• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime ve anneme küçükken tacize ugradığımı söylemeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde tacizden daha başka şeyler var ablanızda annenizle kişisel çatışmalar gibi
Önce kendiniz sonra evladınız için yardım almanızı tavsiye ederim

Malesef ki gecmisinden kacamiyor insan , ama uzaklasmak icin anneni ve ablani hayatindan cikarman gerekiyor.
Ailen icin , kizin icin pskolojik destek almanda fayda olacaktir

Allah'ın üstünü örttüğü şeyi sen nasıl açıklarsın olmaz. Bunu yapma sakın...

E o zaman herkes suç işlesin gizliden gizliye, Allah (haşa ) örttü deyip görmezden gelsin millet. Hak mı bu? Yarım din bilginizle abuk sabuk şeyler yazıp insanları da dinden sogutmayin Allah aşkına. Sonra millet dini böyle cahil işi birşey sanıyor...

Yavrucuğun için acil yardım alman lazım.. Kesinlikle psjolojik tedavi iyi geliyor ama özel hastaneye gitme imkanınız varsa özel bi doktora gidin.. Aynı bize anlattığınız gibi ki diksiyonunuz güzel en iyi şekilde anlatırsanız gerçekten bu düşüncelerden kurtulabilirsin. Annene amlatmanı tavsiye etmiyorum çünkü yarın öbür gün Allah gecinden versin bişey olursa arkasından onu üzdüm keşke anlatmasaydım diyip vicdan azabı çekebilirsiniz. Eşinize de bilemiyorum ama anlatıcaksınız da önce bi doktordan yardım alıp akıl alıp öyle anlatın. Çok geçmiş olsun.

Çocukken tacize ugramayanlar annene anlatman bir sey değiştirmez demiş. Nerden biliyorsunuz? Psikolojik destek alın sonra psikoloğun desteği ve tavsiyesiyle anlatin annenize.. ben yaşadım ve cok kotu şekilde söyledim buna rağmen pişman degilim.. bakin anneniz ablanızdan çekse bile cocugu ve canı olduğu icin vede zaman geçtiği icin üzerinden hafifletiyor. Kızınızın kaderi benzeyecek demiyor sadece bebekliğini andırıyor demek istiyor lutfen buyutmeyin o cümleyi. Zamanında size travmalar yaşatmış vede size zarar veren o pislikten koruyamamış bilmediği icin ama şimdi anlatırsanız bilecek ama dediğim gibi öfkenizden korkuyorsanız once psikoloktan destek alın.

Allah'ın üstünü örttüğü şeyi sen nasıl açıklarsın olmaz. Bunu yapma sakın...
Sen var ya buraya sırf ortalığı ayağa kaldırmak için gelmişsin, Allah’ın adını karıştırma, tek isteğin insanların senin nezdinde dine saldırması öyle değil mi ?

Bebeğimi eşimi öldürmek istiyorum cümlesinde koptu herşey.saglikli biri bunu asla düşünemez.bence yardım almalısınız..Allah yardimciniz olsun

Bence psikolojik destek alın. Ama annenizden bir süre uzak durun. Hatta hayatınızdan çıkarın. Ne iğrenç davranışları var. Ben akrabalara çok fazla değer vermiyorum. Benim canımı yakanları sıpıtıyorum. Kan bağı falan benim için hikaye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back