How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimi başkasıyla gözlerimle gördüm 😭

Bunun cocuğu var mı yok mu şimdi 😁 konu sahibi harıl harıl konu yazmışken bu konuya da açıklık getirin lütfen 😁

Bir avukat bul. Bir anlasma hazirla. Sartlari sen belirle. Evi iste mesela, tazminat ve nafakayi da yaz. Onune koy. Imzala da bitsin bu is de ya da sen hic muhatap olma en iyisi. Avukat arasin cagirsin imzalatsin. Imzalamazsa cekismeli bosaniriz o zaman ama sen bilirsin yatak olayina kadar dokulur hersey ortaya, bu senin icin hos olmaz de gec.

Günaydın arkadaşlar. Bana gün aydı mı onu bile bilmiyorum. Gece mi, gündüz mü, yerde miyim, gökte mi? Bilmiyorum... Bir haftadır ne yediğim belli, ne uyuduğum...
Buraya daha önce konu açmıştım. Eşim benimle birlikte olmuyor diye. Başkası yok eminim, hastalık mı demiştin. Doktora götürmek istemiştim...
Geçen hafta annemler ev taşıdı. Bende yardım için anneme gittim. Dolaba yemekler atıp en az üç, dört gün kalmayı düşündüm. Gittiğimin ertesi günü felaket bir böbrek ağrısı tuttu beni. Zaten böbreklerimde taş var. Annem kıyamadı eve git dinlen dedi. Keşke gelmeseydim... Eşimin işte olması gerekiyordu. Anahtarımla kapıyı açtım ki kapıda ayakkabılar. Eşime sonsuz güveniyordum inanın. Ablası, kardeşi mi geldi diye düşündüm yemin ederim. Hiç aklıma kötü bişey gelmedi. Sonra kapı sesi duyulmuş olacakki eşim girişe koştu. Lanet olası si..ni eliyle kapatmış bana bakıyor şok içinde. Çok aptalım inanın algılayamıyorum ne oldugunu. Ne oluyor dedim. Durmuş yüzüme bakıyor. Sonra odaya doğru ilerledim beni tutmuş gitmeme izin vermiyor. Onu itip odaya gittim ki kadın giyinmeye çalışıyor. Ne yaptım nasıl bağırdım ne bitti bilmiyorum. Kadın yarı cıplak dışarı gitti. Kimdi sevgilisi mi, ücretli mi tutmuş bilmiyorum. Sinir krizleri geçirip onu evden attım. Üstünü giyip siktir olup gitti. Ve ben o gün bugündür evdeym. Yataktayım. Kimseye hiçbişey anlatmadım. Anlatamayacağım da. Sadece boşanacağım... Lütfen bana moral verin
Fake diyenler lütfen konumdan cıkıp direkt şikayet etsinler. Bide onlarla uğraşmak istemiyorum
Çok kötüyüm, ölmek istiyorum. Nasıl yaptı bunu bana. Yaa yanıma gelmiyor benimle ilişkiye girmiyordu. Bende Bi sorun var sanıyordum sağlıkla ilgili. Demekki beni istemiyormuş
Allah yardımcınız olsun

Okurken sinirim bozuldu ayy şu an içimden tüm küfürleri ediyorum
Neden anlatmiyorsun kepaze olsun anlat herkese
Umarım bir an önce kurtulursun bu pislikten

Fake konu açıyorsun bari biraz hazır cevap ol konusahibi. Bak kaç kişi sormuş çocuğun var mı yok mu ? Çocuk benim değil eşimin ilk evliliğinden ben bakıyorum de. Biz de ne kadar fedakâr kadın bir de üstüne aldatılıyor diyelim.
Ben diyorum ne kadan fedakar bi kadın. Bi de kayın aile altında yaşıyor. Vah vah.

Ben dün rüyamda aldatildigimi gordum migdemde bütün gün stresten yanma vardı. Gercek gibiydi.

Sizin durumunuzda olsam kendime hakim olabilirmiydim bilmiyorum evden kovmak yetmezdi herhalde cinnet getirridim.

Karaktersiz den bir an önce ayrilin aldatilan ne ilk ne sonsunuz .

Sevgilisi ve ya parali boswer kurtul pislikten 😒

Ben beni eşim aldatsa bende aldatirim bunu yaparim ne yasadiysam yasasin isterim buna da eminim kısasa kisas o intikam hirsi çok kötü şeyler yaptirir bana inşallah Siz daha soguk kanlisinizdir ve bir an önce kurtulursunuz

Back