Eşimi aldatmıştım

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Buraya anonim şekilde yazınca gizli saklı yapmamış mı oluyosun? Hayır buraya yazma amacın ne? Asıl senin günah çıkarmak olmasın. Bildiğin hıyarın tekine aşık olmuşsun. Zayıf, korkak acınası durumdasın. Ne duymak istiyosun ki? Aldattığından pişman değilsin. O adamla yattım nasıl beni sevmez! Kocamı onunla aldattım hırsındasın. Üzücü

Profesyonel davranmalısın derken? Şair burda ; aldatmanın ben kitabını yazdım , karda yürü izini belli etme demek istemiş anlaşılan. Lütfen bari siz yapmayın. Biz karşı cinsimizi mi kollucaz? Yoksa hemcinsimizi mi

Bdv ye konu açmışsınız da hiç bir derdinizin olduğunu düşünmüyorum ben; eşinize yaptığınız haksızlığı dert olarak değil de profesyonel ol dedigi için manitanıza -bkn sevgili demiyorum- üzülmüssünüz. Ee konuyu baglamamıssınız? Buraya linç mi yemeye geldiniz, nasıl yardımcı olalım?

Adam size profesyonel ol derken seni o....u olarak görüyorum demiş kibarca.Kadının kadını gömdüğü yok erkek de olsa tepki alırdı.Kendinizi haklı çıkartmayın hatalısınız boşanın rahat edin eşinizin de hakkına girmeyin.

size konumunuzu çok güzel ifade etmiş daha ne diyebilir ne kadar aşagılayabilir gel kullanıp atayım sende buna alış profosyenel ol bu kadar eğittim seni diyor yazık size kendinize hiç saygınız sevginiz yok

Profesyoneler bı baska bı sevısıyormus ben anlamadım arkadas. Bunca seyı evlılık sınırları ıcınde yasadınız agırınıza gıtmedı elalemın ne ıdıgu belırsız herıfının profesyonel olmalısın lafı mı agırınıza gıttı. Ne yardan ne serden bla bla bla

Aldatmak karakter bozukluğudur açık net benim için ha başkaları için değişiklik vs olabilir....

Offff bıktım ya kadinda erkekde olsa bıktım arkadas bosanin o adama ihanet etmeyin. Sende haketmissin adam resmen sana ay yilda bi canim seni isterse demiş sende unutamamissin belli ama yaziklar olsun esinizle kuramadiginizi baskalarinda kuruyorsunuz. Bu sadakatsizlik yaaa.

Öff bari burda anlatmayin ya
Hem suclu hem guclu,bir de atarlanmissiniz pes

Çok düşünceleymiş. Gerçekten bravo. Hayatına devam et, yaşadığın hayata zarar gelmesin, müsait olunca beni ara.

Şimdi yeni moda evli kadınlarla ilişkiye giren bekar erkekler. Cinsellik ihtiyacını karşıla, nasılsa evli benden bir beklentisi olamaz de, dalgana bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

aşırı düzey pro?
adam salça olma istiyor, başına bela olma istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…