eşimi 9 sene sonra tanıdım

Herkes tutturmuş bebekmiş uğursuzmuş. Hiç mi anlayışınız yok? Hiç mi empati yok? Yahu bu kadın yıllarını verdiği kocasından önce ihaneti görmüş, sonra dayağını yediği yetmiyormuş gibi nelerle suçlanmış! Gitmeye gidemiyor bir yandan kalamıyor... Psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Ben bu çocuktan nefret ediyorum doğurmam falan dememiş, bebeğimi öğrendikten sonra bunlar oldu demiş. Uğursuzluk getirdi demiş. İnsanlar bazı şeylerin nedenini başka bir şeyler olarak görebilir. Üzerine saldırmak yerine konuşabilirsiniz. Konu sahibesi seninle de uzun uzun konuşmak isterdim. Ama lütfen kendini harap etme. O bebek sana bir lütuf. Eğer o olmasaydı "9 yıl sonra eşini tanıyamayacaktın". Kim bilir bilmediğin neler daha var... Ailen de arkanda harika, dürüst bir hayata başlayabilirsin. O evde durduğun her saniye çocuklarına hakaret. Lütfen kendine de çocuklarına da bunu yapma...

Siz çekebilmişsiniz o çekememiş herkes aynı kuvvette mi ?
Söze değil tavırlara bakarım diyen biz değil miyiz? Ben öyleyim sizi bilmem.

Konu sahibi olayın şoku ile öyle dedi ve zaten sonrasında da bu sözünü devam ettirmedi, değil mi ?
Daha ne diye kadını yerden yere vurmak ? Birazcık destek olup bu yanlış psikolojiden kurtulmasına yardımcı olsak zaten oda kendini kötü hissedecektir.

Ben istenmeyen bir bebeğim, kaza kurşunu, annem beni aldırmaya gitmiş ama doktor ona " kızım bu çocuğa can gelmiş, mecbur doğuracaksın" demiş. Günlerce kahredip ağlamış, beni istememiş ! Eminim konu sahibi gibi de düşünmüştür, hem de bir kaç gün değil, uzun süre..
7 ay beni saklamış herkesten, kilo aldım demiş söylememiş hamileliğini.
Ama şimdi "iyi ki doğurdum kızımı" der..
Ben anneme hiç kızmadım bunun için, empati yaptım sadece, bende kadınım, sizin gibi...

An
ne rahatlaması bu.bu türden annelerin varlığını bir kez daha anlamak gerçekten sinir hoplatıcı
Anlamak mi? Dünden beri bu konudaki en buyuk eksik anlayissizlik yahu! Kadını o karnindaki yavrusunu bir kaşık suda bogabilecek pozisyona soktunuz be bu mu yani anladığınız?

Yaaa bir bebek insana neden ugursuzl gelir o bebegi arayipta hasretini ceken birsuru insan var kocanin terbiyesizligini insan bebegine suc blurmu lutfen biraz kendnize gelkrmisniz gunahdir yaa sen boyle dusundukce daha kotu olur hayatin.....

An

Anlamak mi? Dünden beri bu konudaki en buyuk eksik anlayissizlik yahu! Kadını o karnindaki yavrusunu bir kaşık suda bogabilecek pozisyona soktunuz be bu mu yani anladığınız?

bence siz olayı anlamak istemiyorsunuz.kadın boşanmak istemiyor, kocasına da tam kızdıgı söylenemez ama aklında sürekli 3 aydır bebekle birlikte çektikleri var. bebeği doğursun ve üstüne 1-2 kötü olay olsun yine aynı feryat filan bu sefer de dogdu yine kötü şeyler oldu diyecek.bunu engellemek çok zor.dedim yaa karakteri müsait kolay kolay değişmez

Reactions: anu
yani hanımlar bu adar acımasız olmak zorunda mısınız? hamileliği yaşamış olanlar iyi bilirler hamilelik pisikolojisini, kendini nasıl kötü, bitkin, çirkin hissettiğinizi ne çabuk unuttunuzda hamile haliyle ihaneti, şiddeti yaşayan bir kadına bebeği için kötü konuştu diye, E ezelimsin06 siz ailenize yakın durum maden arkanızdalar, eşiniz boşanırsam çocukların yüzünü göremez gibi safsatatalarına aldırmayın bebeklerinizin size ihtiyacı oldunuğunu hakim de göreceği için o istediği kadar alırım desin hem boşanın hem de çatır çatır nafakanızı alın. allah sabır ve kolaylık versin ama ne olur kendinize dikkat edin doğacak bebeğinizinde gider çcuğunuzun da size ihtiyaçları var onları O babanın eline bırakmayı göze alabilirmisiniz? kendinize mukayyet olun ALLAHA EMANET OLUN

Heh uzman psikolog sebatiye hanım. Teshisi de koydunuz tam oldu. Ne müthiş bir çıkarım.

