Eşime ve anneme küçükken tacize ugradığımı söylemeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok duygusal bakıyoraunuz duruma. Hasta kadını üzme falan. Burada taze bir anne var ve o hasta kadın bu anneyi üzmekten cekinmiyor. Artık ailevi olaylara duggusal bakmayın cunku herkes ayrı bir birey bir kişilik. Annesi kızını düşünmüyor. Torununu düşünmüyor. Sanki ben yaşadım sende yala gibilerinden cocugunu kendi kızına benzetiyor. Bu kadın evet hasta olablr ama bence kisiligide hasta.

Anlatınca bir artısı olacaksa anlatsın bu saatten sonra pek bir önemi yok anlatmasının. Kadın zaten biraz düşünmeden konuşan birisi zamanla bu olayla da ilgili kızının canını sika bilir. Iyisimi az görüşüp az muhabbet edecek

Siz sanıyormusunuz ki bunu annenize ve eşinize soyliyceksiniz. Onlar size merhamet edecek. 1-anneniz neden o zaman bana soylemedin diyecek. 2-eşinde neden babana soylemedin diyecek. 3-bunlar sadece 3ünüzün arasında kalacak. Hayır efendim hiç biri olmycak. Siz psikologdan yardım alın. Kendinize ve kızınıza bakın sahip cıkın. Geçmişi unutmak sizin için çok daha iyi kendinize ugrasacak bir mesgale falan bulun aklınıza getirmeyin.

depresyon belirtileri başlamış öne bir pskiyatriye gidip ilaç destegi alın sonrada Terapi alın ruh haliniz depresyonda oldugunuzu gösteriyor.

anlatmak istiyorsan anlat, iyi gelecegini dusunuyorsan anlat.
cocugu olan bir anne her zaman once kendini dusunmeli, birak kim uzulecekse uzulsun, sana iyi gelecekse durma.

Ama cocugumu benden alirlar diye tedaviye yanasmaman kabul edilemez. Cocugunu senden almalari gerekiyorsa almalilar, alsinlar, sen de cocugunu dusunen gercek vicdanli bir anne olarak buna izin ver, cunku eger ki gercekten o kadar kotuysen ve cocuguna zarar verebileceksen sence hangisi daha iyi olur? cocugundan uzak olmak mi, ona zarar vermek mi?

"Mutlu olan tek çocuğunu" mutsuzluğa itmemeli!

İçim acıyarak altına imza atarım!

Bazı insanlar anne olmamalı… Yazık ediyorlar hem kendine hem çocuklarına… beceriksiz insanlar!

Çok sinirlendim…

Konu sahibi de içini müsterih tutsun.. Yukarıda Allah var, Öyle herkesin dediği olsaydı ohooo! Yaşanmazdı bu dünya…
Çocuğunuz ablanıza falan benzemez… Yeter ki siz dirayetli olup başında durun

Çok ağır bir kriz yaşamışsınız. Psikaytr desteği almanızı öneririm ben de.

Ama ne olur hemen sakinleştiricilere sarılmayın.

Anneniz bile olsa size kıskanıyor olabilir… O yüzden takmamaya çalışın. Siz artık hayatınızı kurdunuz.
Eşinizle çocuğunuzla mutlusunuz.
Arada kapıyı kapatmayı bilin.
Siz artık yetişkinsiniz, bu saatten sonra size anneniz sevgi gösterse de bir şey ifade etmeyecek emin olun.
Kendi huzurunuzun peşine düşün.
Çocuğunuz da Allah'a emanet.
Hiç bir şey olmaz merak etmeyin.

söylemeyin ve mutlaka psikiyatrdan destek alın .lütfen.hem bu saatten sonra söylemeniz birseyide degiştirmez.gerek yok .

