Sevgili hamlar Mrb,
Eşimle daha önce bir ayrılığımız oldu ama yine barışıp evime döndüm..Herşey eskiye oranla biraz daha iyi oldu ve 2 yıl sonra bebek isteyerek hamile kaldım..Şu anda 24 haftalık hamileyim..Biz ev aldık bir miktar nakit verdik fakat bir miktar kredi çekecektik tapu hazır değildi çekemedik, bu parayı da 10 güne kadar vermemiz gerek.ev parasının bir kısmını benim ailem bir kısmını eşimin ailesi verdiği için herkes söz hakkı kazandı, geri kalan 150.000 nakit için babam bankacı arkadaşını onlara çağırıcaktı bizde aileme gittik..ama adamı babam önce biz bir karar alalım diye çağırmadı. O sırada abim altınlarını vereceğini söylemiş babam öyle dedi ben de aslında olabilir krediye vereceğime abime verim dedim, eşimde oradan çıkıştı senin bilezikler ne olucak diye ben de onlar duracak dedim olurya birşey olursa Doğumda sonrasında kimseye el açmayız dedim. O da sinirlendi bu kadar nine dede hala dayı varken benim çocuğum hastanede mi kalıcak sanki dedi. Bu sırada da annem oğlum böyle demek istiyor diye beni savunmaya geçti , eşim de anneme bağırdı karı koca arasına girme boş boş konuşma gibi söylemlerde bulundu ve ben ağlamaya başladım.. Babam da birşey diyemedi.. Üzüldüler..Çok uzatmak istemiyorum ama bu kez sanki eşim benim üzerimde baskı kuruyor, ben mutsuzum eşim sürekli agrsif sinirli davranıyor gibi bir izlenim oluştu ailemde...şu anda hamile olmasam bırak gel bile derlerdi..
ben de yoruldum artık evet eşim sinirli agresif ama özünde iyi bir insan, iyi bir eş..
Ama bu yaşadıklarım beni çok yordu ve ben herkesi, herşeyi bırakıp gitmek istiyorum...zamana ihtiyacım var ama onurum ve gururum kırılmış gibi hissediyorum..