- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.860
-
- Konu Sahibi ferihagltkn
çocuk 8 aylık nerdeyse. doğacak yani. tabi ki aldırmalıydı hemen. ama sonunu düşünmeden bi çocuğun hayatını mahvedebilecek bi karar vermiş.Böyle daha kötü olacak evlilik temelden sarsılmış annesi babasını aldatmış en güzeli doğmaması
Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin. Kınamiyorum asla ama, işi çok zor. Ben eşinin yerinde olsam şüpheyle bir hayat geçirmek istemezdim.
çocuk 8 aylık nerdeyse. doğacak yani. tabi ki aldırmalıydı hemen. ama sonunu düşünmeden bi çocuğun hayatını mahvedebilecek bi karar vermiş.
Ay yok artık, nutkum tutulduHmm ben daha küçük diye biliyordum yazık çocuğa, kurdun dişine kan değdi anası daha çok aldatır.
Pişman olduğu şey aldatması değil bir de, o adamın arayıp sormaması daha sonra arayınca da tehdit etmesi.
Sevgili olsalar asla pişman olmazdı.
Ay yok artık, nutkum tutuldu
Hayır anlayamadığım," yemeğin dibini tutturmuş ta kocam kızar mı?" gibi anlatmış.Sorma canım ama sorsan kk da kötü niyetli insanlar varmış destek olmak yerine köstek oluyormuşmuşlar.
Böyle bir şeye neyin desteği ?
İnsan şey diye de şüpheleniyor hazır ekşi kapandı ekşicilerin canı sıkılıyor kocamı aldattım diye başlık açtım ‘ne olacak erkek yapınca oluyor boşver hiç önemli değil ‘ yazdılar Türk kadınlarının ne olduğunu anladık Rus kadınlarla evlenicem vs vs (sanki biz ölüyoruz Türk erkekleriyle evlenmek için aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş) diye konu açmak için mi geldi yine bi incel
Eğer öyleyse boşuna bekleme konu sahibi F ferihagltkn git IP değiştir köyüne geri dön
Bence mahkemede kanıt olsun diye bekliyor, pek dövecek bir tipe benzemiyor, çocuk diğer adamdan çıkarsa kanıtı olacak, belki de aileleri gibi büyüye inaniyordur...bu arada çok mide bulandırıcı ya zavallı bebek böyle dünyaya gelmeyi haketmiyordubazı şeyleri atlıyor ya da değiştiriyor kendince. vardiyalı olduğuna göre fabrika ya da trendyol depo gibi yerler. birbirlerinden etkileniyorlardır sonra uygun bir an bulunca sevişmişlerdir çok spontane olduğunu sanmıyorum. eşi belki çocuk benimdir diye henüz ailelere aldatılmasan bahsetmiyor vs vs ama beni tedirgin eden ya çocuğun babası seviştiği adam çıkarsa. o zaman nolucak
Lütfen bebeğim hakkında kötü yorumlar yapmayın. Şuan o Benim tek tutunduğum dal. Onunla devam edeceğim hayatıma. Herşey onun için güzel olsun diye uğraşacağım. Eşim de Bi kaç ay sonra net kararını verecek ve yolumuza bakacağız. Lütfen kötü yorum yapmayın artık. Yeterince acı cektim zaten. Buraya da içimi döktüm
ertesi günü hapı falan var. bana inandırıcı gelmedi. yani bu durumda ilk iş eczaneden alsaydınız.İçime o his hiç gelmiyor. Çünkü yumurtlama günüm değildi. Ve eşimle o dönem Bi kaç kez birlikte olmuştuk.. Şayet o adamın ise Eşime son kez beni affetmesini teklif ederim eğer kabul etmezse bebeğimle birlikte başka bir yol çizmek zorunda kalacağım(
ne güzel vicdanınızı rahatlatmanız. ohhh içide rahat, tövbe etmişsindir. gerçekten rezilsiniz. eşnz zaten normalse asla kabul etmez sizi. kabul ederse de demekki o sizin denginizmiş ne diyelimBen kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
Valla bir erkekle yalnız kalınca bizim aklımıza sevişmek gelmiyor, senin geliyorsa zihnini kontrol et.Ayrılmalisin.Seni o.... görecek sürekli mutlu olamayacaksınız.Bize kızıyorlar bir erkekle başbaşa kalmayın dedikçe.Zinaya sebep olmuş bak.Once kendi ailene bu durumdan bahset.Madem bir b.k yedin.Cocuk ziyan olmasın.Dogurunca test yaptır.
yani Türkiye’deki sıradan bir aile için çocuğun başkasından olma ihtimalini düşünmek ve bunun öğrenilmesi beni inanılmaz ürkütüyor. öyle bir durumda kadına ve çocuğa nolucak kestiremiyorumBence mahkemede kanıt olsun diye bekliyor, pek dövecek bir tipe benzemiyor, çocuk diğer adamdan çıkarsa kanıtı olacak, belki de aileleri gibi büyüye inaniyordur...bu arada çok mide bulandırıcı ya zavallı bebek böyle dünyaya gelmeyi haketmiyordu
Bizim üyelerin hiç biri sevişmiyor, kocalarının veya kendilerinin fantezileri hiç yok, aile ilişkileri mükemmel, doğruluk abidesi herkes. Doğal olarak böyle konular geldiği zaman hadi canım olamaz diye tepki veriyorlar. işin ilginci ikinci hesapları ile paylaştıkları konuları sanırım hafızlarından silmek için böyle tepkiler veriyorlar. (bu konuyu tenzih ederim)
Cesedim saglikli olsun demiştirSandozla intihar eden vardı
ahaha buna benzer bişi yazmıştım, senin de mi aklına feriştah yenge geldiSadece 15 dk için değer miydi
Şaka bi yana da hiç inanmadım bu "Yazane fentezisi"ne
Ayrılmalisin.Seni o.... görecek sürekli mutlu olamayacaksınız.Bize kızıyorlar bir erkekle başbaşa kalmayın dedikçe.Zinaya sebep olmuş bak.Once kendi ailene bu durumdan bahset.Madem bir b.k yedin.Cocuk ziyan olmasın.Dogurunca test yaptır.
Diri fücutluahaha buna benzer bişi yazmıştım, senin de mi aklına feriştah yenge geldi
İtiraf etmezdinde yatak arkadaşın tehditler edince itiraf etmek zorunda kaldın . Ailen yok senin artık bunu kafana yazBen kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak