- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Keşke edilseydi lazım oluyor. Bakin bu nokta. Cumle sonuna konunca tadindan yenmez okuma keyfi sunan bir noktalama isaretimiz.
Konunuza gelelim; evladini anasindan sogutacak bir sey icat edilmedi.
Sonra carpiliyim demimedyuma gidip soğutma büyüsü yaptır.
3000 sene evvel nokta icat edilmis. Ama kullanan kim?Keşke edilseydi lazım oluyor
Diğer gelinle Buca zaman bisey dememiş bu sefer ben kötü olcam ben onlara diyorum zaten niye susuyorsunuz niye herseyine tamam dediniz diye bisey demiyorlar annemin tersi pis diyorlar bağırır diyorlar korkuyorlarmi bilerektenmi susuyorlar bilmiyorumBasliga cevap veriyim: Sogutamazsiniz. Diger konuda da yazdigim gibi Problem sizin sınır cizemeniz
Valla kustura bakmayın sinirden ne yaptığımın farkında değilim o kadar daraldım ki derdimi buraya döktüm3000 sene evvel nokta icat edilmis. Ama kullanan kim?
Tamam haklısınız ama diğer gelinler bisey dememiş bunca zaman hep ne dediyse tamam demişler bende onlara sinir oluyorum niye kabul ettiniz niye herseyine tamam dediniz diye saf salak değiller onlarda herseyin farkındaydı bosver diyorlar ya çocuklarının kurs whatsaap da vardı bosver he de geç diyorlarEşini ailesinden soğutamazsın ki böyle bir şey için uğraşmana da gerek yok. Sen sevmiyorsan uzak dur, yanlış yapıyorlarsa duvarını ör, ailenize, yuvanıza karıştırtma. Eşine karşı da bu konuda sağlam dur bu kadar basit. Oğulları ile ne yapıyorlarsa yapsınlar, oğulları da kendini kullandırtmak istiyorsa kullandırtsın sana ne sen kendin için önlemler al, oğulları kocaman adam salak olmasın kafasını kullansın kimse için iyi niyetini suistimal ettirtmesin sen mi koşacaksın peşinden, sen yuvana ve size zarar vermelerini engelle yeter.
Ana analizini bilse sorun yok herseye burnunu sokmasada sorun yokbişey anladıysam arap olayım. soruna gelince soğutamazsın onlar ana evlat
Tamam haklısınız ama diğer gelinler bisey dememiş bunca zaman hep ne dediyse tamam demişler bende onlara sinir oluyorum niye kabul ettiniz niye herseyine tamam dediniz diye saf salak değiller onlarda herseyin farkındaydı bosver diyorlar ya çocuklarının kurs whatsaap da vardı bosver he de geç diyorlar
Oğul anasına analığını bildirse, her şeye burnunu sokmasına izin vermese daha iyi olmaz mı?Ana analizini bilse sorun yok herseye burnunu sokmasada sorun yok
Diğer gelinle Buca zaman bisey dememiş bu sefer ben kötü olcam ben onlara diyorum zaten niye susuyorsunuz niye herseyine tamam dediniz diye bisey demiyorlar annemin tersi pis diyorlar bağırır diyorlar korkuyorlarmi bilerektenmi susuyorlar bilmiyorum
Kotu olsanız ne olacak.?esiniz de annesinden soğumaz. Umursamayın.Diğer gelinle Buca zaman bisey dememiş bu sefer ben kötü olcam ben onlara diyorum zaten niye susuyorsunuz niye herseyine tamam dediniz diye bisey demiyorlar annemin tersi pis diyorlar bağırır diyorlar korkuyorlarmi bilerektenmi susuyorlar bilmiyorum
Eşimle halletmem zaten oda yok anlayışlı karşılamıyor ailesiyle herhangi biseyi kabul etmiyor sanki tövbe estağfurullah peygamber iyilik melekleriSoğutma gibi bişey olsaydı kimse anasından kaynaklı sorun yaşamazdı. Eşinizle halledin sorununuzu gitmek istemediğinizi belirtin çok istiyorsa kendi gitsin. Çalışma gibi durumunuz varsa çalışın en azından sürekli onları görmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?