Eşimi başkasıyla gözlerimle gördüm 😭

Aferin hicbir sey soyleme kimseye,herkesten sakla. Adam gitsin simdiden avukatla gorussun, dava acarsan tazminat, nafaka odememek icin ugrassin. Aldatmadim desin hatta, sen ispat edebilir misin Allah'a emanet artik. Sen de sonra kimseye anlatmadiginla , delil toplamadiginla kal. Hayatin icin cok iyi seyler yapiyorsun tebrik ederim.

töbe ya rabbim aptal mı dedim
bu konuların sonu her zaman aldatmaya çıkar
isterseniz dönüp inceleyin kkyı veya gerçek hayatı
kemaliniz yapmazsa bilemicem

Yerinizde olsam, hiçbir şüpheli hareket görmesem ben de kocam aseksüel heralde derdim, şüphelenmezdim yani. O yüzden aptal değilsiniz, kocanız şerefsiz. Ve siz bu şerefsizin yediği naneleri gizleyerek ona iyilik yapıyorsunuz.

Zaten boşanacakmışsınız, bence boşanmadan önce herkese duyurun bu durumu, yoksa üzerini kapatıp bir de boşanırken üste çıkmaya çalışır.

Hemen telefon kameranı açıp çekecektin, donuna kadar alıp hayatından def et. Hemde kendi evinde, sizin yatağınızda bunu yapmış, asla affetme

İçinizin ne kadar acıdığını hissedebiliyorum .Canınız çok yanıyor ve hiç geçmeyecek gibi geliyor .Size tavsiyem yaranızı acıtmayacak ,sizin yanınızda olacak birini çağırın .yalnız kalmayın .Geçecek emin olun.Szinle bir alakası yok bu durumun ,tamamen karşı tarafın şerefsizliği.

töbe ya rabbim aptal mı dedim
bu konuların sonu her zaman aldatmaya çıkar
isterseniz dönüp inceleyin kkyı veya gerçek hayatı
kemaliniz yapmazsa bilemicem

Siz dediniz demedim. Konu sahibi kendini aptal görüyor diye belirttim o kısmı.

Bu konuların sonu her zaman aldatmaya çıkmaz. Konunun benim kemalimle de ilgisi yok. Bilakis tüm kemalleri Genellemenizle alakası var. O zaman tüm isteksiz kadınlar da kocalarını aldatıyor sizin görüşünüze göre. He pardon siz erkekleri farklı görüyordunuz. Her daim sekse hazır, her daim istekli, her daim seks düşünen. Misal adam kahve içmeye gidiyor yanlışlıkla "bir tane ıce meme mocha" istiyor. Neden çünkü kahve isterken bile meme aklında. Sonra 10 saatlik yorucu bir çalışma gününün ardından eve geliyor. Karısı hoş geldin bey diye kapıyı açınca "hoşbuldum kuku" diyor. Çünkü hep aklında seks.

Mesela bir proje yetiştirmesi gerek. Sen kalk toplantı salonunda "gelecekte planladığımız kukular diye söze başla. Niye çünkü beyin falan hep seks.

Dönün yazdıklarınızı bir daha okuyun. Isteksiz olan, sevişmek istemeyen "her adam" "her zaman" aldatıyor değildir. Tıpkı kadınların da Isteksiz olup aldatmadığı gibi.

Benim kemalim de bir gün beni aldatırsa arkadaşlarıma gidip en son ne zaman seviştiniz, neee bir ay mı oldu kesin aldatıyor demem kısıtlı tecrübelerimle.

Geçmiş olsun.
İhanet her şekliyle insanın canını feci yakan bir olay. Siz en kötüsünü yaşamışsınız.
Umarım bu , hayatınızda görüp göreceğiniz son felaket olur.

Çok hassas bir dönemdesiniz. Önce kendi ruhsal sağlığınızı düşünün. Ben böyle bir durumda psikolojik destek alırdım hemen. Bende ömür boyu bir travma yaratmasına izin vermemek için.. Tek başımıza başa çıkamayabiliriz her sorunla..

Ailenizle, dostlarınızla durumu paylaşın. Durumun öznesi siz değilsiniz, o konumdan bir çıkın. Sizin kendinizi suçlayacağınız ve nasıl anlamam diye dövünüp duracağınız bir durum yok. Güvenmeyi seçmişsiniz eşinize, içiniz temizmiş, art niyetli değilmişsiniz, bitti..
Ben de aldatıldığımda şoklara girmiştim, nasıl anlamam demiştim, ama güvenmeyi seçtiğim için kendime kızamazdım..

Allah güç kuvvet versin de boşanma sürecini en az hasarla atlatın inşallah.

27 sn de bir çok saçma olsa da isteksiz olan aldatır demek istememiş isteksizlik varsa çözüm aramıyorsa doktora gitmiyorsa sana karşı isteksizdir demek istemiş.
Bende böyle düşünüyorum hiçbirimiz robot değiliz neticede ama bir sorun varsa ve çözüm yolu aranmıyorsa bunu utanmakla kapatmak üstünü örtmek olur.

Aynı benim eşim onuda elli kere laf etti ne hallere düştüm diye transfere tek gittim gelmedi okadar acı çektim negatif oldu allah bu yolda olanlara özellikle kadınlara yardım etsin tüm çileyi biz cekiyoruz

O anda basıp gideceksin işte, çocuk mocuk yok sana diye. Ne kıymetli ç.kmüş, ç.kleri kopsun.

Bir kadının başına gelebilecek en kötü olay.
Lütfen güçlü ol
Bir pislikten kurtuluyorsun
Kimbilir kaç kere yaptı bunu
En şerefsizlcesi de kendi yatağında sana bunu yapması
Gerçekten çok üzücü ne diyeceğimi bilemiyorum
Bence hayat kadını falan değil o kadın
Onla ilişkisi vardı o yüzden zaten sana yanaşmıyordu
Çocuğun var mı?

Hastaneye mi gidiyorlar? Hani nerde? Kollarından tutup sürükledim adamı be. Prostat sorunu olmadıkça hastaneye falan gitmez onlar, ona da ağrı acıya dayanamazlar, oondan. Bi de tamamen kaybetme korkusu var tabi fkkfkfkf.
Bencede cinsel problemi olan adamlar gitmiyor doktora kendine yedirmiyorlar

Çok üzüldüm keşke kendi gözünüzle gormeseydiniz... Ama elinizde kendi gözünüzden başka kanıt yok, ailenize arkadaşlarınıza anlatın gelsinler yanınıza destek olsunlar, halinizi sizden baska kimse görmezse şahitlik de edemez. Umarım çabuk atlatırsınız çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…