- Konu Sahibi 8bebegimicin8
Başka kadınları eşinize övmek de yermekde ne özgüven ne taktik ne saçma yorumlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 yıllık evliyim.
bir kız var eşimle ortak arkadaşımızın kardeşi
kızla samimiyetimiz benimde yok eşiminde yok ayda yılda denk gelirsek görüşürüz.
bi gün bizi davet etmişlerdi evlerine ozaman nişanlıydık eşimle
kapıdan girdik kız benimle sonra da eşimle yanak yanağa tokalaştı. yani kötü düşünmek istemiyorum ben yabancı erkeklerle tokalaşmam bana garip geldi.
kız çok güzel :) iyi de bir kız. bende o gün bu gündür kıskançlık başladı. taktım kafayı kıza. tabi eşimin ne nişanlıyken ne de şimdi hiç bi yaramazlığını çapkınlığını görmedim.
3 ay önce bi yerde karşılaştık o kızla yine.
bu defa eşime tokalaşmak için yaklaşmadı ama eşimi ona bakarken gördüm.
kötü hissettim kendimi.
eşime açık açık sordum bana mı öyle geliyor sen ona mı bakıyorsun dedim.
eşim kızdı bana saçmalama içimde bişey olarak bakmadım kötü bi niyetim yok hem ne diye bakıcam dedi.
kız nişanlı bu arada.
bide eşimle bi kez o kızın konusu açılmıştı, ben açmıştım ağzını yoklamak için bi kaç ortamda 2 3 kez onun düğünü ne zaman diye sormuştu bana.
yani düşünüyorum ne diye merak ediyo ne zaman düğünü. bunu da söyledim niye ikide bir soruyosun diye
sen açtın konusunu bende öyle sordum durduk yerde mi soruyorum sanki diyo.
açıkça soyledim eşime kıskandığımı ben seni seviyorum.
evli barklı adamım ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi sana yaparmıyım diyor.
eşim gerçekten de bu konulara çok dikkat ediyor.
daha önceki kız arkadaşından güvensizlik sebebiyle ayrılmış.
sadık değildi onunla evlenseydim gözüm arkada kalırdı demişti.
böyle düşünen bi insan umarım başkasına gönlü kaymaz.
sizce ben mi abartıyorum. eşime güvenim sonsuz.ama öyle konular açılıyorki şeytan aklıma giriyor vesvese veriyor.
iki üç kez düğünü ne zamanmış diye sorması bide kıza bakması canımı çok sıktı.
(düğünü ne zaman diye durduk yerde sormuyor, kızın hakkında konuşulurken mesela bi ortamda başkalarınında olduğu yerde nişanlanmış vs. diye konuşulurken soruyor.)
Bak böyle rahat bırakıp dert etmiyoruz. Sonra Aldatılıyoruz.