eşimi çok kıskanıyorum vesvese mi :((

Haklısın bnce..... Buna saçma diyenler geçmişteki yaşadığı ilişkileri de araştırmayan araştıranada kıskanç. Diyen kişiler

Esinize öyle sorarak, aklında olmasa da bir şekilde aklına sokuyorsunuz farkında mısınız:işsiz:

Toplumsal hayatin icinde yasayip da erkekle tokalasmam elimi uzatmam yanagimi degdirmem diyen insanlar cok garibime gidiyor. Samimiyete bagli konular sonucta sokaktaki adama sarilip opmuyoruz :KK66:

Yok yere esinizi elestirmeyin

O kız kocasına bakmaz diyesim geldi :KK70:
Kıza mı bakıyorsun vırı vırı diye kocasının aklına işleyeceğine ayy şu kız da ne zayıf yaa kadın dediğin azcık etli olur yüzü de balık gibi insan bi allık sürer böyle hemcinslerimi görünce üzülüyorum falan diyip kızı haksızca gömse içine bu kadar dert olmazdı:KK53:

Kıza mı bakıyorsun vırı vırı diye kocasının aklına işleyeceğine ayy şu kız da ne zayıf yaa kadın dediğin azcık etli olur yüzü de balık gibi insan bi allık sürer böyle hemcinslerimi görünce üzülüyorum falan diyip kızı haksızca gömse içine bu kadar dert olmazdı:KK53:
Bende tam tersini yaparım
Misal eşimle Ukrayna ya gittik
-Oo ne güzel kızlar ırk güzel yahu
tarzında yorumlarımla ona eşlik ettim :)
Aklına birini getirmek gözüne sokmaktansa yaparsan kendin kaybedersin özgüveni benimki :KK70:

Nasıl yanak yanağa selamlaştı diye mi kıskandınız kızı? Bu gerçekten normal bir durum değil vesvesenin de ötesi düpedüz hastalık. Bu işin uzmanından yardım alın derim ben

Bende tam tersini yaparım
Misal eşimle Ukrayna ya gittik
-Oo ne güzel kızlar ırk güzel yahu
tarzında yorumlarımla ona eşlik ettim :)
Aklına birini getirmek gözüne sokmaktansa yaparsan kendin kaybedersin özgüveni benimki :KK70:
Hahaha benim de taktik genelde gömmek
Hiçbir şey bulamazsam o etekle o gömlek olmuş mu hiç yaa bacaklar da çarpık zaten bu ne kardeşim göz zevkim bozuldu derim oda haklısın der sıkıysa demesin:KK70:
Gömme taktiği çoğu arkadaşta işe yaradı göze çarpanı kalitesizleştirince odak noktaları değişiyor erkeklerin:KK53:

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 2 yıllık evliyim.
bir kız var eşimle ortak arkadaşımızın kardeşi
kızla samimiyetimiz benimde yok eşiminde yok ayda yılda denk gelirsek görüşürüz.
bi gün bizi davet etmişlerdi evlerine ozaman nişanlıydık eşimle
kapıdan girdik kız benimle sonra da eşimle yanak yanağa tokalaştı. yani kötü düşünmek istemiyorum ben yabancı erkeklerle tokalaşmam bana garip geldi.
kız çok güzel :) iyi de bir kız. bende o gün bu gündür kıskançlık başladı. taktım kafayı kıza. tabi eşimin ne nişanlıyken ne de şimdi hiç bi yaramazlığını çapkınlığını görmedim.
3 ay önce bi yerde karşılaştık o kızla yine.
bu defa eşime tokalaşmak için yaklaşmadı ama eşimi ona bakarken gördüm.
kötü hissettim kendimi.
eşime açık açık sordum bana mı öyle geliyor sen ona mı bakıyorsun dedim.
eşim kızdı bana saçmalama içimde bişey olarak bakmadım kötü bi niyetim yok hem ne diye bakıcam dedi.
kız nişanlı bu arada.
bide eşimle bi kez o kızın konusu açılmıştı, ben açmıştım ağzını yoklamak için bi kaç ortamda 2 3 kez onun düğünü ne zaman diye sormuştu bana.
yani düşünüyorum ne diye merak ediyo ne zaman düğünü. bunu da söyledim niye ikide bir soruyosun diye
sen açtın konusunu bende öyle sordum durduk yerde mi soruyorum sanki diyo.
açıkça soyledim eşime kıskandığımı ben seni seviyorum.
evli barklı adamım ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi sana yaparmıyım diyor.
eşim gerçekten de bu konulara çok dikkat ediyor.
daha önceki kız arkadaşından güvensizlik sebebiyle ayrılmış.
sadık değildi onunla evlenseydim gözüm arkada kalırdı demişti.
böyle düşünen bi insan umarım başkasına gönlü kaymaz.
sizce ben mi abartıyorum. eşime güvenim sonsuz.ama öyle konular açılıyorki şeytan aklıma giriyor vesvese veriyor.
iki üç kez düğünü ne zamanmış diye sorması bide kıza bakması canımı çok sıktı.
(düğünü ne zaman diye durduk yerde sormuyor, kızın hakkında konuşulurken mesela bi ortamda başkalarınında olduğu yerde nişanlanmış vs. diye konuşulurken soruyor.)
Hiçbir samimiyet yok, karşılaşırsa konuşuyor, ortamda lafı geçince hakkında bahsediyor bu kadarcık şeyden kıskanıyorsunuz. Çok abartıp hem kendi canınızı hem eşinizinkini boş yere sıkıyorsunuz. Yani insan eşini yoldan geçen birinden de kıskanır belki ama anlık olur geçer gider dile bile getirilmez. Siz de eşinizin gerçekten olumsuz bir hareketini görmeden bu muhabbetlere girmeyin bence . Evliliğinizi yıpratmaktan başka bir şey değil

Hahaha benim de taktik genelde gömmek
Hiçbir şey bulamazsam o etekle o gömlek olmuş mu hiç yaa bacaklar da çarpık zaten bu ne kardeşim göz zevkim bozuldu derim oda haklısın der sıkıysa demesin:KK70:
Gömme taktiği çoğu arkadaşta işe yaradı göze çarpanı kalitesizleştirince odak noktaları değişiyor erkeklerin:KK53:
Der der de icinden ne kıskandı be demesin :)
Ben ilk eşime bi kadını övdügümde bana öcü gibi bakmıstı alışkın değil tabi bi kadından baska kadına iyi bişey duymaya :KK70:
Yiğidi öldür hakkını yemeyeceksin gayet güzel ne bakıyosun öyle demiştim :)

Kızı kafaya eşinizden çok siz takmışsınız. Gözünüzü üstünden alamayan da sizsiniz, eşinizin aklına zorla sokanda.. yapmayın.

kız çirkin olsaydı kafaya takmazdın eşinin konu açıldığı zaman sormasını takmazdın ya da baksaydı o kadar dikkatini çekmezdi. güzel olduğu için vesvese yapmıssın. eşinize konuyu falan açmayın artık adamın aklında yoksada sokacaksın

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz allah aşkına yabak yanağa merhaba dedi diye hemen böyle bir durumu yakıştırmanız çok saçma?? Yani tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali kız farkında bile değil siz kızı takıntı yapmışsınız.Kız güzel olduğu sanırım kıskanmışsınız

X