Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibi ayak üstü işyerinde elin adamıyla nasıl seviştin Allah aşkına, evli veya değil o an ben napiyorum diye bile düşünmedinmi. Biri gelir, görür stresinden bile insan kendini veremez, nasıl okadar rahat hareket edip zevk aldınız pes doğrusu. Kınamıyorum, benide ilgilendirmez zaten anlamak istiyorum sadece.
Bence eşiniz çocuk kendisindense affeder.
Bu saate kadar boşanma davası açmadığı onu gösterir
Bağrıp çağrıp sonra çocuğum var diye affediyorum diyen kadınların erkek versiyonu
Olabilir
Affeden erkekde çok var

Şimdi hemşire Bi arkadaşımla konuştum Anne karnında fetal dna testi diye bişey varmış. Babalık testi yapılabiliyormuş bi araştır dedi. bende eşime msj attım böyle bir şey varmış araştıralım yaptıralım dedim. Böyle bir şey mümkün mü sizce anne karnında yapılan test güvenilir midir. Yoksa doğmasını mı beklemeliyim
Guvenilir oluyor test . Doktora danisin bebeğe zararı olmazsa yaptırın

Bebeğe üzülüyorum, dünyaya geliceksin ve ilk yapılacak iş babanın kim olduğunu belirlemek için kan alınması olacak... İnşallah babası eşidir, sadece bunu diliyorum.
Fetal Dna zararsız . amniyosentez biraz riskli olan . Fetal dna'yı normalde çocukta kromozomal bi anomali var mı diye kullanıyorlar. Eğer Babalık belirlenebiliyorsa yaptırın derim, en azından baba eşinizse doğumda hastaneye gelir bebeğin hatrına destek olur. Gereksiz bi ayrıntı gibi duruyor ama doğum yaptığınızda daha iyi anlarsınız. Bundan sonra bebeğin sağlığı ve iyiliği düşünülcek başka çare yok.

Şimdi hemşire Bi arkadaşımla konuştum Anne karnında fetal dna testi diye bişey varmış. Babalık testi yapılabiliyormuş bi araştır dedi. bende eşime msj attım böyle bir şey varmış araştıralım yaptıralım dedim. Böyle bir şey mümkün mü sizce anne karnında yapılan test güvenilir midir. Yoksa doğmasını mı beklemeliyim
Evet öyle bir test var

Bizim üyelerin hiç biri sevişmiyor, kocalarının veya kendilerinin fantezileri hiç yok, aile ilişkileri mükemmel, doğruluk abidesi herkes. Doğal olarak böyle konular geldiği zaman hadi canım olamaz diye tepki veriyorlar. işin ilginci ikinci hesapları ile paylaştıkları konuları sanırım hafızlarından silmek için böyle tepkiler veriyorlar. (bu konuyu tenzih ederim)
müge anlı ile esra erol da papua yeni gine den yayın yapıyorlar zaten. kaynıyla kırıştırıp sevgilisiyle kocasını betona gömenler de Afrikalı yerliler:KK14:

çocuk resmi kocadan doğsa babası tecavüzcü
diğer adamdan doğsa gayrı meşru… İkisi de birbirinden kötü.

Bu kadın bu evliliğe, adam da kadına layık değilmiş. Adam affetse bile kadın barışmamalı çünkü adam tecavüz etmiş. Çocuk ondan çıksa bile boşansın.

Bence içe boşalma olayını da söylemediniz. Benden mi diye test istemese senin çocuğun diye yedirirdiniz. Ayrıca kankayı muhtemelen eşin de tanıyordu. Şantajın cezası var. Ama olayın duyulma ihtimali yüksekti ve söylediniz. Eşiniz ne kadar geniş de olsa başkasının çocuğunu kabul etmez. Dua edin çocuk onun çıksın. Yoksa herkese duyurur, bir de dava açarsa sizi süründürür. Diğer türlü de olmaz sizin iş. Barışsa bile er geç yine kapıya koyar

Bence içe boşalma olayını da söylemediniz. Benden mi diye test istemese senin çocuğun diye yedirirdiniz. Ayrıca kankayı muhtemelen eşin de tanıyordu. Şantajın cezası var. Ama olayın duyulma ihtimali yüksekti ve söylediniz. Eşiniz ne kadar geniş de olsa başkasının çocuğunu kabul etmez. Dua edin çocuk onun çıksın. Yoksa herkese duyurur, bir de dava açarsa sizi süründürür. Diğer türlü de olmaz sizin iş. Barışsa bile er geç yine kapıya koyar
Bu yorumuma bir şey daha eklemek istiyorum. Değiştirdim dediğiniz şeylerden biri de şu: eşiniz ilişkiyi araştırdı bence hamile kalma tarihlerini az çok eşleştirdi. Babalık testi istiyorum dedi. Siz de 'kendimi öldürürüm valla billa senden' dediniz. Yuttunuz vitaminleri. Yalandan kim ölmüş zaten.

