İstiyorum ama okula bu sene başlayacaklar ve ben bu sene müsait olurum ve ilersindeOrtada okuma aski diye bir sey yok keske olsa ama sebep eltisi ile kavga etmesi ve kafasini dagitmak istemesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstiyorum ama okula bu sene başlayacaklar ve ben bu sene müsait olurum ve ilersindeOrtada okuma aski diye bir sey yok keske olsa ama sebep eltisi ile kavga etmesi ve kafasini dagitmak istemesi.
Kaç yıllık evlisiniz?Bende aynen öyle dedim ve kayıt oldum ama tam kayıt için parası yatması lazım 2450 tl bunu vermiyor işte
Kendime değer verirsem kendi amaçlarım için uğraşırsam onlarda zaten hep mutlu ve okuma istekleri olurMümkün olmayacak bir şey istiyorsunuz da ondan, 3 çocuğun içi dolu kendine güvenen başarılı vatana millete hayırlı evlatlar olması için sizin kendinizi onlara adamanız gerekmiyor mu?
2016dan beri evliyim kendi kendime birikim yapamam ben durumumuz iyi ama o okutmamak için vermiyorum bende de ayda bu parayı tam biriktiremiyorumKaç yıllık evlisiniz?
Hiç mi birikiminiz olmadı?
Aileniz destek çıkmaz mı?
Yeter ki isteyin basaramayacaginiz bir sey yok. 3 cocuklu bir anne olarak cocuklariniz konusunda esinizin ciddi anlamda destegine ihtiyaciniz var ve esiniz okumaniza karsi. Evlenir evlenmez 3 cocuk konusunda da esiniz mi sizin yerinize dusundu? Muhtemelen boyledir ve boyle bir esi bu konuda nasil ikna edeceksiniz fikrim yok. Kolayliklar dilerim.İstiyorum ama okula bu sene başlayacaklar ve ben bu sene müsait olurum ve ilersinde
Neyse her şey gönlünüzce olsunKendime değer verirsem kendi amaçlarım için uğraşırsam onlarda zaten hep mutlu ve okuma istekleri olur