- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
he ya anlayam :) dabi ona göre bakak,
misal adam capkın burctandır ıyı evet derız
ama sadık burctandır ozaman degıl sadece sohbet edıyo derız hemı:)
ben cocugunuz varmi onu merak edim canim? ?
evet en son dün gece evdeyken yazmis tekrar slm diye. Tabi o kisi Yani ben offline iken.
Bazi arkadaslar böyle oyunlara gerek yok yazmislar ama siz benim nasil bir durumda oldugumu bilmiyorsunuz. Kac kez ayrilmayi istedim biliyormusunuz? Defalarca söyledim ayrilmak istiyorum diye. Ama her seferinde aileler araya girip cocugunuz var diye baristirdilar.
Benim ailem her seferinde ne yapti ? aldattimi dövdümü kumarmi oynadi diye soruyorlar. "Sadece" anlasamiyorsunuz diyorlar. Bende bir nevi onlara ispatlamak icin ve sonunda ondan kurtulabilmem icin bu oyunu yaptim ve aileme bile ben oldugumu söylemek istemiyorum cünkü yine beni ona grei döndürecekler...
annem kizinin "bosanmis" olmasini istemiyor. daha dogrusu benim bosanmis bir kadin olarak yasamami ve pisman olacagimi söylüyor. Babam ben kücükken vefat ettigi icin anneme zamaninda cok "dul" muamelesi yapildigi icin ayni seyleri benimde yasamami istemiyor.
bu oyun üzerine annen boşanmış bi kızı olarak kabul edecek mi peki :sm_confused:
annem kizinin "bosanmis" olmasini istemiyor. daha dogrusu benim bosanmis bir kadin olarak yasamami ve pisman olacagimi söylüyor. Babam ben kücükken vefat ettigi icin anneme zamaninda cok "dul" muamelesi yapildigi icin ayni seyleri benimde yasamami istemiyor.
Kendi isteğinle mi evlendin canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?