• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Bende birşey yazdın sandim. Temcit pilavi gibi dönüp dönüp niye ayni şeyleri yaziyon. Durmadan laf yemek hoşuna mi gidiyor. Zoruna gidecek şeyler yapmicaksin o zaman

Karaktersizligin vücut bulmuş hali desem, Midesiz yaşayan tek insanoglu desem, ve buna benzer birçok şey acaba banlanir miyim? Hadi banladim umurumda olur mu hiç sanmiyorum 🙄 Şimdi yemiceksem ne zaman yicem ki 😂

adamın demek istediği şey ‘daha temkinli davranki kocanla uğraşmak zorunda kalmayayım’
bu kafayla sizin yakında yakalanacağınızı anlamış, her konuda profesyonelsin, bu konudada öyle olmalısın demiş. zira bunun dışındaki durumlarda yeterince profesyonel olduğunuz için ağırınıza gidecek bir durum göremedim.

Evliyken üç gün nasıl başka adamla kaldınız ya ben o kısmı anlamadım. Ben marketten geç gelince adam arıyor nerede kaldın diye. Eşiniz arayınca rahat rahat nasıl yalan söylüyorsunuz mesela. Ben bir kere gizlice hediye almaya gittim doğumgününde. Tabi hediye alıyorum diyemediğim için bir şey uydurmak zorunda kaldım. "sen niye garip garip konuşuyorsun neredesin ki" dedi adam. O yüzden metresinize söyleyin üç gün başkasıyla olup kocasını kandırabilen kadın yeterince profesyoneldir zaten.

“Sonra bir ses duydum, yatakta sarsılıyordum.Rüya mıydı gerçek miydi nerede olduğumu anlamam zaman aldı.Uyandığımda annem kolumu sarsıyor, okula geç kalacaksın Allahın cezası diye bağırıyordu.”

biri özet geçebilir mi? eşiniz nasıl anlamadı? 3 gündür neredeydin demedi mi?

Öhhh be kardesım. Triatlonda altın madalyaya mı kosuyorsun bu nedır ya? Bence tatil dönüşü kocana boynuz cilası almalısın çünkü profesyonellik bunu gerektırır:KK51:

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Ya bu edepsizlik değil de ne😠😡😠😡😡yanacaksınnnn dostum 😈😈👹👹

:kusmuk::işsiz::KK34:Böyle topiklere girip okuyunca yorum yapinca bile utaniyorum Ask-erim ne bicim seyler okuyosun diye kiziyorum kendime
Ar edep kalmamis kınamıyorum ama bu bi gercek cok yazik cok

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Tövbe et bacım.Ne sandın ömrün boyunca elele tutuşup aşk hayatı yaşıcayıp evlenecegınızı mı sandın?

Çocuğun var mı?3 gün eşine ne dedin

Back