• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.

Profesyonel derken adam yani ''Yattık, kalktık işte daha ilerisi bir şey bekleme. Ara sıra böyle yatıp kalkıp takılalım demiş.'' Senin için de sorun değilse eşini aldatmaya devam edebilirsin bence ( ! )

Bir şeyi hem bile isteye yapıp hem de günah çıkarmana gerek yok. Bahanelerin de arkasına sığınmaya gerek yok. Hatta neden eşinden boşanmıyorsun? Daha rahat takılırsınız.

Sonuçta bu tarz ilişkileri bir çok erkek yaşıyor. Bu sefer de bir kadın yaşamış ben çok görmüyorum. Ama bir an önce boşanmalısın tabi..

Bir kere yaptın pişman olmadın ki devam ediyorsun, yanlış olduğunu da bildiğinden eminim. Madem bu kadar değer vermiyorsun eşine onu azat et. Zavallı adam ölümlü dünyada kendisine değer verecek birini hak ediyordur eminim

şimdi biz sana ne diyelim tövbe et desek etmezsin .adam sana öyle demiş ağırına gitmiş ama az bile demiş bence yani fazlasını hakediyorsun tabi ki 3 gün botyunca kocan dan ayrı iş beceriyorsan zaten profesyonelsin demektir bu ....
ne yazalım ki sana ne desek aklın başına gelir ??
ölüm var cehennem var ceheennem azabı var ama tevbe kapısı da açık .sonra adamlar sen gibi kadın lar yüzünden katil oluyor söylüyor da kimse inanmıyor ehh be insaf eh be vicdan azcık Allah tan kork kuldan utan ya birde açık açık yazıyorsun buraya Allah seniaffetsin ....

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
erkekler evli olup eşlerini aldatan kadınlardan hoşlanmazlar işte böyle profesyonel derler..beraber olurlar ama geçici olmak şartıyla ...

Böyle kadınları eş diye alıyorlar. Ben hala sevgilimden evlenme teklifi bekleyeyim :KK45:
Bazı erkekler de saygılı, sadakatli, kibar kadınları sevmeyip böyle kendilerini aldatan kadınları seviyorlar. Benim arkadaşım çok saygılı kibar bir kızdı sevgilisi onu bırakıp eskiden onu aldatmış olan eski kız arkadaşına geri döndü.. Nasıl bir psikolojiyse. Müstehak böylelerine.

Ne zaman bu kadar doğal gibi anlatılır oldu bu konular sanki nişanlınla aranda problem var onu anlatıyorsun öyle masum öyle doğal pes...

Profesyonel derken adam yani ''Yattık, kalktık işte daha ilerisi bir şey bekleme. Ara sıra böyle yatıp kalkıp takılalım demiş.'' Senin için de sorun değilse eşini aldatmaya devam edebilirsin bence ( ! )

Bir şeyi hem bile isteye yapıp hem de günah çıkarmana gerek yok. Bahanelerin de arkasına sığınmaya gerek yok. Hatta neden eşinden boşanmıyorsun? Daha rahat takılırsınız.

Sonuçta bu tarz ilişkileri bir çok erkek yaşıyor. Bu sefer de bir kadın yaşamış ben çok görmüyorum. Ama bir an önce boşanmalısın tabi..

Aynen katiliyorum yani gonul islerinde/ikili iliskilerde profesyonal olmak afedersiniz ama bu isi parayla yapmak, fahise olmak demek ben mi yanlis biliyorum??? Adam agir sacmalamis

Size kızdım,nasil ki burada aldatılan hemcinslerimin eşine kızıyorsam size de kızdım zira bana göre aldatmanın haklı gerekçesi olamaz.
Boşanırsın mutsuzsan bu kadar net.
Öte yandan layığınızı bulmuşsunuz,iyi olmuş size.
Adam 3 gün bedava sevişip,sizi sepetlemek için profesyonel ol(ne alakaysa o sanki ,seks işçisi çalıştırıyorda ona diyor)demiş,belli ki adamın tarzı bu,anlamadığım siz ne bekliyordunuz bu adamdan?

Hizmetten memnun kalmamıs seni profesyonelliğe davet ediyor😏
Töbe töbe.
Ayrıl kocandan ne halt yiyorsan ye ablacım.
Bu nasıl rezil yasam.
Hic mi korkmuyosn yarın hayır dediğinde adam esine anlatır diye😟
Bu nasıl cesaret🤦🏻‍♀️

anı yaşayalım, spontane takılalım diyor.
niye kendinizi bu pozisyonlara düşürüyorsunuz ki, değer mi böyle adamların pisliğini yaşamaya.

üç gün eşlerinize ne deyip beraber kaldınız.

1 kere oldu hataydı devamı gelmemeliydi ..
valla en güzel tavsiye Şu olur senin için ( Eşinden ayrıl bence)
Sevseydin yapmazdın hadi yaptın . Devamını getirmezdin ...

tebrikler zaten siz süper profesyonel olmuşsunuz

Back