Hizmetten memnun kalmamıs seni profesyonelliğe davet ediyor
O yüzden metresinize söyleyin üç gün başkasıyla olup kocasını kandırabilen kadın yeterince profesyoneldir zaten.
Ya bu edepsizlik değil de neevet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Sen kendini niye banlatiyosun kuzum yaaAdam resmen o rus bu rus demis sana
Seytan ayrintida gizli
Bunu da anlamazsan daha acik yazamam banlaniveririm gari
Tövbe et bacım.Ne sandın ömrün boyunca elele tutuşup aşk hayatı yaşıcayıp evlenecegınızı mı sandın?evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Nasılsın bir yorum bekliyorsunZorla engel yedirtçen Kaybol Lan !!!!
Olmayan aklına akıl istiyor ya manyakSabah güldürdünüz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?