Açıktan okunan bölümlerin biraz bilgi dağarcığını geliştirmek dışında hiçbir önemi kalmadı.ilginiz olan alanlardaki meslek edindirme kurslarını araştırıp o alanda ilerlemek daha mantıklı.Merhaba arkadaşlar ne yapacağım bana fikirlerinizi verirseniz çok mutlu olurum ben 27 yaşında 3 çocuk sahibiyim eşimle üniversite yıllarında evlendim 2 yıllık okudum üniversiteyi eşim ortaokul mezunu işi gücü yerinde sıkıntılarımız yok çok şükür ama ben ikinci bir üniversite okumak istiyorum açıktan kayıt oldum tek parası yatması gerekiyor eşim diyor okuma çocuklara bak diyor oğlum 1.sınıfa başlıcak öbür oğlumuda kreşe verdim kızımla evde olucam bütün gün bende evde olup ders çalışırım diyorum okumak istiyorum açıkcası ama izin vermiyor ne yapmalıyım sizce nasıl ikna edeyim bilemedim dedim ilerde ne olacağı belli olmaz çalışırım diyorum bir meslek elimde olsun o da şu kafada ben bakarım ben ederim çalışma kısacası kır dizini evinde dur diyor birde elti problemlerim var üst katımda oturuyor birbirimizi saç başa daldık o durumdayız kafam dağılır diyorum evden hep ders iş güç diyorum
Evde sıkılmış, bunalmış, depresyona girmiş numarası yapın. Kafamı dağıtmam lazım bana okumak ders çalışmak iyi gelirdi eskiden falan diyin. İyice daralayın kısacası, her gün aynı muhabbeti açın baktınız diretiyor siz de diretin. Bu benim vereceğim karar, senin kısıtlama hakkın yok sana söyleyende suç istediğimi yapmakta özgürüm yarın başvurumu yapıyorum diyip kestirip atın. Tek çare bu gibi jxjckxkMerhaba arkadaşlar ne yapacağım bana fikirlerinizi verirseniz çok mutlu olurum ben 27 yaşında 3 çocuk sahibiyim eşimle üniversite yıllarında evlendim 2 yıllık okudum üniversiteyi eşim ortaokul mezunu işi gücü yerinde sıkıntılarımız yok çok şükür ama ben ikinci bir üniversite okumak istiyorum açıktan kayıt oldum tek parası yatması gerekiyor eşim diyor okuma çocuklara bak diyor oğlum 1.sınıfa başlıcak öbür oğlumuda kreşe verdim kızımla evde olucam bütün gün bende evde olup ders çalışırım diyorum okumak istiyorum açıkcası ama izin vermiyor ne yapmalıyım sizce nasıl ikna edeyim bilemedim dedim ilerde ne olacağı belli olmaz çalışırım diyorum bir meslek elimde olsun o da şu kafada ben bakarım ben ederim çalışma kısacası kır dizini evinde dur diyor birde elti problemlerim var üst katımda oturuyor birbirimizi saç başa daldık o durumdayız kafam dağılır diyorum evden hep ders iş güç diyorum
Benim bir ogretmen arkadaşım acikogretim ingilizce mezunuymus şuan devlette ogretmen olarak çalışıyor. Sınavlara girip okulunu bitirebildikten sonra neden meslek sahibi olunmasını ki?Kolay mı ya evden okuyup hemen meslek edinmek? Bilmediğim için soruyorum. Ne okuyup da ne olacaksınız?
Atandı yani sözleşmeli değil?Benim bir ogretmen arkadaşım acikogretim ingilizce mezunuymus şuan devlette ogretmen olarak çalışıyor. Sınavlara girip okulunu bitirebildikten sonra neden meslek sahibi olunmasını ki?
Atandı yani sözleşmeli değil.
Tabii tabii. İlk görev yaptığım okulda çalışıyordu kendisi de 5 yıllık ogretmendi hatta o zaman. Ben de duyunca çok şaşırmıştım. Ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor.Atandı yani sözleşmeli değil?
ilerde ne olacağı belli olmaz çalışırım diyorum bir meslek elimde olsun o
Hangi bölümü okuyacaksın ?Merhaba arkadaşlar ne yapacağım bana fikirlerinizi verirseniz çok mutlu olurum ben 27 yaşında 3 çocuk sahibiyim eşimle üniversite yıllarında evlendim 2 yıllık okudum üniversiteyi eşim ortaokul mezunu işi gücü yerinde sıkıntılarımız yok çok şükür ama ben ikinci bir üniversite okumak istiyorum açıktan kayıt oldum tek parası yatması gerekiyor eşim diyor okuma çocuklara bak diyor oğlum 1.sınıfa başlıcak öbür oğlumuda kreşe verdim kızımla evde olucam bütün gün bende evde olup ders çalışırım diyorum okumak istiyorum açıkcası ama izin vermiyor ne yapmalıyım sizce nasıl ikna edeyim bilemedim dedim ilerde ne olacağı belli olmaz çalışırım diyorum bir meslek elimde olsun o da şu kafada ben bakarım ben ederim çalışma kısacası kır dizini evinde dur diyor birde elti problemlerim var üst katımda oturuyor birbirimizi saç başa daldık o durumdayız kafam dağılır diyorum evden hep ders iş güç diyorum
Ben zaten moda tasarım mezunuyum diyorum sosyal hizmetler bölümü okuyup açıktan KPSS ye girer memur olmak o yüzden ileride ne olur ne olmaz diyorum açıkçası ben biraz aktif bir insanım o da benim evde oturmamı istiyorBen yerinde olsam çocuk pijaması dikmeyi öğrenir, bunun kursu var ismekte, sonra pijama diker, nakışlarla süsler, instagram'dan satardım. Zaten evde üç çocuk var, onların bile pijama parası çıkardı.