Eşime yaptıgim..

İstememişsiniz kayınvalidenizin kalmasını o da ısrarla kalmış. Ayrıca konuşmadığınız kayınvalideyi hastaneye çağırmak ne alaka. Sanki ülkenin sayılı kadın doğumcularından da eşiniz durumu bile bile çağırmış. Hamilesiniz bebeğinizin kalbinde sorun var zaten sinirleriniz yıpranmıştır. O halde sizden saygı anlayış bekleyemez kimse. Olayların bu duruma gelmesinin sebebi eşin ve kayınvaliden bence. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Üzmeyin kendinizi.

Öncelikle gecmis olsun, sinirlisiniz ama biraz politik olun. Ayrıca esinize atılan tokat beni bile üzdü burda. Hic sucu yokmuş. Bi taraf mutlaka soğutuyor kendinden...

Evet kavgaliydik kv ile... esim benden habersiz aramis hastanede gordm bende ve esime de soyledim sen kal annen gitsin zahmet olmasn dedim ama gondermedi ikisi de kaldi belliydi biseyler cikacagi..

Tesekkur ederim evet Eşim annesini cagirmakla hata yapti kesinlikle cunki zaten konusmuyorduk hersey düzene girmisti bi faydasi da olmadi gelisinin sinirlerimi yıpratti sadece..gitmesini israrla istememe ragmen gitmedi cok politik bi kadın ben hep yeniliyorum..

Evet bende katılıyorum. Kv yi sen aglatacagina, sen haksiz dusecegine geç köşeye sen ağlıyormuş gibi yap.

Senin annen nerde? Esin niye kendi ailesini arıyor seninkileri aramıyor
Benim ailem cok uzakta 24 saatlik bi mesafedeler malesef kv herseye aglar ve laf sokar mesela akrabalarindan bi kadinin cocugu evlendikten sonra degismis annesine karsi direk sunu dedi bak oglum millet karisini gorup amnesini unutuyo diyo laf sokuyo hep kadina agliyo kendine biseyler cikariyo ne guzel muhatap olmuyordum esim her firsatta annesini cikariyo karsima

Evet kavgaliydik kv ile... esim benden habersiz aramis hastanede gordm bende ve esime de soyledim sen kal annen gitsin zahmet olmasn dedim ama gondermedi ikisi de kaldi belliydi biseyler cikacagi..

Canim kv iyi niyetli degil zaten, kadin bildigin sana kotuluk yapmaya calisiyor. Sen zahmet olmasın dersen, halden anlayıp gitmez. Zahmet olmaz der kalır. Seni iste boyle hem sikintiya sokar hem de iyilik yapiyomus algisi olusturur.

İstemiyorum kavga çıkarır şimdi de. Hatta sen eşine söyle annen kavga çıkarıyor de. Hatta kv ye de bir sonraki kavganizda söyle. Sen kavga çıkarıyorsun hep huzur bozuyorsun de. Bunları herkesin içinde haklı olduğun bir zaman çevredekiler sana hak verirken üslubunu ayarlayarak söyle. Böyle bir algı oluştur. Bu kadın kavgacı.

Kv soylemeden once esime söyledim anneni birak bize esofman al evden sen gel dedim odada tek yatak var diye de bahane buldum ama esim cok pinpirikli bisey olsa ben naparim annem tecrubeli dedi hayir yani hastanedeyiz esim hala birtek annesine guveniyor

Odadan toplam bir saat ayrildim biraz gezdim yurumem gerekti.. sanirim teyze ile bi 30 dk kalmisimdir..telefonu telastan evde unuttum malesef evet bu konuda sucluyum ama kv bana bagirinca dengem bozuldu esimle konusmama bile izin vermedi agzimi actirmadi resmen kocam sarilmis gayet anlayisli kadin gazliyo benim gozlerim doldu ozur bile dileyemedim kv ye laf yetistirmekten

