Eşimi Aşırı Kıskanıyorum

Bakıyordur ben de bakıyorum. Bunları normal görün. Yeni evliyken normal bunlar bence. Ama eşinize sorarsanız eşiniz hem sizden sıkılır hemde bakmayacağı varsa da bakar. Hayat bu kadar kasılarak yaşayacak kadar güzel ve uzun değil. Bırakın güzel günleriniz mutlu geçsin. Yeni evliliğin tadını çıkarın.

Okb teşhisi konuldu. İlac kullandim fakat cok yan etki yapti. Sanirim bunu kafada bitirmek en iyisi
Ne kadar sure kullandiniz? Kendi kendinize mi biraktiniz.
Ilaclarin alışma süresi vardir, yan etki olunca da dr.a söylersiniz degisim yapar.

"Açık bayan" derken?

bu bıktırmaya kadar gider ve boşanma gerçekleşir yakında

Benimde eşimle sevgili olduğumuz ilk zamanlarda böyle takıntılarım vardı. Biraz aileden gelen bir takıntı huyu biraz da küçüklüğümde annem babam dışında iyi bir evlilik örneği görmedim. Çok detay veremiyorum tanıdık çıkar diye ama maddi durumumuz o kadar iyi olmamasına rağmen çok lüks bir yerde okudum ilkokul ortaokulu. Arkadaşlarım babalarının annelerini aldattığını boşandıklarını vs anlatırlardı. Genelde zengin babalar biraz yaş ilerleyince eşlerini daha genç kadınlarla aldatırdı. Yanında dikkat edilmeden kavga edilen arkadaşlarım gelir bizle dertleşirlerdi.
Babam öyle birisi değildi ama gördüğüm yoğun örnekler bende aldatılma korkusu olarak çıktı. Bu sebeple o zaman sürekli eşimi kontrol etmeye çalışıyordum. Bunun normal olmadığını farkedip psikoloğa gittim. İlk sene de atlattım. Eşim hayatımda yaklaşık 9 yıldır var. Öyle devam etseydim kesinlikle şuan evliliğimizde çok sorun yaşardık belki evlenmezdik bile niye çeksin ki beni o durumdayken.
Bu hisler durup dururken çıkmıyor. Bir sebebi oluyor altta yatan.

Bunu ancak tedavi ile çözebilirsiniz. Hayatı kendinize de eşinize de zindan etmeyin.

Eşinizin aynı sizin gibi size davrandığını düşünürseniz sağlıksız bir durum olduğunu anlarsınız ilaçlarınızı kafanıza göre birakamazsiniz bir süre sabirdan sonra biktirir bu durum tedavinize davam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…