- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni benim kocam konsre gitsek bi kalabalik ortama girsek en boslukta ben dururum yanlislikla biri bana carpsa yada ben carpsm dunya kadar laf eder ve gezmeyi burnumdan getirirİnan bu konuda haksız olduğun en ufak nokta yok.
"eşimi tanıdıktan sonra alınganlastım, duygusallastım, sinir hastası etti beni, panik atak oldum" dedin ya.
İşte kelimesi kelimesine beni tarif ettin.
Eğitimsel statü farkında aşırı derecede sinir sorununa kadar aynısını yaşıyorum sevgilimle. Ya insan aşık bile olsa katlanamıyor, ki ben artık pes noktasına geldim. En son dediğim kelime, bir kadın herşeyden önce yanında elini tuttuğu adamda, başını göğsüne yasladığından itibaren HUZUR hissetmek ister.
Yahu, çocukla metroya gidiyoruz, vay efendim kapının onunde niye bekliyorsun diye milletle kavga ediyor. Metrobüse biniyoruz, vay efendim bos metrobus gelince neden onu ittiriyorlarmış, kavga. restorana gidiyoruz. İnan siparişini vereli 5 dakika bile olmadan kasaya gidip yarım saattir benimle ilgilenmiyorlar diye kavga cıkarıyor. sadece 1 gün içerisinde lanet olası 1 yıl boyunca bunları yaşadım.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, geriye baktığımda ben, ben olmaktan cıkmısım. Dahasıi arkadaslarım da ona sabretmeye calısıyor ama artık beni yanlarına cagırmıyorlar.
Senin sorunun nasıl cozulur biliyormusun? Alacaksın o kocanı, terapiste götüreceksin. Aynen benim yaptıgım gibi. Profesyonel yardım almadan gecmez. He, sen de bir psikologa git kardeşim. Yine benim gibi. Bu adamın yıllardır sana verdiği zararı tahmin bile edemezsin.
Vallahi haklisin cnm.. sevgi gosterilmiyorsa orada sorun var demektir.. benim eski esimle o kdr sorunum olmasina ragmen, cicek almayi askim bitanem cnm cicim demeyi, surpriz yapmayi ihmal etmezdi bak o konuda hakkini yigemem digerleri haric...Ya su lafi nasil diyorsunuz, biliyorum o da beni seviyor ama gostermiyor. Sevgi hic gosterilmez mi? Seven insan sevdigini gostermeden durur mu?
Sen eminim boyle el bebek gul bebek simartmaya devam edeceksin bu adami. Tavsiye olarak soyluyorum, bari cocuk icin acele etme.
siz onun hizmetcisi moduna girmissiniz.. zikkimin kokunu yesin bu ne ya yemek yaparsin begenmez, arkasini toplarsin begenmez vsvs bu arada akraba evliligine karsiyim ben .. sizi yargilamiyorum ancak bana tuhaf geliyor..
aşağılık kompleksi sanırım. eşi kendinden bir adım önde ve kalifiye ise erkek bunu kendinde bi eksiklik olarak görür ve bunu bastırmak için kadına eziyet edip aşağılar. ki görünen de o .bu konuda eşinin siniri ile senin üni onun lise terk olmasının ne alakası var ki?
canım benim benzer sıkıntıları çeken biri olarak tek tavsiyem çocuğu şimdilik düşünme ve eşini psikiyatra gitmeye ikna et. eğer çocuk olursa eşin düzelmez, aksine sana davrandığı gibi çocuğuna davranmaya başlayacak. ve sen kendin için katlandığın bu adama çocuğuna davranışları yüzünden katlanamayacaksın. sonunda psikolojisi bozuk bi anne olarak ortada kalırsın. bi düşün istersen.Esim cok kiskanc oldugu icin calismama izin vermiyor calisacagim yerin musterisi bile erkek olamazmis
Cocuk istememin sebebide esim bence hale aile oldugumuzun farkinda degil cocuk olunca anlicak bide ben bebek cok severim cocukluktan beri hayalimdir anne olmak cok sıkıliyorum evde 2 senedir hep ayni hayat evladim olsa belki byle olmaz
Ayrica yazdiklarinizdanda sunu anladim ve sunu yapacagim artik yemek yok camasir yikamak yok benim evinin kadini oldugumu aslinda herseyi benim yaptigimin ben olmadn hic oldugunu anlicak tesekkurler kizlar
Iyiki varsinzzz :)
HIZMETCI DEGILIM BEN BUNU ANLICAK KIT KOCAM !!!
