Eşimi, ailemi herkesi bırakıp gitmek istiyorum...

Evimin çatısı akıyordu 3 yıldır tamir ettik yine olmadı ve evim çocuk büyütmek için uygun bir ev değil.. bu nedenle ev aldık, kirada oturup kira ödeyeceğime kredi öderim dedim..

Sizin altınının varken başkasından borç almak yalnış olmuş. Eşinizin annenizin kalbini kırması yalnış olmuş. Inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer. Kendinizi çok uzmeyin hamilesiniz. Bebegi düşünün

Eşiniz annenize bagirmakla çook büyük bi ayıp etmiş
Fakat sizde bana pek masum gelmediniz kendi altinlarinızı ilerde ayrılık olursa ben alırım diye düsünüyosunuz galiba.
Ayrıca 30 bin lira çok iyi bi para neden azmış gibi bi izlenim vermeye calışıyosun ki
Agbin evli ise o gelinin yerinde olsam delirirdim görümce kendi altınlarına kıyamıcak gelininkiler satılacak

Haklısınız
Konunun o gelin tarafından açıldığını düşünün
"Görümcem kendi altınları dururken benimkileri aldı"diye valla kıyamet kopardı
Konu sahibi gerçekten çok uyanıksınız bende ev aldım ama altınlarımı en son grama kadar sattım ve hiç sizin gibi düşünmek aklıma gelmedi

Sizin altinlar dururken niye abinden alasiniz ki. Ihtiyac olmasa saklardiniz. Adam hakli sinirlenmekte. Ama yanlis davranip haksiz duruma düşmüş.

Ayrica geline sormuş mu acaba abin kizkardesimin altinlari dururken bizim altinlarla ona ev alacağız diye?

Ben olsam bende sinirlenirim.
Kendi altinim dururken niye borc odeyim .
Birde aklima sanki abinizin degil de sizin altinlari veripte acaba esiniz abimizden mi aldiniz bilip oduyecekti kendi altinlarini:)))
Bilemiyorim da su devir de millet birbirine 100tl bile vermiyo da

bu kadar sağa sola borç harçla ev alacağınıza kirada oturun daha iyi. bir kadın ve bir adam evleniyorsa artık madden kimseyi o evliliğin içine sokmamalılar sokarlarsa olaylar böyle olur. eşin kadar sende de suç var kabul etmelisin.
ayrıca altınla borçlanmayın altın uçup gidiyor nasıl geri ödeyeceğiz diye düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…