- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz. Eşimle 1 yıldır ayrıyız. Cekismeli davamız devam ediyor davayı ben açmıştım. Bu sürecte cok gelgitler yaşadım o bana hiç ulaşmadı ve ben dayanamayıp onunla konuşmaya çalıştım. Boşanmış olarak yeni hayata asla alışamadım 1 yılım odamdan çıkmayarak geçti bir de çocuğum var. Eşime içimi döktüm neden böyle olduk, ne beni dava açmaya itti içimi döktüm cevap vereceğini beklemiyordum. Cevap verdi konu uzamaya başladı. Boşanma davası açtığım için bana çok kırgın, bizim beraber olamayacığımızı anladığını, istemediğini söylüyor. Benim de boşanma davası açarkenki sebeplerim haklı sebeplerdi ve bana sen haklısın hatalarım var demiyor, sen bana nankörlük yaptın ben şöyle iyiyim sana şöyle iyilik yaptım diyor. Ben de evet söylediklerini kabul ediyorum diyorum ama sadece ben haksız değilim diyorum kabul etmiyor. Ben de açıkçası dayanamıyorum çok üzülüyorum. Geri evime gitmek istiyorum. Ama beni eskisi gibi sevmediğini söylüyor. İstemediğini hissettiriyor ama yalvarıp ailesiyle filan görüşürsem o şekilde dönüşü olacağını hissettiriyor. Çaresiz kaldım hatalarını kabul etmeyip bir de üstüne ailesiyle görüşürsem ilerde benden hiç çekinmez üzerse geri adım atmaz diye korkuyorum. Ama evimi de cok özledim ailemin yanında yaşıyorum. İnsanlar bana üzülerek bakıyor. Evlilikteki halimden daha mutsuzum. Yol gösterebilir misiniz buraya yazabilmek için yeni hesap açtım