• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatiyorum

adamın arkadaşını yanında gezdirmesini geçtim eşini gece gece elin adamı ile baş başa bırakıp uyumaya gidecek bir erkek daha yoktur herhalde yer yüzünde..

çok kişiliklisiniz gözlerim yaşardı bide adamın evinde :42::42::42::42::46::46::46::46:

bi filmden alıntı gibi geldi sanki............ kınamamak lazım Allah muafaza..... tehlikeli sularda yüzdüğünüzn farkındasınzdır sanırım.... bi de ne kadar saçma elin adamı evinizde eşinz yatmaya gidiyo siz oturup muhabbet ediyorsunz verin yatağı götürüp eşinz açsın olmadı koyun abatteniyyi yastığı çıkıp gidin odadan.....

Konu sahte bence. Velev ki değil. Normal bir erkek evde erkek arkadaşı varken ilk yatan kişi olmamalı.

Arkadaşlar beni önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum. Ben 26 yaşindayim ve evliyim evleneli 1 yil oldu 8 sene boyunca ciktigim ve sevdigim bir adamla evlendim. Ancak hayatimi alt ust ettim bu dunyada ki en iyi ve beni en cok seven adami aldattim hem de inun en yakin arkadasiyla bu konuyu anlatabilecegim kimse yok haliyle cevremde. Ruya gibi bir dugunle yeryuzunde ki en iyi adamla evlendim ne ailesiyle ne de baska bir sey yuzunden birlikte oldugumuz bu 9 yil boyunca en ufak bir sorun yasamadik.
Hersey bundan 2 sene oncesinde başladi. Ben kocam ve arkadasi surekli ucumuz geziyor her gun gorusuyordukben icten ice arkadasina karsi bir seyler hissetmeye baslamistim ana kendimi geri cekiyordum aramizda inanilmaz bi cekim vardi birbirimizi tanamliyorduk resmen ama ben hep bu dusunceleri beynimden uzaklastirdim sonra esim bana evlenme teklif etti ve subat ayinda evlendik ustunden 1 sene gecti ve subat ayinin basinda kabus basladi bir gece ucumuz birlikte disari ciktik eglendik bize donduk esim yatmaya gitti bende gidicektim ama o arada biz konusmaya basladik ve ben gitmedim yatmaya o arada ona yerini hazirladim ve bi anda sarildik ve subat ayindan beri bu durum boylece surup gidiyor cok caresizim pismanim ama kendimi kontrol edemiyorum bu durumdan kurtulamiyorum
Önyargısız mı???
Çaresiz falan değilsin.
Ne yaptığının gayet farkındasın.
Kendimi kontrol edemiyorum laflarına asla inanmıyorum.
İnşallah en yakın zaman da eşin öğrenir bu pisliği.
Yazık iki en yakını tarafından sırtından bıçaklanıyor adam.

adamın arkadaşını yanında gezdirmesini geçtim eşini gece gece elin adamı ile baş başa bırakıp uyumaya gidecek bir erkek daha yoktur herhalde yer yüzünde..

çok kişiliklisiniz gözlerim yaşardı bide adamın evinde :42::42::42::42::46::46::46::46:

çok haklısınız:46:

benim takıldığım noktaa eşinizdeki rahatlık. kimm eşini arkadaşıyla tek bırakıp uyumaya gider kii konuu pek inandırıcı gelmedii:52::52:

nasıl bir konuda yardım bekliyorsunuz? ne yapmanız gerektiği ortada bu büyük bir hata ve er geç ortaya çıkacaktır bence o günleri bekleyip herkese rezil olmadan boşanın

ay bence de adam şey falan dedi herhalde ' hayatım ben yatayım sizde x arkadaşımla oturun muhabbet edin sıkılmasın x sende yalnız bırakma onu' :25::25:

son çıkan filmler arasındamı bu...

burda bi hatun daha vardı...oda eşini aldatıyo aldattığı adamda evlii..o geldi aklıma....:31::31::31:

Son düzenleme:
ay bence de adam şey falan dedi herhalde ' hayatım ben yatayım sizde x arkadaşımla oturun muhabbet edin sıkılmasın x sende yalnız bırakma onu' :25::25:

benim eşim bana böyle bi rahatlıkla gelse boşarım onu eylül:60::60::60:

ve yine 47 kullanıcı bunun 23 ü misafir...selam:3::3::3:

Son düzenleme:
benim eşim bana böyle bi rahatlıkla gelse boşarım onu eylül:60::60::60:

yok dünya üzerinde o rahatlıkta bir erkek olduğunu düşünmüyorum ben :60:

ama konu doğru da olabılır çünkü var böyle kişiliksiz insanlar bizden ne isterler anlamıyorum :83::83:

yok dünya üzerinde o rahatlıkta bir erkek olduğunu düşünmüyorum ben :60:

ama konu doğru da olabılır çünkü var böyle kişiliksiz insanlar bizden ne isterler anlamıyorum :83::83:

konu sahibi çok kişilikli laf ettirmem ona eylül önyargısız konuşcaksın:47::47::47::47:

Konu fake sanki
Gerçek varsayarsam cok adice bişey bence hemen bosanin kandirmayin hak etmediginiz adamı....!

Bu nasıl bi rezilliktir yaa.. Nasıl iğğğrrennçç bi macera arayışındasınız siz...
Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın..
Cuma cuma konuya bak arkdş yaa..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

her şey rüya gibiydi mükemmel bi erkekle evlendim vs. vs. demişsin. rahat mı battı acaba?
empati yap ve hisset eşinin bunu öğrendiğinde neler hissedebileceğini. belki biraz vicdanın devreye girer.

konu sahibi çok kişilikli laf ettirmem ona eylül önyargısız konuşcaksın:47::47::47::47:

ön yargısız cevap veriyorum : konu sahibi duygularını bastırmamakta iyi etmişsin en doğrusu buydu ama zahmet olmazsa herşey ortaya çıkmadan eşine gerçkleri anlat ki bir aile faciası çıkmasın ' durduk yere ' sonra da boşanır o x le evlenirsiniz falan filan :ssz::ssz:

Eşimin eski eşi,eşimi en yakın arkadaşıyla tammm 2 yıl boyunca aldatmış.:50:
Eşim öğrendikten sonra üzüntüden ülkeyi terk etmiş.
Var böyle tipler maalesef.
İyiki aldatmış eşimi yoksa nasıl tanıyacaktım birtanemi.:16:

Back