Eşime zarar verdim

Bana bak tahinli helva asıl ruh hastası sensin bence böylemi tatmin ediyosun kendini böyle zavallıca yazarak burdan herkese çemkirerek insanlar burda dertlerini yazıyor bu yaptıgınız nedir ya sizle mi ugrasıcam
Sakın ol bebeğine iyi gelmez bu davranışların

normal olan birinin yapacağı bir sey değil ki, bu sebeple cocuk alinmali bunlardan
Keske her isteyen cocuk sahibi olamasa ya, ana babasini da secemiyor ki insan, denk geldigi psikopatlara bak yavrunun.
Ne ogrenecek, nasil yetisecek bunlarin elinde.

COCUK YAPMADAN EHLIYET ALINMASI ZORUNLU OLSUN YA, HASTADIR OYLEDIR BOYLEDIR ANLARIZ AMA UREMESINLER BUNLAR BOYLE KOLAYCA
Bak bosuna ugrasma bence cocuk benden falan alınamaz normal bir aile degiliz senin hicbirseyden haberin yok yazıyosun burdan iyi geceler sana

Ben çıkan kavga sebebine daha çok şaşırdım. Tabi bu sebebin sonucu bir felaket. İkinizinde doktora gitmesi gerek. Onun dışında verilecek bir tavsiye yok doktor konusunda birbirinizi ikna edin kafi.

Bana bak tahinli helva asıl ruh hastası sensin bence böylemi tatmin ediyosun kendini böyle zavallıca yazarak burdan herkese çemkirerek insanlar burda dertlerini yazıyor bu yaptıgınız nedir ya sizle mi ugrasıcam
Zavallı olan belli. Hâlâ eşimle birbirmizi seviyoruz diyorsun. Çocuğunuzu nasıl dengesizlikler içerisinde büyüyeceksin yazık cidden.

Kimse size hakaret etmiyor ki zaten. Birçok kabahat var ve sizin anlattığınız metinde yazıyor zaten hepsi.
İftira yok, şahsi bir mesaj yok.
Kabahatiniz de yenilir yutulur cinsten değil. Hayırdır, evladınızı sizden daha çok düşünüyor olmaları mı hakaret?
Üyeleri tehdit ederken mangalda kül bırakmayan kudretli kadına ne oldu? Niye koruyamadınız kendinizi?
Yarın çocuğunuzu nasıl koruyacaksınız?
Başı sıkışınca şiddete ve yaralamaya başvuran biri olduğunuzu kendiniz yazmışsınız.
Ne diyelim size, aferin mi?
Boşanmak bile aklınıza gelecek en son seçenek değil.
Bir kendinize gelin!
Ben kimseyi tehdit etmedim bana hakaret edildi ona karsılık verdim sadece bir yazıyla burdan insanlara ruh hastası cocuk alınmalı vs yazılamaz ki zaten onlar bos yorumlar bu tarz yazılarla muhatap olmuyorum iyi geceler

Merhaba
Ben eşimle 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendim yeni cocugumuz oldu 4 aylık daha oncede sorunlarımız vardı sevgililik doneminde fakat bir sekilde aştık ve bugunlere geldik
Simdi size anlatıcagım sey icin beni eleştirebilirsiniz gercekten ailem arkadaslarım dısında tarafsız birileriyle konusmak istedim size özetliyim kısaca
Biz eşimle birbirmizi severek evlendik halada seviyoruz fakat son olanlar beni korkutmaya basladı gelecek konusunda ben suanda ilaç kullanmaya basladım paxil psikologada gidiyorum fakat esim hicbisey yapmıyor sadece ben yapıyorum bu yuzdende sorunlarımız duzelmiyor biz hep sacma sapan seylerden kavga ediyoruz ve olay buyuyor zarar verme saldırma siddet vs gibi
Bu aksam olanı anlatıyım benim adet oncesi gerginligim oluyor bunun icin ilacta alıyorum özelliklede esimede soyluyorum fakat inadına her adet oncesi bana satasıyor bu aksamda öyle oldu bana satastı ben ona bagırdım birbirmize diklendik ve benim basıma kulagıma vurdu yerlere attı bende ona saldırmaya calıstıkca bu böyle devam etti siz simdi bosanın diceksiniz bende baskası olsa öyle derdim lütfen bana gercekten bunun dısında olabilecek seyler anlatın son care olarak bende bosanıcam zaten devam ediyorum daha sonra ben artık dayanamadım bu surekli bana zarar verme olayından kolunu bıcakladım cinnet gecirdim cunku kimse bana zarar veremez yaptıgım dogru degil ama artık dayanıcak gucum kalmadı ailem beni sucladı suanda o zavallı gorunuyor koluna dikiş atıldı ama kimse benim basıma kulagıma vuruldu yere dustum bunları kimse konusmuyor neden böyle?ve bu esnasa bebegim aglıyor ve biz kavga ediyorduk dusundukce olmek istiyorum ben böyle anne olmak istemiyorum cocugumun bunlardan etkilenmesini istemiyorum
Burda bile sakinliğini koruyamiyorsun Allah aşkına yavrum için biraz sakin ol

Ben kimseyi tehdit etmedim bana hakaret edildi ona karsılık verdim sadece bir yazıyla burdan insanlara ruh hastası cocuk alınmalı vs yazılamaz ki zaten onlar bos yorumlar bu tarz yazılarla muhatap olmuyorum iyi geceler
Normal yazi dediğiniz eşinizi bıçaklanamaniz yalnız. Çok normal sizin için herhalde. Pırıl pırıl bir kafa.

Zavallı olan belli. Hâlâ eşimle birbirmizi seviyoruz diyorsun. Çocuğunuzu nasıl dengesizlikler içerisinde büyüyeceksin yazık cidden.
İyi geceler
Oyle bi alinir ki, devlette mis gibi bakar büyütür.
Ama sadece bu yetmez bir de sizi kisirlastirmalari lazim.
devletmi guldurme beni siz anlamadınız galiba neyse iyi geceler sizede

Adam nerde şu an olaylardan sonra aynı evde değilsinizdir umarim

Şimdi boşanmayacaksanız ne zaman boşanacaksınız?Ya da birinizden biri diğerini öldürünce mi bitecek bu evlilik ?cidden su ortamı mi layık görüyorsunuz çocuğunuza.

X