Hangi bizler ?Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Hanimefendi, yakismadi bu zat a. Gerisi olmus.Hanımefendi ar damarınız patlamış.
Profesyonelligin dibine ekmek banmissin be abla daha nasıl olabilirmissin ki ?
Saf mıdır nedir adam da :)
3 gündur kocasına nerede kaldığının hesabını vermeden başka biriyle çatır çatır sevisen kadın bana göre baya baya işin ehlidir
Adama bence sen ders ver profesyonellik konusunda belli ki saf, cakmiyor kafası bazi şeyleri
Yok ya, biz kadınları gömmüyoruz, yanlış anlaşılma olmuş. Cinsiyet ayırt etmeksizin, aldatan şahısları gömüyoruz genel olarak. Pozitif ayrımcılık mı yapaydık yoksa? Oh, yarasın bacım, hak etmiştir o hergele kocan, aynen devam mı deseydik, ne deseydik?Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Şu yazdıgın yaptıgın şeye kılıf uydurmaktır. Vicdanın rahatlıcaksa evet hepimiz senin gibiyiz. Hatta olmayan kocamı aldatıyorum.Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Ahh canımmm pardon çok mu kırdık seni ?? Ne dememizi bekliyordun ? Neyin günahını çıkartıcaz acaba? Senin gibi kocayı atıp elin adamıyla 3 gün geçirmedik ki günah çıkaralım?.Madem namus ayağına yatmıyorsan çıkar kocanın karşısına gerçekleri söyler boşanırsın.Lafla olmuyor bu işler.Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Bu sözün üzerine hala çıkarmak istemiyomusunuz ?profesyonel olmalısın dedi.
Seni ... gibi gördüğünü söylemiş. Hatta onda takılıp kalma diye de açıkca profesyonel ol demiş. Kocanla veya başkalarıyla olabilirsin müsait olunca bana da uğra demiş.
Yeterince açık oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?