• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldattım

swher

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
7
-6
1
Merhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor

o adam sana bir şekilde ulaşır merak etme

Aldatmış olmana lafım yok onu eleştirmeyeceğim de neden evlenmeden önce bunları yaptıysa evlendin? Allah aşkına şaka gibisiniz. Aldattıysanda bunu itiraf edemezsin, adam dediğine göre psikopat. Ya başka bir bahane ile boşanacaksın ya da bunu saklayıp oturacaksın. Ama bu mutsuz evliliği yaşamanıza gerek yok hepimiz hayata bir kere geliyoruz

Aldatmış olmana lafım yok onu eleştirmeyeceğim de neden evlenmeden önce bunları yaptıysa evlendin? Allah aşkına şaka gibisiniz. Aldattıysanda bunu itiraf edemezsin, adam dediğine göre psikopat. Ya başka bir bahane ile boşanacaksın ya da bunu saklayıp oturacaksın. Ama bu mutsuz evliliği yaşamanıza gerek yok hepimiz hayab

Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi

Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi
Kaç yaşındasın? Ben seni korumuyorum fakat bir hata yapmışsın. Olan olmuş artık, dediğim gibi boşanmaya gücün yoksa sosyal medya hesaplarını kapat ve numaranı değiştir

Back