Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimi aldatmıştım
- Konu Sahibi TheSwan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatmak kadın aldatırsa kadın aldatması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.446
- 1.123
Hangi bizler ?Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Ne fışkı yediğimizi nereden biliyorsunuz da gizli kapaklı yaptıgımızı ima ediyorsun ?
Haddine mi be senin ?
- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
Anladığım kadarıyla birlikte olduğunuz adam bunu sıradanlaştırmıs. Yani sevisiriz ve biter. Tamamen fuckbody. Sizden de bunu istemiş. Adama yaptiğını yedirmeniz falan söz konusu degil. Çünkü ortada sizi seven bir adam yok. Birine bir duygu yaşatabilmek için o kişinin size bir duygusunun olması gerekir. Adama bir duygunuz varsa vazgeçin. Daha çok üzülursünüz. Eşinizle problemli evliliginize yönelip düzeltemiyorsanız boşanmanızı tavsiye ederim
- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 3
- 32
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
Hanimefendi, yakismadi bu zat a. Gerisi olmus.Hanımefendi ar damarınız patlamış.
- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
alnı
alnının ortasından öpüyorum seni
Profesyonelligin dibine ekmek banmissin be abla daha nasıl olabilirmissin ki ?
Saf mıdır nedir adam da :)
3 gündur kocasına nerede kaldığının hesabını vermeden başka biriyle çatır çatır sevisen kadın bana göre baya baya işin ehlidir
Adama bence sen ders ver profesyonellik konusunda belli ki saf, cakmiyor kafası bazi şeyleri
alnının ortasından öpüyorum seni
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Yok ya, biz kadınları gömmüyoruz, yanlış anlaşılma olmuş. Cinsiyet ayırt etmeksizin, aldatan şahısları gömüyoruz genel olarak. Pozitif ayrımcılık mı yapaydık yoksa? Oh, yarasın bacım, hak etmiştir o hergele kocan, aynen devam mı deseydik, ne deseydik?Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Bizler gibi gizli kapaklı yapmadığın konusuna hiç girmek istemiyorum ama... Kendini aklamak için milleti b.klama taktiği bu... Bilindik bir taktik, şaşırmadım.
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Aman Allah'ım sen gerçekten herkesi kendin gibi mi sanıyordun
Buraya yaptığın pisliği yazmışsın bu itiraf değil, itirafı kocana yapacaksın. aynen yazdığın gibi "gizli kapaklı yapıp namus ayakları" çekmeyeceksin.
İnsanların bam teline basıp da tepki görünce atarlanmak mertlik değil. Mertsen gidip boşanacaksın.
- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
Şu yazdıgın yaptıgın şeye kılıf uydurmaktır. Vicdanın rahatlıcaksa evet hepimiz senin gibiyiz. Hatta olmayan kocamı aldatıyorum.Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
Ahh canımmm pardon çok mu kırdık seni ?? Ne dememizi bekliyordun ? Neyin günahını çıkartıcaz acaba? Senin gibi kocayı atıp elin adamıyla 3 gün geçirmedik ki günah çıkaralım?.Madem namus ayağına yatmıyorsan çıkar kocanın karşısına gerçekleri söyler boşanırsın.Lafla olmuyor bu işler.Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
- 21 Nisan 2011
- 1.467
- 1.153
- 333
Bu sözün üzerine hala çıkarmak istemiyomusunuz ?profesyonel olmalısın dedi.
- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 35
Seni ... gibi gördüğünü söylemiş. Hatta onda takılıp kalma diye de açıkca profesyonel ol demiş. Kocanla veya başkalarıyla olabilirsin müsait olunca bana da uğra demiş.
Yeterince açık oldu sanırım.
adamın açıklaması bu
başka ne bekliyordunuz