- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi ezelimsin06
-
Tamamdır öldü vurmayin artık! Daha da gelip bu konuda yardım istemez. Rahatlamak için başka konular seçin bence.
Empati kurduğum için kadına çok kızgınım ben zaten..
Aynı yoldan geçmiş, aynı şeyleri yaşamış bir kadın olarak hiç çocuklarım olmasaydı demedim.
Ya da olanları onlara yüklemedim hiç.
Bilinçaltında sımsıkı yavrusuna bağlı olduğunu anlamak zor olmasa gerek demişsiniz ama ben bunu anlamadım.
İki cümle..
Bu bebeğin uğursuzluğuna inanıyorum..
Karnımdakine değil kızıma kıyamıyorum.
Bebekle ilgili başka cümle yok.
Nerden anlayacagız yavrusuna sımsıkı bağlı olduğunu..
Anlamak mi? Dünden beri bu konudaki en buyuk eksik anlayissizlik yahu! Kadını o karnindaki yavrusunu bir kaşık suda bogabilecek pozisyona soktunuz be bu mu yani anladığınız?ne rahatlaması bu.bu türden annelerin varlığını bir kez daha anlamak gerçekten sinir hoplatıcı
Yaaa bir bebek insana neden ugursuzl gelir o bebegi arayipta hasretini ceken birsuru insan var kocanin terbiyesizligini insan bebegine suc blurmu lutfen biraz kendnize gelkrmisniz gunahdir yaa sen boyle dusundukce daha kotu olur hayatin.....evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.
An
Anlamak mi? Dünden beri bu konudaki en buyuk eksik anlayissizlik yahu! Kadını o karnindaki yavrusunu bir kaşık suda bogabilecek pozisyona soktunuz be bu mu yani anladığınız?
Heh uzman psikolog sebatiye hanım. Teshisi de koydunuz tam oldu. Ne müthiş bir çıkarım.bence siz olayı anlamak istemiyorsunuz.kadın boşanmak istemiyor, kocasına da tam kızdıgı söylenemez ama aklında sürekli 3 aydır bebekle birlikte çektikleri vari bbeği doğursun ve üstüne 1-2 kötü olay olsun yine aynı feryat filan bu sefer de dogdu yine kötü şeyler oldu diyecek.bunu engellemek çok zor.dedim yaa karakteri müsait kolay kolay değişmez
Siz çekebilmişsiniz o çekememiş herkes aynı kuvvette mi ?
Söze değil tavırlara bakarım diyen biz değil miyiz? Ben öyleyim sizi bilmem.
Konu sahibi olayın şoku ile öyle dedi ve zaten sonrasında da bu sözünü devam ettirmedi, değil mi ?
Daha ne diye kadını yerden yere vurmak ? Birazcık destek olup bu yanlış psikolojiden kurtulmasına yardımcı olsak zaten oda kendini kötü hissedecektir.
Ben istenmeyen bir bebeğim, kaza kurşunu, annem beni aldırmaya gitmiş ama doktor ona " kızım bu çocuğa can gelmiş, mecbur doğuracaksın" demiş. Günlerce kahredip ağlamış, beni istememiş ! Eminim konu sahibi gibi de düşünmüştür, hem de bir kaç gün değil, uzun süre..
7 ay beni saklamış herkesten, kilo aldım demiş söylememiş hamileliğini.
Ama şimdi "iyi ki doğurdum kızımı" der..
Ben anneme hiç kızmadım bunun için, empati yaptım sadece, bende kadınım, sizin gibi...
Heh uzman psikolog sebatiye hanım. Teshisi de koydunuz tam oldu. Ne müthiş bir çıkarım.
Iyi de patafix ne yardımı istiyor ki? Bu konuda yapilacaklar zaten belli degil mi ? Annesi de arkasindayken boyle bir adami sevdiğini söylüyor. Hatta sevdigi icin ayrilamadigini itiraf etmek yerine kizim babasiz yapamaz diyerek kızını one sürüyor.Tamamdır öldü vurmayin artık! Daha da gelip bu konuda yardım istemez. Rahatlamak için başka konular seçin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?