Oyununu goremedim ama kendimi ikaz ettim sakin ol dedim icimden sustum daha sonra kv agliyordu o sira cikti odadan esimde annemin k bakma ama sende bi oxur dile buyugun deseydi sakinlesip ozur dileyebilirdim ama hadi kalk annemin yanina gidelim ozur dile deyip elimden tutunca tokat attim cik odadan dedim cok pismanim ama stresliydim gercekten hem esimin annesini benden habersiz cagirip emrivaki yapmasi hem bebegimi kalp sorunu hem igneler serlar canim zaten cok yanmisyi ustune psikolojik siddet uyguladi kv resmen

Bu sabah daha iyiyiz doktor dinlenmem gerektigini soyledi esim kahvalti hazirladi yuzü güluyo en azindan ben aglamakli aglamakli bakiyorum yuzune tamam tek hatali sen degilsin annem ileri gitti bagirmasaydi sorun yoktu soylediklerinde ama bana yaptigin ayip haketmedim yasadigin strese veriyorum unitalm dedi.

O zaman eşine kız tatlım. Yani biliyorum bu kadın senin doktoruna bile geliyordu. Herşeye burnunu sokuyordu. Her gorusmenizde kavga cikiyor. Esasında sen bira sakin kalsan o senin damarı bastığı zaman duymamazliktan gelsen hep sen haklı olursun. Eşinin üzerinde annesinin etkisi çok güçlü.

Evet hemde akıllı kavgacılardan oyle bi yapiyo ki insan şasiriyo bana neler dedirtti diyosun icinden..düsuncelerimi asla gizlemicem ama dedogin gibi uslup onemli sakinlik kazaniyor..

Neyse hadi tatlıya bağlanmış eşin anneci ama en sana ve bebise cok değer veriyor. Kaynanan düzgün bir insan olsa çok mutlu olurmusunuz. Ama kv bu mutluluga yine engel değil bence. İş burada sende bitiyor. Sinirlenmemek, sakin kalarak cevap vermek önemli.

Evet haklisin esimle tartusmalarimizi gozden geciriyorumda ikimizle ilgili hic bi sorun yok sadece annesi ve annesi :)

İyi olmanıza sevindim.
Eşiniz de gayet olgun davranmış, tebrik ediyorum.
En azından birinize (ki olsaydı bu siz olacaktınız) yüklenmemiş. Annesinin hatalı olduğunun da farkında.

Lütfen siz de şimdilik büyütmeyin. Ama olaylar sakinleşince eşinize tatlı bir dille söyleyin: "Hayatım, aşkım, annenle aynı ortama gelmek istemiyorum, lütfen anlayışlı ol bu konuda" diyerek.

Ve bir daha da asla kaba kuvvete başvurmayın. Hiç bir şeyi çözmediği gibi işleri daha kötüleştiren bir yöntemdir. Siz de kendinize yapılacak şiddeti asla kabul etmeyin.

Eşin çok anlayışlı sevindim umarım bi daha gerginlik olmaz

Eşine çok ayıp olmuş gerçekten. Ama bu durumu ona izah et zaten hamilelikte hormon değişikliği yüzünden insan gergin olur bide annen çok üstüme gitti kocandan kaçtın da ne demek de.

Bisey olmazya nolcak erkekler bir tokati siddetten saymazlar zaten bebeginle sana saglik dilerim

ay evlerden ırak kayınvalide. resmen nasıl da becermiş senle kocanı birbirine düşürmeyi. alkışlar olsun

kaçtın mı deyince kaçmamı bekliyosun heralde eşini yuvasını seven biriyim niye kaçayım ki deseydin resmen kv cingan çıkarmaya çalışmış eşine sakince anlat vurduğun için özür dile

Eşinizin yerinde olsam direk boşardim.

O onun annesi. siz ne kadar sevmeseniz de kadin gece sizin icin gitmemis beklemiş.
Biraz buyuklere saygili olun bence.
Biraz da susmayi öğrenin,bisileri ispat etmeye çalışmaktan sinirleriniz yıpranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…