Ben çekip çekmemesine laf etmiyorum.
İster seviyorum düzelir der katlanır.
İstemezse bitirir.
Anneniz de hazır değildi isteksizdi doğurdu..
İyiki de doğurmuş ve hayırlı evlatmışsınız ki anneniz bugün sizi doğurduğu için çok mutlu..
Ama bir bebeğe uğursuz demeyi benim anne kalbim almıyor.
Doğmamış bebeğe böyle yüklenmek yerine eşinin belki de öncesinde görmediği karakterine kızmak gerekir diye düşünüyorum.
Sözüne istinaden söyledim tavrını bilemiyorum..
Kolaya kaçmasın.
Gözünü açsın istiyorum..
Bu duruma getirenle sorunlarını çözsün istiyorum..

Heh uzman psikolog sebatiye hanım. Teshisi de koydunuz tam oldu. Ne müthiş bir çıkarım.

benim sezgilerim çok iyidir tatlım.uzman psikolog değilim. yalnız iyi okuyucuyumdur.ben konudan bebeğe olan kızgınlıktan başka bir şey çıkaramadım.

Tamamdır öldü vurmayin artık! Daha da gelip bu konuda yardım istemez. Rahatlamak için başka konular seçin bence.
Iyi de patafix ne yardımı istiyor ki? Bu konuda yapilacaklar zaten belli degil mi ? Annesi de arkasindayken boyle bir adami sevdiğini söylüyor. Hatta sevdigi icin ayrilamadigini itiraf etmek yerine kizim babasiz yapamaz diyerek kızını one sürüyor.

Psikolojisi bozuk evet ama bunu duzeltmek icin bir adim atmiyor. Bosan ayril demek yasamayana kolay tabi diyerek verilen onerileri de bu sekilde geri çeviriyor. Ben hala konuda ne yardimi istedigini anlamadim

Eşinin yaptığı ayrı bir olay da sen nasıl biliyorsan böyle bir ilişkiye ortak oldun?
Bilmiyordum deme o kadar dışarı çıkmasının bir açıklamasını yapmıyor muydu sana?

Ne kadar acimasizca... kadin burda derdine bir care aramak icin samimiyetiyle duygularini paylasiyor. Ama yine bazi kadinlar bir taslamadigini birakiyor. Kadinin psikolojisi 0 belki o durumda siz olsaniz bu sekilde konusursunuz. Herkes birden ultra merhametli cokca fazlada psikolog kesilmis. Suan kadin bunlari okurken eminim daha cok yipranicak.
Ben aslaa yapmam. Asla demem ayyy nasil bi kadin yahu diyenler empati yapsin.
hadi hosunuza gitmedi bu bebek icin soyledikleri bunu daha naif bi sekilde soyleyemez misiniz ? Burda tavir acimasiz olunca hediye falan mi veriyolar formati cozemedim.

Kocaniz kisiliksizin biri oldugu icin degil bebek yuzunden bu lar oldu degil mi? Sucu atacak birini de bulduk. Simdi itinayla esinizi affedebilirsiniz.

Bebeginize haksizlik etmeyin.. Sacmalamayin lutfen.. Esinizden bir b.k olmaz cok net.. İsterseniz devam edin.. Kandirin kendinizi.. Ama olmaz yani boyle..

Kadın kim bilir hangi ruh haliyle derdini anlattı. Ama şu yazılanlara bak ya kadın boşansa millet rahatlıcak sanki. Böyle durumlarda dışardan konuşmak kolay olur ve boşan die akıl veren kimse de aynı durumda boşanmaz.
Bebeğini suçlamayı bırak çünkü o Allah ın sana bi hediyesi. Ve hayatınla ilgili en iyi kararı sen verirsin. Kafanı topla kendin ve iki çocuğun için en iyisi neyse onu yap.

Konunun tamamını okuyamadım ama baktığım kısımlarda kesin bi boşanacagım kararı göremedim ve çok kızıyorum şu anda size. Sizi karnınızdaki bebegi düsman belletecek kadar çıldırtan, psikolojinizi yerle bir eden(o ugursuzluk lafı normal degil siz de iyi degilsiniz) bi adamdan boşanmayacak mısınız yani!!
Hanımefendi bilmem farkında mısınız sizin bi kızınız var. Siz bu kaderi kendinize reva görürseniz yarın olacak olanı söyleyeyim. O 7 yaşında kızınız annesini her gün kendisine deger vermeyen, onu döven, aldatan bi baba figürüyle görecek. Ve bilinçaltına evlilik buymuş gibi, bi kadın hic sevilmezmis, hep hor görülürmüş gibi ve tüm bu aşagılamalara katlanmak zorundaymıs gibi yerleşecek. Bu kızın büyüdügünde düzgün bi erkek bulup saglıklı bi iliski yürütebilecegine inanıyo musunuz gercekten? Kocamdan dayak yedim diye kızınız sizin eteginize sıgınınca nerde yanlış yaptım diye sorar durursunuz.

Anladığım kadarıyla boşanmak gibi bir niyetiniz yok şimdilik ..
Okuyamadım konunuzu ama darp raporu aldınız mı dünyanın binbir türlü hali var sonuçta elinizde bulunması iyi olur ..
bir psikoloğa gitmenizin gerekli olduğunu düşünüyorum belki eşinizle ya da yalnız

eşiniz çok karektersizmiş gerçekten hamile kadına gücü yetmiş birde suçunu bastırmak için iftira atmış ayıp yaaa o önce evli erkekle birlikte olan o kardeşine gösterseydi gücünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…