Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimi aldatmıştım
- Konu Sahibi TheSwan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatmak kadın aldatırsa kadın aldatması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
adamın demek istediği şey ‘daha temkinli davranki kocanla uğraşmak zorunda kalmayayım’
bu kafayla sizin yakında yakalanacağınızı anlamış, her konuda profesyonelsin, bu konudada öyle olmalısın demiş. zira bunun dışındaki durumlarda yeterince profesyonel olduğunuz için ağırınıza gidecek bir durum göremedim.
bu kafayla sizin yakında yakalanacağınızı anlamış, her konuda profesyonelsin, bu konudada öyle olmalısın demiş. zira bunun dışındaki durumlarda yeterince profesyonel olduğunuz için ağırınıza gidecek bir durum göremedim.
- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Evliyken üç gün nasıl başka adamla kaldınız ya ben o kısmı anlamadım. Ben marketten geç gelince adam arıyor nerede kaldın diye. Eşiniz arayınca rahat rahat nasıl yalan söylüyorsunuz mesela. Ben bir kere gizlice hediye almaya gittim doğumgününde. Tabi hediye alıyorum diyemediğim için bir şey uydurmak zorunda kaldım. "sen niye garip garip konuşuyorsun neredesin ki" dedi adam. O yüzden metresinize söyleyin üç gün başkasıyla olup kocasını kandırabilen kadın yeterince profesyoneldir zaten.
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
- 83
- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
Hizmetten memnun kalmamıs seni profesyonelliğe davet ediyor
O yüzden metresinize söyleyin üç gün başkasıyla olup kocasını kandırabilen kadın yeterince profesyoneldir zaten.
hay allahım çok yaşayın
- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- 27 Eylül 2019
- 67
- 112
- 8
Ya bu edepsizlik değil de neyanacaksınnnn dostumevet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
Sen kendini niye banlatiyosun kuzum yaaAdam resmen o rus bu rus demis sana
Seytan ayrintida gizli
Bunu da anlamazsan daha acik yazamam banlaniveririm gari
o isi yapan o
o daha iyi bilir
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Tövbe et bacım.Ne sandın ömrün boyunca elele tutuşup aşk hayatı yaşıcayıp evlenecegınızı mı sandın?evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Nasılsın bir yorum bekliyorsun Zorla engel yedirtçen Kaybol Lan!!!!
Sabah güldürdünüz beni
Olmayan aklına akıl istiyor ya manyakSabah güldürdünüz beni