Eşimi başkasıyla gözlerimle gördüm 😭

Bunun cocuğu var mı yok mu şimdi konu sahibi harıl harıl konu yazmışken bu konuya da açıklık getirin lütfen

Bir avukat bul. Bir anlasma hazirla. Sartlari sen belirle. Evi iste mesela, tazminat ve nafakayi da yaz. Onune koy. Imzala da bitsin bu is de ya da sen hic muhatap olma en iyisi. Avukat arasin cagirsin imzalatsin. Imzalamazsa cekismeli bosaniriz o zaman ama sen bilirsin yatak olayina kadar dokulur hersey ortaya, bu senin icin hos olmaz de gec.

Allah yardımcınız olsun

Okurken sinirim bozuldu ayy şu an içimden tüm küfürleri ediyorum
Neden anlatmiyorsun kepaze olsun anlat herkese
Umarım bir an önce kurtulursun bu pislikten

Ben diyorum ne kadan fedakar bi kadın. Bi de kayın aile altında yaşıyor. Vah vah.

Ben dün rüyamda aldatildigimi gordum migdemde bütün gün stresten yanma vardı. Gercek gibiydi.

Sizin durumunuzda olsam kendime hakim olabilirmiydim bilmiyorum evden kovmak yetmezdi herhalde cinnet getirridim.

Karaktersiz den bir an önce ayrilin aldatilan ne ilk ne sonsunuz .

Sevgilisi ve ya parali boswer kurtul pislikten

Ben beni eşim aldatsa bende aldatirim bunu yaparim ne yasadiysam yasasin isterim buna da eminim kısasa kisas o intikam hirsi çok kötü şeyler yaptirir bana inşallah Siz daha soguk kanlisinizdir ve bir an önce kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…