How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ailemin eşime karşı tutumu nasil olmalı ?

Sagolun hanımlar ailem hatali bu konuda biliyorum tekrar konusu acildi anneme anne bir daha gitmek istemiyorum derse bana sizi savunacak taraf birakmamis olursunuz dedim.bakalim ne kadar susacaklar

O zaman eşiniz de her defasında ailenize laf soksun. Selamınaleyküm diyecektik dimi diye. Ne saçma hareket yaa herkes aileniz gibi davranmak zorunda mı ? Belki adam selamınaleyküm demeyecek de merhaba diyecek o zaman da mı takılacaklar. Koskoca adama diretmek ayıp geldi bana. Bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Bir de kızları seviyorsa… böyle şeylere takılmak çok boş geliyor bana. Hiç dert kalmadı illa selamlaşalım 😅

Misafir o. Ne dediğinin önemi yok. Hoşgeldin denmesi gerekmiyor mu yahu? Selam vermek illa selamın aleyküm demek mi? Türkçe konuşmak yetmiyor mu iyi akşamlar gibi?
Aileniz terbiyesizlik yapmış.
Eşiniz bu konuda aileniz gibi düşünmüyor olabilir. Yetişkin insan. Çocuk değil. Kendi çocukları değil. Bu şekilde davranırlarsa eşiniz gitmek istemez ki. Ailenizi bu konuda uyarın.

Cok sacma bir konu ya selam vermek zorundami verilse guzel olur ama zorla degil sonucta. Ailen sacmaliyor bence. Ben olsam uyarirdim esimi surekli bu konuda darlamamalari yonunde cunku onlara gore dogru olan sey herkese gore dogru olmak zorunda degil

ay ilk evlendiğimde kv de her cuma onu aramamı bekliyordu kriz yani. sonra dedim anne benim böyle huylarım yok bu beklentiye girme. vazgeçti şükür
biriyle evlenince ailesinin de abuk sabuk beklentilerine muhatap olmak evliliğin en büyük eksisi
aileniz kocanızı eğitmeye çalışmaktan vazgeçseler keşke

Ramazanda birileri oruc tutmadiginda karsi görüsten birileri linclerken size de onlarin hayati diye savunan aydin fikirli insanlar is selama gelince böyle oluyorlar hayretler icerisinde kaliyorum
yoo aynı şeyi savunuyorlar. ailenize ne adamın selamından sabahından darlamayın insanları diyorlar

Herkes sizin aileniz gibi boyle seylere takinti derecesinde dikkat etmiyor. Tamam selam vermiyor ama nasilsiniz diyor mu diyor. Hic konusmadan surat asip gorumcek gibi otursa daha mi iyiydi adam sjsjs ailen boyle laf soka soka adamin ayagini evden keserse hic suclamasinlar adami. Bende bayramlarda seyranlarda buyuk eli opmeyi yada akraba gelince sarilmayi asla sevmiyorum ve yapmiyorum. Biraz laf sokuluyordu zamaninda hiç sallamiyordum simdi alisti çevrem beni böyle kabul ettiler istemezlerse etmesinler yani görüsmeyiveririm 🤣

Ben dayatmalardan hoşlanmam. Sonuçta herkes farklı ailede/çevrede büyümüş. Eşiniz kimseyi umursamaz bir tavırda değil ki. Babaannenizin elini öpmek istemiş mesela bu da bir selamlaşma bana göre. Benim için önemli olan niyet. Eşinizin huyunu biliyosunuz eve girince siz selam verin onu da mı kabul etmiyorlar

Back