Elle taciz mi yoksa tecavüz mü? Babanıza söylediğiniz için üzülüp vicdan azabı çekmişsiniz oysa ki size inanmamış babanız.. off küçücük masum bedenlerin yaşadığı şeyler ne acı ya.. ama kabir azabı çekiyordur şuan da.. sizede çok geçmiş olsun

ablaniza benzedigini soylemesi huyununda karakterinide benzettigi anlamina gelmez ki belki anlik bir hareketi o an ablanizi hatirlatiyordur falan yoksa annenizde ayni ablan oda kotu yola dusecek demek istemiyordur eminim

Şu anki yaşadığınız sorunların tek sebebinin taciz olduğunu düşünmüyorum evet kötü bir çocukluk geçirmişsiniz ablanızdan, abinizden bahsetmişsiniz açık ki her ne kadar siz oyle degerlendirmeseniz de onlarda ruhsal bazı sıkıntılar varmış muhtemelen baba ya da annenizin de ya da ailede başkalarında da olabilir. Lütfen yanlış anlamayın sizin de yatkınlığınız olabilir. En akıllıca olacak sey destek almak tabii ki annenize deyince de birşey değişeceğini sanmıyorum onları üzmekten başka o anda söylenmeliydi.
Ne güzel bir yuva kurup çocuk sahibi olmuşsunuz kıymetini bilin kendinizi sakinleştirmeye çalışın her şey elinizden kayar gider sonra Allah korusun. Annenize bir daha ablanıza benzetmemesini söyleyebilirsiniz tabii.

Allah yardimciniz olsun. Zor bir durum. Olan olmus artik, anliyorum sizi . Kaygi merhamet gormek sizin de haqqiniz. Amma o zorluklari gorub hic annesi babasi olmuyanlar ne yapsin. Onununuze bakin evladinizi dusunun. Cok uzuldum, kalbim sizladi. Allah o pisliyi kendi pisliyinde bogsun. Ailenizle cok muhatab olmuyun derim. Allaha emanet edin. Sizin aileniz esiniz ve kizinizdir siz onlardan sorumlusunuz. Lutfen kendinize iyi bakin. Sizi bagirima basib aglamq istedim ksura bakmiyin.

Merhaba konu eski ama ben yeni okuyorum nasilsiniz

İnanın bu saatten sonra onlara söylemenin hiçbir faydası yok. Ben çözümü terapide buldum. Bir aile danışmanına terapiye başladım. Önce kendime söyledim bu sayede iç sesimde haykırdığım herşeyi sanki dışa vurdum. İç dünyamda suçladıkalrımla yüzleştim. Ben de çok istedim eşime anlatayım ama g0venemedim. Başımı göğsüne alıp okşamak merhamet etmek yerine başıma kakarsa diye korkrum. Çok acı evet ama korktum.
O hissi ahh o hissi bir yaşayan bilir. İlişki esnasında kafama bassa hemen dokunma kafama bastırma derim, dudağımdan zorla öpmeye kalksa içim kalkar hemen midem bulanmaya başlar.
Geçti desem de yazarken bile gözyaşlarım süzüldü...

Çocugunuzu o ortamdan uzak tutun, taşının ve kendinize bir iyilik yapın

Belki ablan da tacize uğramıştır ve bununla basedemedigi için hareketleri bu kadar kontrolsüz bir hal almıştır. Bir yakınım da geçenlerde küçükken tacize uğradığını söyledi. Biz onu hep aykırı, huysuz, zor, ters bir kadın olarak bilirdik. Meğer içinde fırtınalar kopuyormuş. Bilinç altı terapisi aldı 1 seans ve "tek bir seansta bile omuzlarimdan yüklerim alinmiş gibi hissediyorum" dedi. Aklınızda bulunsun bir araştırın. Bilinç altı temizliği bu bahsettiğim.

Sizin careniz derdinizi annenize esinize anlatmakla bitecek bisey degil malesef cok uzuldum pskologa gidin bence dogru yolu gösterecektirdusunceleriniz hic normal degil allah yardimciniz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…