bencede kurcalamayın.. yine üzülen siz olacaksınız.
ben bu eşini sevgilisini deneme olaylarınıda hazetmiyorum.
ilgi herkesi memnun eder. eşinizde ilgiye tepki vermiş olamaz mı?
telefon numarasını nasıl bu kadar rahat veriyor belkide işletildiğini ,sizin tarafınızdan denendiğini biliyor ve oda size bir oyun oynuyor.
bence her ne yaparsanız yapın kendinize yapıyorsunuz....
bencede kurcalamayın.. yine üzülen siz olacaksınız.
ben bu eşini sevgilisini deneme olaylarınıda hazetmiyorum.
ilgi herkesi memnun eder. eşinizde ilgiye tepki vermiş olamaz mı?[/B]
telefon numarasını nasıl bu kadar rahat veriyor belkide işletildiğini ,sizin tarafınızdan denendiğini biliyor ve oda size bir oyun oynuyor.
bence her ne yaparsanız yapın kendinize yapıyorsunuz....
Arkadaslar bir süredir esimin bana ilgisiz davranislarindan ve sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimizdan dolayi onun "gözünün" disarilarda oldugunu düsünmeye basladim,
ve onu test etmek icin msn de yeni bir adres yaptim ve onu ekledim.
Iste msn adresini facebooktan aldim, orda resmini gördüm etkilendim, tanisalim felan yazdim beklemye basladim. Birden ne göreyim slm, bende tanismak isterim benim tel numaram :xxxx diye yazmisss inanabiliyormusunuz? Acik acik cep telefonunu vermis.
Bir kac gün sonra benim tel no mu istedi, izinli gününde bulusalimmi felan yazdi ama ben konuyu uzatmak icin erteledim. Bu arada yazismalarimizida hep kayit altinda tutuyorum.
Simdi kizlar ben emin adimlarla ilerlemek istiyorumki inkar edemesin (yani arkadaslarim beni isletiyordu bende onlari isletmek icin devam ettim diyemesin). Sizce ben nasil devam edeyim kizlar aklim durdu yardim edin lütfen...
İlgi bayanları da memnun eder , bayanlar da başka bir erkek kendisine ilgi gösterince
karşılık versin mi o zamanCADIARZU
----------------------------------------------------
Bayan yapsa aynı şeyi afedersiniz namussuza çıkar adı , gerek çevre gerek eşi tarafından...Erkek yapınca çapkınlık...
Çapkınlık diye bir kavram var ama evli insan yapınca kadın -erkek farketmez adı aynıdır benim lügatımda...Kadının yaptığı yanlışın boyutu ne ise erkeğinki de aynıdır , ne eksik ne fazla...
Aynı şeyi bayan yapsaydı "kocasına dönüp senin olduğunu biliyordum" deseydi erkek ne tepki verecekti düşünebiliyor musunuz ?
"Hıı öyle mi , tamam ben hatalıyım seni denediğim için !" mi diyecekti ...Hiç sanmam...Deneyende değil sorun , denemeye itene bakmak lazım... Demek erkek güven vermemiş , şüphe bırakmış...
ne diyorsun canim sen ya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kafam karisti kafamçokkarıştıne sifresi ne fesat arkadasi nerde bekliyor ne filmi aygece gece gene beni kopardin kizkafamçokkarıştı
benim mesajımı kopyalamışsınız ama yazdıklarınızın benim mesajımla alakasınız göremedim...
tek deneme olayı var onada cevabım: şüphe duyduğum ,duyacağım bir adamla evli kalmam zaten. deneyip kendimide erkeğim dediğim adamıda o duruma düşürmem
Eğer bu evliliği bitirecekseniz oyuna devam edip tüm pisliklerini ortaya çıkarın..
Ancak eğer evliliğinizi bozmaya niyetiniz yoksa vazgeçin bu işten,daha çok midenizi bulandırmayın..
Elinize ne geçecek ki,daha çok yıpranırsınız,üzülürsünüz.
İlgi bayanları da memnun eder , bayanlar da başka bir erkek kendisine ilgi gösterince
karşılık versin mi o zamanCADIARZU ----------------------------------------------------
Bayan yapsa aynı şeyi afedersiniz namussuza çıkar adı , gerek çevre gerek eşi tarafından...Erkek yapınca çapkınlık...
Çapkınlık diye bir kavram var ama evli insan yapınca kadın -erkek farketmez adı aynıdır benim lügatımda...Kadının yaptığı yanlışın boyutu ne ise erkeğinki de aynıdır , ne eksik ne fazla...
Aynı şeyi bayan yapsaydı "kocasına dönüp senin olduğunu biliyordum" deseydi erkek ne tepki verecekti düşünebiliyor musunuz ?
"Hıı öyle mi , tamam ben hatalıyım seni denediğim için !" mi diyecekti ...Hiç sanmam...Deneyende değil sorun , denemeye itene bakmak lazım... Demek erkek güven vermemiş , şüphe bırakmış...
şu bazı erkeklerin aklı evli olsalar bile bazı yerlerinde çalışıyorr :mymeka:kötükedihüsoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?