• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Hangi bizler ?
Ne fışkı yediğimizi nereden biliyorsunuz da gizli kapaklı yaptıgımızı ima ediyorsun ?
Haddine mi be senin ?

Sen profesyonel liği aşmışsın bacım.Gece lik ne kadar odedi size. Zira kastettiği de bu zaten

Anladığım kadarıyla birlikte olduğunuz adam bunu sıradanlaştırmıs. Yani sevisiriz ve biter. Tamamen fuckbody. Sizden de bunu istemiş. Adama yaptiğını yedirmeniz falan söz konusu degil. Çünkü ortada sizi seven bir adam yok. Birine bir duygu yaşatabilmek için o kişinin size bir duygusunun olması gerekir. Adama bir duygunuz varsa vazgeçin. Daha çok üzülursünüz. Eşinizle problemli evliliginize yönelip düzeltemiyorsanız boşanmanızı tavsiye ederim

Merak ettiğim şey 3 gün siz elin herifiyle kuzular gibi meleşirkene , inim inim inlerkene essak oğlan nerde. O da sana banyo suyu mu ısıtıyor yoksa profesyonel bir yalanla onu da ayakta mı uyutuyor sunuz

alnı
Profesyonelligin dibine ekmek banmissin be abla daha nasıl olabilirmissin ki ?
Saf mıdır nedir adam da :)
3 gündur kocasına nerede kaldığının hesabını vermeden başka biriyle çatır çatır sevisen kadın bana göre baya baya işin ehlidir :KK66:
Adama bence sen ders ver profesyonellik konusunda belli ki saf, cakmiyor kafası bazi şeyleri

alnının ortasından öpüyorum seni :anne:

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Yok ya, biz kadınları gömmüyoruz, yanlış anlaşılma olmuş. Cinsiyet ayırt etmeksizin, aldatan şahısları gömüyoruz genel olarak. Pozitif ayrımcılık mı yapaydık yoksa? Oh, yarasın bacım, hak etmiştir o hergele kocan, aynen devam mı deseydik, ne deseydik?

Bizler gibi gizli kapaklı yapmadığın konusuna hiç girmek istemiyorum ama... :confused: Kendini aklamak için milleti b.klama taktiği bu... Bilindik bir taktik, şaşırmadım.

Aman Allah'ım sen gerçekten herkesi kendin gibi mi sanıyordun
Buraya yaptığın pisliği yazmışsın bu itiraf değil, itirafı kocana yapacaksın. aynen yazdığın gibi "gizli kapaklı yapıp namus ayakları" çekmeyeceksin.
İnsanların bam teline basıp da tepki görünce atarlanmak mertlik değil. Mertsen gidip boşanacaksın.

Şu yazdıgın yaptıgın şeye kılıf uydurmaktır. Vicdanın rahatlıcaksa evet hepimiz senin gibiyiz. Hatta olmayan kocamı aldatıyorum.

Bize çamur atmışsınız ama öteki konunuzu da baktım o da aldatmayla ilgiliAldatmayı hobi edinmişsiniz vesselam.Umarım eşiniz öğrenir durumu.Pişman olsanız ve aldatmayı hobi haline getirmeseniz bu konuyu açmazdınız

Bir de şu var, profesyonel o.... lar kayitli kuyutlu. Onaylanir onaylanmaz o isten kazaniyolar, saklamiyolar. Yanlarindaki adamin ekmegini yiyip, kandirmiyorlar. O acidan sizden cok cok onurlular.

Ahh canımmm pardon çok mu kırdık seni ?? Ne dememizi bekliyordun ? Neyin günahını çıkartıcaz acaba? Senin gibi kocayı atıp elin adamıyla 3 gün geçirmedik ki günah çıkaralım?.Madem namus ayağına yatmıyorsan çıkar kocanın karşısına gerçekleri söyler boşanırsın.Lafla olmuyor bu işler.

Back