy. Eşime böyle bu konuda bir laf edemezsiniz diyeceksin. Hal hatır soruyormus, el bile öpüyor. Daha ne?Insan patlar tabi bir sure sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailene sınır koy. Eşime böyle bu konuda bir laf edemezsiniz diyeceksin. Hal hatır soruyormus, el bile öpüyor. Daha ne?Insan patlar tabi bir sure sonra
Kalmayın. Ailenize iş selamla bitmiyor, selam verse sonra surat asıp otursa eşim daha mı iyi diyin.Arada kaliyorum hep bu konuda
Bir keresinde yüklenmeyin vs dedim.iste elalemde o damatlar vs destan yazdilar ee dedim.benim esim de dayak atıp kumar oynamiyor gayet iyi bir insan gerek yok onun bunun damadini övmenizeAilene sınır koy. Eşime böyle bu konuda bir laf edemezsiniz diyeceksin. Hal hatır soruyormus, el bile öpüyor. Daha ne?
Bu konuda hep anlatiyorum ailesinde bu aliskanlik yok o da alismamis diye ee ne bicim aileymis selamsiz sabahsiz aile mi olur diyorlarHata sende. 5 yıldır kocanı savunmadın mı bu konuda?
Ben erkek ya da kız tarafı bilmem. Üstünlük çabasına ve gereksiz kaprise karşıyım. Bu gereksiz kapris.Bir keresinde yüklenmeyin vs dedim.iste elalemde o damatlar vs destan yazdilar ee dedim.benim esim de dayak atıp kumar oynamiyor gayet iyi bir insan gerek yok onun bunun damadini övmenize
Bazen surati asiliyor anliyorum bu konudan yuzu dustugunuKalmayın. Ailenize iş selamla bitmiyor, selam verse sonra surat asıp otursa eşim daha mı iyi diyin.
Alışmamış ve baskı yapıyorsunuz bu konu da ben üzülüyorum, beni arada bırakmaya hakkınız yok diyin
Aileme sürekli bahsediyorum inanin o an sustuysam babannem yasli diyeAilenizle konuşun bence. Bir selam yüzünden aramız açılacak yakında diyin. Aklına gelirse selam verir, unutuyorsa unutsun yani ne olacak. Eşinizin yerine kendimi koyuyorum, çocuk gibi sürekli ikaz edildiğim bir eve gitmek istemezdim sanırım.
Bir de görsen normalde asla böyle tutucu degiller ya diyorum selam sözkonusu olunca sizi taniyamiyorumIyi de gelene hoşgeldin denir o da hosbuldum der olur biter. Ne alaka hosgeldin denmesi icin illa selmanaleykum demesi mi lazımmış ilk defa duyuyorum.
Ben de bu şekilde selamlama yapmadım hiç hayatımda ailem de yapmaz kimse de vayyy nasıl selamaleykum demezsin demedi. Aileniz asıl garip olan.
Kimsenin kimseyi linclemeye hakkı yok. Bir insan bir kere uyarılır. O iş ondan çıkar artık. Aileniz biraz had hudud ta bilmiyor başkasının yaşam tarzına şekline burun kiviramazlar. Rahatsız oluyorsalar sürekli uyarmaktan vazgeçip laf sokmayı bırakacaklar.Ramazanda birileri oruc tutmadiginda karsi görüsten birileri linclerken size de onlarin hayati diye savunan aydin fikirli insanlar is selama gelince böyle oluyorlar hayretler icerisinde kaliyorum
Her seferinde anlatiyorum aslindaBence ailenizi ikaz edin, karşılarında çocuk yok. Kimi eğitmeye çalışıyorlar bu yaştan sonra? Ne kadar ayıp ya. Ben olsam bir daha adım atmazdım.
Bir de görsen normalde asla böyle tutucu degiller ya diyorum selam sözkonusu olunca sizi taniyamiyorum