O lise terk çalışıyorda sen niye evde oturuyorsun güzel arkadaşım? 3 kuruş kazandığı için sen her hizmetimi kusursuz yapacaksın diyor resmen. Hayır bir de senin harcadığının da detaylı hesabını soruyormuş.Kızlar durumu anlatayimm.
ben 24 yasinda bi bayanim evleneli 2 sene oldu cocugum henuz yok eskmde 26 yasinda
esimle gorucu usulu evlendik ben uni mezunuyum esimse liseterk hic bi zaman gocunmadım cunkj esim cok gezmis cok gormus bilgili bi adam yani kendini gelistirmis biri neysee
esim ayni zamanda hala oglum sakin kinamayin bizde boyle seyler normal herkesin adrti orf kendine
Esim cok agresif biri nedendir bilmiyorum beni cok yoruyor ota b.ka sinirleniyor artik napacagimi sasirdim herseyini dort dortluk yapiyorum yemegi cayi utusu kiyafeti herseyine ozeniyorum cocugum gbi bakiyorum ona kisaca sinirlendigi seyleri soyleyeyim ben mi abartiyorum aliniyorum acaba siz soyleyin nolur
Mesela dun kiyafetlerini yikadim pantolununu unutmusum dogrusu kirli oldugunu bilmiyordum kirli esyasinj asla kirli sepetine atmayi anlamamis bi adam neyse geldi bagirdi cagirdi neden yikamadin diye sanki tek pantolunu o zaten hic bisey yikamiyorsun diyo inanin kirli sepetine baksa bi corap bile yok hepsini yikamism bide tribe girip konusmuyor bnmle
bi yemegi iki gun asla yemez alisverise cikmaz evde guzel yemek olmayinca neden yaptin der evde bisey yok diyorum anlamiyor para harcasam tek tek hesabini sorar
Arkasini hep toplarim hic sesimi cikarmam zaten isten geliyor yorgun diye hizmetimden kusur etmem ama bi gun yapmamayim hasta olayim hemen basima kakar ne zaman yaptinki der bu zoruma cok gidiyor
Suan cocuk icin tedavi oluyorum zaten stresliyim uzgunum mutsuzum bide esimin bu anlamadigim tavirlari beni cileden cikariyor okadarcok agliyorumki artik dayanamiyorum ben hayatimda hic aglamazdim esimle tanistiktan sonra iyice duygusallastim asabiyetlestim alingan oldum sinir hastasi etti beni panik atak oldum onun yuzunden
sevgisini pek gostermez cok sevdigini biliyorum ama gostermiyor gosteremiyorum diyor onada tamam diyorum butun gun evdeyim zaten butun gun onu bekliyorum eve geliyor yemek yiyor cay iciyor teliyleoynuyor uyuyor agzindan iki cift laf cikarsa amenna ilgide yok
Konusuyorum anlatiyorum boyle yapma diyorum tamam diyor ozur diliyor 2 gun iyi sonra yine ayni yorukdum artik kizlar esim gaddarlasti sanki herseyim batar oldu hep kırıyor laf sokuyor sonra ben surat asınca yine kızıyor saka yaptim diyor opuyir sariliyor barismaya calisiyor
Bugune gelcek olursak bugun uyandik kahvaltimizi yaptik otuyorduk mac oldugunu ve gidecrgini soyledi bende evde cok sıkıldıgımı bende gelmek istedigimi soyledim hic sesini cikarmadi neymis efendim erkekler varmis esim ayrica coook kiskanc bi adam beni bunalitiyor zaten neysee ustunu giydi formasini giydi bende gelcem dedim tmm dedi tam giyinme gidiyorum dediki yarim saatkaldi maca simdi sen iki saat hazirlanmassin gec kalcaz diye soyleniyor
Bende alındim halbuku hemen cikicaktim uzun uzun hazirlanmicaktim alındım gelmiyorum sen git sana ayak bagi olmak istemiyorum dedim alindigimi caktirmadim hadi giyin dedi gelmicem dedim basladi sinirlenmeye gitti ustunu soydu neymis efendim hevesi kacmis gitmicekmis soyundu teliyle oynadi ve uyudu simdide
Allahim ne desem bos git diye yalvardim ben sen benle ugrasma diye gelmiyorum dedim ama sus basimi agritiyorsun dedi ne yapacagimi sasirdi artik kizlar biktim onun asabiyetinden cocuk konusu yuzunden zaten kafam allak bullak bide esim boyle yapiyor daha anlatacagim cook sey varda sizi sıkmak istemedim napsam anlamiyor
simdi napmaliyim konusmasam sırnaşıyor affettiriyor kendini sonra yine ayni uyuyaninca napayim konusmicam artik yoruldum ugrasmaktan
Yemekte yapmicam ac kalsin:)) huzursuz herif nolcak kizlar valla hrrsryi anlatiyorum haksiz oldugunu biliyor ama yinede haksizim demiyor uynir birazdan konusmayayim dimi ayrica annesi uzulmesin diye hic bisey anlatmam kaynanama kaynanam dunya iyisi bi insan onu uzmek istemiyorum ama esim olacak öküz hic biseyhaketmiyor