allah razı olsun ancak herşey için çok kez 10 aylık evliyim. aslında çok ilgili her dediğimi yapan beni mutlu etmek için çabalayan biri normalde, taaaa ki kıskanana kadar ve düzelicem düzelicem diye ümit vere vere evlenince düzelir diyenlere inana inana geldim bugüne. şimdide çocuk olsun düzelir diyolar. nereye düzelir karnım şiş durur kıskaırım diye bebeği doğurtmaz bu. ben boşanmak istemiyorum Allah korusun ihanet olmadığı sürece aklıma getirmem bu durumu, ben düzeltecek çare arıyorum. ilk başta bana ne yapıyosa ben onu kıskanmadım umursamadım düşündüm ki lan ben bu kıızı o kadar kısıtlıyorum boğuyorum o bana bişey yapmıyor der vazgeçer diye düşündüm. yokters tepti hala kıskanmaya devam etti. kısasa kısas yapıyım dedim gözlüğe mi izin yok tamam o zaman sanada yok hadi araba sürerken gözüne güneş gelsin de kaza yap dedim. adam kabul etti ikimizde mal gibi güneş gözlüğü takmıyoruz şuan
arkadaşa mı izin yok tamam sende gidemezsin arkadaşa kahveye,.. gelen evine gelsin ben başka odada olurum dedim. adam buluşmam dedi kabul etti. kendi kısıtlansa bile bana karşı koymuş olduğu kararlardan vazgeçmiyor çok ilginç ya