Adam çocuk baskasindan ciksa bile kabul edecek gibi konu sahibi onu kabul ettirmeyi de başarir diye düşünüyorum

Kurgu güzel, tutar bu dizi.
İnanmadım ama inanmış gibi de cevap vereyim, bir halt yedin madem insan gider bir ertesi gün hapı alır da hiç değilse o ay hamile kalmaz. Madem video olmadığından eminsin neden adama posta koymadın. İftira der yırtardın. Ha bunlar ahlaki mi, tabi ki değil. İş bu kadar ayyuka çıktıktan sonra o bebek kocandan da olsa ilişkiniz dikiş tutmaz, hiç boşuna yalvarma, git yiğitçe boşan, erkekler anlık zaaf dediklerinde nasıl çileden çıkıyorsak senin için de aynı, yok anlık zaaf falan.

Adam çocuk baskasindan ciksa bile kabul edecek gibi konu sahibi onu kabul ettirmeyi de başarir diye düşünüyorum
Adam zaten inanmak isterse her türlü yalana inanır. Bence konu sahibi bunu biliyor eşini çok iyi tanıyor. Eşi zorla beraber olmamış da olabilir. Bilerek o aya denk getirmiştir. Ben buna benzer iki olay biliyorum malesef.

Adam zaten inanmak isterse her türlü yalana inanır. Bence konu sahibi bunu biliyor eşini çok iyi tanıyor. Eşi zorla beraber olmamış da olabilir. Bilerek o aya denk getirmiştir. Ben buna benzer iki olay biliyorum malesef.
Evet dediginiz gibi konu sahibi bikerek o aya denk getirmis gibi

Evet bende duydum, kadın yıllarca çocuğu olmuyor, sonra bı başka adamla beraber oluyor. Bir çocuk oluyor.

Komşusu dedi ki, o çocuğu kocasından yapmadı. Benim de sorun kocamdaydi, kocamın çocuğu olmuyordu. Ben o yollara girmedim. Demişti.

Aylarca olmayan çocuk, bu adam konuya girince birden ortaya çıkıveriyor.

Bence de,kocasının zorla beraber olma isteği tamamen konu sahibinin uydurması.Madem eşi tecavüzcünün teki,niye zamk gibi yapışıyor adama?Gidip yanına yatmalar,yuvam da yuvam diye yirtinmalar falan.Nereden tutarsan elinde kalıyor her şey.

Evet bende duydum, kadın yıllarca çocuğu olmuyor, sonra bı başka adamla beraber oluyor. Bir çocuk oluyor.

Komşusu dedi ki, o çocuğu kocasından yapmadı. Benim de sorun kocamdaydi, kocamın çocuğu olmuyordu. Ben o yollara girmedim. Demişti.

Aylarca olmayan çocuk, bu adam konuya girince birden ortaya çıkıveriyor.
Benim bildiğim de aynen öyle. Diğeri de evli bir adamdan hamile kalıp aynı ay sevgilisiyle de sevişiyor. Sonra sevgilisine senden diyerek evlendi. Böyle şeyler olmuyor değil.

Benim bildiğim de aynen öyle. Diğeri de evli bir adamdan hamile kalıp aynı ay sevgilisiyle de sevişiyor. Sonra sevgilisine senden diyerek evlendi. Böyle şeyler olmuyor değil.
Çocuklar büyüdüklerinde belki kardeş evlilikleri bile olabilir. Dehşet verici...

Bence de,kocasının zorla beraber olma isteği tamamen konu sahibinin uydurması.Madem eşi tecavüzcünün teki,niye zamk gibi yapışıyor adama?Gidip yanına yatmalar,yuvam da yuvam diye yirtinmalar falan.Nereden tutarsan elinde kalıyor her şey.
Üyeler tecavüz etmiş eşin diyince. "Yok yok ısrar" dedi. Valla ben de benim adama bazen yorgun da olsa sırnaşıyorum. Bu tecavüz değil. Bilerek aynı zamana denk getirdi. Yoksa alır ertesi gün hapı kafası rahat gezerdi.

Üyeler tecavüz etmiş eşin diyince. "Yok yok ısrar" dedi. Valla ben de benim adama bazen yorgun da olsa sırnaşıyorum. Bu tecavüz değil. Bilerek aynı zamana denk getirdi. Yoksa alır ertesi gün hapı kafası rahat gezerdi.
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünüyorum,konu sahibi bu adamı sulu götürür,susuz getirir.Bir de yuvam diyor ya neyse😬.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X